Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
17 Jul 2017 00:00 #202122 by Βασίλης Σπετσιέρης

fits79 wrote: Γιατι ενω εχω επιλεξει να θυμαται οτι εχω συνδεθει στο λογαριασμο μου παντα μου ζηταει να ξανασυνδεθω?

Και αυτο το κανει μετα την αναβαθμηση του φορουμ πριν δεν μου εκανε κατι τετοιο.

Δοκιμασα ηδη να καθαρισω ολα τα cookies του site και το προβλημα παραμενει το ιδιο.

Εμένα μου το κάνει εδώ και δύο χρόνια.Τουλάχιστον το site ''θυμάται'' τον κωδικό και δεν χρειάζεται να τον ξαναβάλω.Το πρόβλημα είχε αρχίσει μετά από μια μεταφορά του site (μπορεί να λέω μλκ).Δεν θυμάμαι αν ήταν αναβάθμιση,είχε διαρκέσει αρκετές μέρες.Η καλύτερη ταχύτητα είναι πάντα καλοδεχούμενη

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Jul 2017 07:47 #202136 by Μάνος Γρυπάρης
Δείτε στην προηγούμενη σελίδα όλα τα bugs που έχω αναφέρει ότι θα λυθούν. Μέχρι και τώρα έκανα update.
1)To bug 1146 στις ειδήσεις το έχω γράψει και στην προηγούμενη σελίδα. Θα λυθεί. Απλά αν σας συμβεί να μην ανοίγει μια είδηση κάντε refresh.
2)Πόσες ώρες σας κρατάει logged in? Βάλαμε το διάστημα στις 10 ώρες. Για λόγους ταχύτητας θα πρέπει κάποια στιγμή να σας πετάξει έξω και να κλείσει το session.
3)Το θέμα με το subscription box το έχουμε στείλει στους δημιουργούς της εφαρμογής του Forum για διόρθωση, διότι η επιλογή τους από τις ρυθμίσεις να απενεργοποιήσουμε το αυτόματο check στο box, απλά δεν δουλεύει. Τους τονίσαμε ότι δεν θα περιμένουμε καθόλου να το φτιάξουμε και πως θέλουμε ένα fix άμεσα.

Αυτό που προέχει είναι όλες οι ειδήσεις να εμφανίζονται σωστά χωρίς error και refresh και να φτιαχτούν όλα τα θέματα αναζήτησης. Όλα τα bugs ελπίζουμε να λυθούν μέσα στην εβδομάδα.

Επίσης δεν έχουμε καταλήξει ακόμα σε ποιο Forum template θέλουμε. Ψάχνουμε για το καλύτερο και πειραματιζόμαστε.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
17 Jul 2017 17:47 #202217 by Aνέστης Αδαμίδης
Προσωπικά μου αρέσει το συγκεκριμένο που έχει τώρα. Αυτό που παρατηρώ μόνο, είναι ότι όταν γράφονται ελληνικά και δίπλα αγγλικά, τα αγγλικά τείνουν να είναι μεγαλύτερη γραμματοσειρά από τα ελληνικά.

More
17 Jul 2017 20:42 - 17 Jul 2017 20:47 #202245 by Βασίλης Σπετσιέρης

Manos wrote: 2)Πόσες ώρες σας κρατάει logged in? Βάλαμε το διάστημα στις 10 ώρες. Για λόγους ταχύτητας θα πρέπει κάποια στιγμή να σας πετάξει έξω και να κλείσει το session.

Έκανα log in κατά τις 13:00 σήμερα και τώρα μου το ξαναζήτησε.Ενημερωτικά.Επίσης τώρα που έκανα quote,το πλαίσιο για να γράψω το μήνυμα ήταν πάρα πολύ μικρό,περίπου δύο γραμμές ήταν ορατές.Δεν ξέρω αν είναι bug ή αν πάτησα κἀτι λάθος.Θα τραβήξω ένα screenshot για να δείτε
EDIT.Δεν μπορώ να προσθέσω το screenshot από το pc.Anyway,θα τσεκάρω όταν τελειώσετε με την αναβάθμιση,αυτά που γρἀφω μάλλον είναι ήδη γνωστά.Δεν είχα κάποιο πρόβλημα με τις ειδήσεις στην κεντρική σελίδα btw
Last edit: 17 Jul 2017 20:47 by Βασίλης Σπετσιέρης.

More
18 Jul 2017 00:02 #202260 by Πιέρρος Φουστέρης
Το γνωρίζουμε το θέμα με το κουτί του κειμένου στο reply, δεν χρειάζεται το screenshot. Ευχαριστούμε, πάντως, φίλε Sephiroth.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
18 Jul 2017 00:13 #202261 by A
Εύχομαι τα καλύτερα στην νέα αυτή προσπάθεια βελτίωσης του site. Με υπομονή και την ήρεμη τοποθέτηση (γνώμης/άποψης) των μελών όλα θα γίνουν καλύτερα!

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
18 Jul 2017 17:31 #202323 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Για την ώρα δεν αντοποκρίνεται το "publish now" button στα blogs. Επίσης, δε μπορώ να βρω πώς μεγαλώνω τα fonts αλλά και πώς βάζω φωτογραφίες συγκριτικά με τη σχετική φόρμα που υπήρχε μέχρι πρότινος.

