Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Ξανα αναφερα το προβλημα με το log in για τι απαντησα σε αυτο( www.gameworld.gr/#204062 ) σου το ποστ μιας κι εσυ δεν το βλεπεις σαν προβλημα και σου εξηγησα γιατι ειναι προβλημα και οχι μονο για εμενα αλλα για ολο το ιντερνετ γενικοτερα.DoUzOs wrote: Ισχύει, φίλε fits79, η απάντησή μου δεν είναι καθόλου ειρωνική, ούτε μειωτική απέναντί σου. Φυσικά και αυτό το topic υπάρχει για ν' αναφέρουν οι χρήστες τα όσα προβλήματα εντοπίζουν στο forum ή στο site μας κι εσύ πολύ σωστά έκανες και μας ανέφερες το θέμα με το login. Βέβαια, δεν χρειάζονταν οι επαναλήψεις, αφού, μετά την πρώτη φορά που το έγραψες, σου απαντήσαμε. Από την στιγμή που συνεχίζεις και αναφέρεσαι σε αυτό, λέγοντας το ίδιο πράγμα, καταλήγεις να spamάρεις, πράγμα που δεν θέλουμε, αλλά εσύ, προσωπικά, δεν το καταλαβαίνεις. Εγώ, πολύ απλά, σου πρότεινα να κάνεις ένα διάλειμμα, μέχρι να λυθεί το ζήτημα, για να μην εκνευρίζεσαι από το γεγονός ότι χρειάζεται να βάζεις τα στοιχεία σου κάθε φορά που θέλεις να συνδεθείς. Εάν επιθυμείς, όμως, μπορείς να συνεχίσεις να πλοηγείσαι στο forum μας, αλλά χωρίς ν' αναφέρεις το ίδιο θέμα πάμπολλες φορές. Λυπάμαι, αλλά δεν φταίω αν παρεξηγείς τα λόγια μου, εγώ ήμουν απολύτως ξεκάθαρος και πιστεύω πως και άλλα άτομα μπορούν να συμφωνήσουν μαζί μου. Τα υπολογίζουμε τα μέλη του site/forum μας κι έχουμε άπειρες αποδείξεις. Δε νομίζω πως μπορείς να διαφωνήσεις, έτσι;