Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
07 Aug 2017 13:30 #203600 by Πιέρρος Φουστέρης

Divine Raiden wrote: Προτείνω το topic "Θάνατοι τραγουδιστών: Γενική συζήτηση" να γίνει Θάνατοι Μουσικών για να μαζεύονται εκεί τα πάντα σχετικά με την μουσική και όχι μόνο για τραγουδιστές που έφυγαν.

Το άλλαξα, ωραία παρατήρηση.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Angel

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Aug 2017 23:48 #203791 by Aνέστης Αδαμίδης
Προσπαθώ να δημοσιεύσω ένα blog, αλλά δε γίνεται τίποτα. Μου δείχνει απλά ότι φορτώνει και δεν προχωράει. Επίσης δεν μπορώ να προσθέσω εικόνες στο κείμενο μέσα για κάποιο λόγο. Θα ήταν δυνατό να κοιτάξετε ξανά μήπως υπάρχει πρόβλημα; Ακόμη και το save draft που πατάω, δεν κάνει τίποτα. Ούτε Preview post μπορώ να κάνω. Υπάρχουν συγκεκριμένες ενέργειες που πρέπει να ακολουθηθούν για να δημοσιευτεί το κείμενο;

More
13 Aug 2017 00:32 - 13 Aug 2017 00:34 #203795 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Πράγματι, αντιμετωπίζω τα ίδια προβλήματα τις τελευταίες εβδομάδες. Επίσης, καλό θα ήταν να διευκρινιστεί πώς προσθέτουμε φωτογραφίες στη νέα φόρμα εντός του κειμένου, πώς μεγαλώνουν τα fonts και πού τοποθετείται η κεντρική φωτογραφία του blog.
Last edit: 13 Aug 2017 00:34 by Παναγιώτης Τσιάτσος.
The following user(s) said Thank You: Georgios Manolis

More
13 Aug 2017 20:03 - 13 Aug 2017 20:07 #203813 by Angel
Μιας και που έγινε και το update στο forum θα μπορούσε να μπεί και ένας editor στην "user review" υπηρεσία για να μπορούμε να κάνουμε μορφοποιήσεις στο κείμενο αλλά και να μπορούμε να βάζουμε εικόνες.

Proff και Reaper, έχουμε ενημερώσει τους developers και περιμένουμε το fix.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
Last edit: 13 Aug 2017 20:07 by Angel.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
15 Aug 2017 16:04 #203896 by Μάνος Γρυπάρης
Το θέμα με τα Blogs στάλθηκε για οριστική διόρθωση. Θα σας ενημερώσουμε άμεσα μόλις λυθεί.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
15 Aug 2017 22:04 #203923 by Grigoris
Που μπορω να βρω τα φορουμ που εχω δηλωσει σαν αγαπημενα γιατι σε αυτο το λινκ " www.gameworld.gr/forum/mytopics " δεν εχει τα αγαπημενα μου τοπικς.

Και απο το λιγο που εψαξα δεν βρισκω καπου να με παει στα αγαπημενα μου τοπικς.

Στο login -> profile ->αγαπημενα δεν μου δειχνει τα αγαπημενα μου τοπικς.

More
16 Aug 2017 18:43 #203951 by Μάνος Γρυπάρης
Τα Blogs επέστρεψαν
Μπορείτε και πάλι να δημοσιεύσετε τα νέα blogs σας από το μενού Community/Blogs .

Βεβαιωθείτε ότι όλα δουλεύουν σωστά και ψάξτε καλά την εφαρμογή για να δούμε αν υπάρχουν άλλα λάθη που πρέπει να διορθωθούν.

Για τα Favorite topics ρώτησα και περιμένω απάντηση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
17 Aug 2017 12:44 - 17 Aug 2017 12:46 #203983 by Grigoris
Γιατι ενω εχω τσεκαρει την επιλογη "να με θυμαται οταν κανω log in" δεν παραμενω συνδεδεμενος στο site και πρεπει καθε φορα να κανω "log in" οπως και σε καθε ποστ που γραγω ειναι ηδη τσεκαρισμενο χωρις να το εχω τσεκαρει εγω το κουτακι "Check this box to be notified of replies to this topic."???

Ποτε θα διορθωθουν αυτα τα προβληματα?
Last edit: 17 Aug 2017 12:46 by Grigoris.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
17 Aug 2017 15:59 #203997 by Blood Prince

fits79 wrote: Γιατι ενω εχω τσεκαρει την επιλογη "να με θυμαται οταν κανω log in" δεν παραμενω συνδεδεμενος στο site και πρεπει καθε φορα να κανω "log in" οπως και σε καθε ποστ που γραγω ειναι ηδη τσεκαρισμενο χωρις να το εχω τσεκαρει εγω το κουτακι "Check this box to be notified of replies to this topic."???

Ποτε θα διορθωθουν αυτα τα προβληματα?

Για το δεύτερο που αναφέρεις ισχύει.Τώρα όσον αφορά το Log In στην δικιά μου την περίπτωση τουλάχιστον ο κωδικός είναι αποθηκευμένος στον μπράουσερ κανονικά...απλά λογικά όταν κλείνεις τον μπράουσερ αποσυνδέεσαι αλλά δεν το θεωρώ πρόβλημα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
17 Aug 2017 16:36 - 17 Aug 2017 16:37 #204002 by Grigoris
Κι ομως και τα 2 ειναι προβλημα απο τη στιγμη που δεν κανουν τη δουλεια που πρεπει να κανουν.
Και εξηγω οταν διαλεγεις να σε θυμαται πρεπει να σε θυμαται παντα μεχρι να αποσυνδεθεις εσυ χειροκινητα απο τη στιγμη που δεν το κανει δεν δουλευει οπως θα επρεπε να δουλευει και το ιδιο ισχυει στο συνεχεια τσεκαρισμενο "Check this box to be notified of replies to this topic" μιας και η δουλεια του δεν ειναι να ειναι μονιμως τσεκαρισμένο αλλα να το τσεκαρει ο καθε ενας αν θελει.
Last edit: 17 Aug 2017 16:37 by Grigoris.