More
19 Jul 2017 00:57 - 19 Jul 2017 01:02 #202343 by Μάνος Γρυπάρης
Επίλυση επόμενων bugs
Έχουμε κάνει πρόοδο όπως θα είδατε.
Όλα τα παρακάτω bugs θα επιλυθούν σύντομα από τους developers μας:
1)Δεν γίνεται δημοσίευση στα Blogs καθώς το κουμπί "Publish Now" δεν ανταποκρίνεται.
2)Σε κάθε είδηση τα Likes και τα Shares θα βρίσκονται στο πάνω μέρος και θα είναι πλήρως λειτουργικά. Επίσης θα διορθωθεί το θέμα που όταν ανοίγατε review και πατούσατε ένα άλλο tab και μετά αυτό του review, το review δεν φόρτωνε.
3) Forum: Επανεμφάνιση των 10 τελευταίων forum posts.
4) Forum - Άλλα θέματα: Α)Δεν μπαίνουν ακόμη attachments/εικόνες στο forum. Δεν σε αφήνει να βάλεις εικόνα με attachment και να την κάνεις Insert μέσα στο topic.
Β) Τα εικονίδια των subforums δεν εμφανίζονται σωστά όποιο template κι αν εισάγουμε.,
Γ)Πάνω δεξιά με κλικ στο προφίλ χρήστη, το status (Online, Away ή Busy) θα πρέπει να αλλάζει.
Δ)Τα smilies θα πρέπει να ανοίγουν στην ίδια σελίδα.
5)(Για Admins) Όταν γράφουμε νέο review δεν μας επιτρέπει να εισάγουμε Related games (στα προηγούμενα reviews υπάρχουν κανονικά). Bug με εμφάνιση Tecmo World Cup σε παλιότερα reviews.

Μικρά θέματα
- Μεγαλύτερα fonts στα μηνύματα.
- Αύξηση του ύψους στο box size του forum (αφορά μόνο το νέο template).
- Να απενεργοποιηθεί το τσεκαρισμένο κουτάκι "Subscribe to forum topic" που εμφανίζεται σε όλους, ώστε να μην ειδοποιούνται αυτόματα αν δεν το προσέξουν (Forum default bug).
- Δεν υπάρχει το πεδίο γρήγορης αναζήτησης πάνω δεξιά (ίσως θέμα template αφού στα Kunena v5 templates δεν βλέπω την αναζήτηση στο πάνω μέρος).

Λύθηκαν
- Οι ειδήσεις κάποιες φορές δεν ανοίγουν. Χρειάζονται refresh (error 1146).
-Στην αναζήτηση:
* Στο www.gameworld.gr/news και το www.gameworld.gr/reviews όταν γράφουμε ένα όνομα θα πρέπει να ψάχνει μόνο τον τίτλο της είδησης και όχι τα περιεχόμενα του κειμένου.
* Στο www.gameworld.gr/news και το www.gameworld.gr/reviews το πεδίο αναζήτησης δεν μας επιτρέπει να πληκτρολογήσουμε. Θα πρέπει να πατήσουμε μία φορά στο μπλε μενού "Αναζήτηση" και μετά θα μας επιτρέψει.
* Στο autocomplete στο πάνω δεξιά μέρος όταν ψάχνουμε για κάτι και κανουμε κλικ σε ενα αποτέλεσμα δεν μας ανοίγει το άρθρο. Το ίδιο και στα 4 τελευταία reviews.
-Tο κουτί για να αφήσετε σχόλιο σε άρθρο ήταν μικρό σε ύψος.
- Τα προφίλ συντακτών στις ειδήσεις πλέον εμφανίζονται σωστά.
- Forum topic: BBcode στα μηνύματα
- Στα σχόλια των άρθρων χρειάζεται refresh για να φανεί το σχόλιό σας, το template δεν λειτουργεί σωστά και τα προφίλ χρηστών δεν είναι clickable.
- Η υπογραφή στο Forum βρίσκεται κολλητά με το μήνυμα χωρίς να ξεχωρίζει. (θέμα template αφού σε άλλα forum templates εμφανίζεται σωστά).
- Σε κάθε topic υπάρχουν δύο μπάρες που δείχνουν αριθμό σελίδων.

Οτιδήποτε άλλο παρατηρήσετε για διόρθωση στείλτε το μέχρι αύριο αν γίνεται.
Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.

Ευχαριστούμε. :)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 19 Jul 2017 01:02 by Μάνος Γρυπάρης.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
20 Jul 2017 12:21 #202423 by Aνέστης Αδαμίδης
Καλημέρα, ήθελα να αναφέρω ότι μόλις έκανα είσοδο στο λογαριασμό μου σήμερα μου έβγαλε αυτό το μήνυμα: prntscr.com/fxzj5m

Μετά από πολλές ανανεώσεις μου έβγαλε internal error 500 και μετά είδα αυτό: prnt.sc/fxzjhi

Δεν ξέρω τι σημαίνουν, σκέφτηκα ότι κάτι θα καταλάβετε άμα το δείτε.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
05 Aug 2017 12:37 - 05 Aug 2017 12:38 #203535 by Angel
Προτείνω το topic "Θάνατοι τραγουδιστών: Γενική συζήτηση" να γίνει Θάνατοι Μουσικών για να μαζεύονται εκεί τα πάντα σχετικά με την μουσική και όχι μόνο για τραγουδιστές που έφυγαν.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
Last edit: 05 Aug 2017 12:38 by Angel.
The following user(s) said Thank You: Aνέστης Αδαμίδης