Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
13 Jul 2016 17:00 #184268 by Blood Prince
Επειδή έχω παρατηρήσει πως στα user reviews δεν υπάρχει δυνατότητα για edit προτείνω να υπάρχει αυτή η δυνατότητα για όλα τα μέλη του site όπως συμβαίνει και με τα Blogs.

Ο λόγος είναι πως κάποιες φορές γίνονται κάποια τυπογραφικά λάθη,τα οποία μπορεί να αφορούν και μια λέξη απο όλο το κείμενο και είναι κρίμα σε αυτή την περίπτωση να γίνεται copy paste ολόκληρο κείμενο για μια και μόνο λέξη.

Βέβαια αν η λέξη αυτή βγάζει άλλο νόημα,τότε αναγκαστικά θα πρέπει να γίνει επανακαταχώριση του κειμένου,αλλά αν υπήρχε δυνατότητα για edit θα ήταν καλύτερα πιστεύω.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Jul 2016 02:01 #184548 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ θα ήθελα να προτείνω αν γίνεται να προστεθεί κάποια λειτουργία για τις ειδοποιήσεις "Mark as Read", γιατί τώρα δε μου βγάζει το εικονίδιο ότι υπάρχουν νέες ειδοποιήσεις, αν δεν ελέγξω ποιες είναι αυτές.

More
26 Jul 2016 10:58 #185263 by Γιώργος Φιλίππου
Κέρδισα τα Rockat Syva in ear headsetαπό τον διαγωνισμό της 3ης εβδομάδας. Μήπως ξέρει κανείς πότε και πως θα τα παραλάβω στο σπίτι μου?

Αξέχαστες παιχνιδάρες:The Witcher 3:Wild Hunt , Metal Gear Solid V:The Phantom Pain, Metal Gear Solid 4:Guns Of The Patriots ,Uncharted 4:A Thief's End και Pro Evolution Soccer 2012.

More
26 Jul 2016 11:07 #185265 by Βασίλης

GeoRaragh wrote: Κέρδισα τα Rockat Syva in ear headsetαπό τον διαγωνισμό της 3ης εβδομάδας. Μήπως ξέρει κανείς πότε και πως θα τα παραλάβω στο σπίτι μου?

Kαι εγω εχω κερδισει.
Θα ενημερωθουν ολοι οι νικητες!Λογικα οταν τελειωσει ολος ο διαγωνισμος.

More
26 Jul 2016 11:30 #185267 by Πιέρρος Φουστέρης
Όλοι οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω mail στο e-mail που έχουν δηλώσει στο GameWorld.gr. Από σήμερα μέχρι τέλη Αυγούστου θα έρθει το e-mail, ενώ τα δώρα θα παραδοθούν από 5-6 μέρες έως τέλη Αυγούστου. Όπως καταλαβαίνετε, οι συμμετοχές είναι απίστευτα πολλές, όποτε μπορεί να αργήσετε λίγο να εξυπηρετηθείτε. Σας ευχαριστούμε, πάραυτα, για την υπομονή σας.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, A

More
26 Jul 2016 12:03 #185272 by A
Πολλοί νικητές και απίστευτα δώρα. Υπάρχει κατανόηση από πολλά παιδιά, καλή δύναμη και όσο μπορούμε θα στηρίζουμε, αφού στο κάτω κάτω κερδισμένοι βγαίνουμε όλοι μας!!!

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
19 Aug 2016 00:35 - 19 Aug 2016 00:36 #186458 by Blood Prince
Δεν βρήκα πιο κατάλληλο topic να το αναφέρω.Αν υπάρχει πιο κατάλληλο να μεταφερθεί.

Παρατήρησα πως εγώ προσωπικά το ποστ μου όπως φαίνεται στην φωτό δεν το βλέπω ολόκληρο καθώς κάποια γράμματα είναι κρυμμένα και δεν φαίνεται καλά το edit.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Attachments:
Last edit: 19 Aug 2016 00:36 by Blood Prince.

More
19 Aug 2016 20:46 #186493 by Blood Prince
Πολλά περίεργα συμβαίνουν στις τελευταίες μέρες.Εκτός απο αυτό που ανέφερα χθες το οποίο έχω διαπιστώσει πως συμβαίνει και όταν μπαίνω ως επισκέπτης,ακόμα και απο το windows phone,σήμερα παρατήρησα πως όταν σχολιάζω τα άρθρα και βάζω το quote για να κάνω παράθεση,δεν φαίνεται η ένδειξη πως έχει γίνει παράθεση όπως φαίνεται και στην εικόνα που επισυνάπτω.

[IMG

Peter Baylish

Attachments:

More
19 Aug 2016 21:50 - 19 Aug 2016 22:06 #186498 by Nikos Georgopoulos
Στο 1ο post δεν υπάρχουν κρυμμένα γράμματα.
Οσο για το 2ο βγαλε την αγκύλη απο το [UPDATE] και βαλε το quote στην ιδια ευθεια.
Last edit: 19 Aug 2016 22:06 by Nikos Georgopoulos.

More
20 Aug 2016 14:23 - 20 Aug 2016 14:30 #186510 by Blood Prince

Geonick wrote: Στο 1ο post δεν υπάρχουν κρυμμένα γράμματα.
Οσο για το 2ο βγαλε την αγκύλη απο το [UPDATE] και βαλε το quote στην ιδια ευθεια.

Για το δεύτερο που λες θα το κοιτάξω και ευχαριστώ για την βοήθεια.

Για το πρώτο υπάρχουν κρυμμένα όντως εκτός αν εγώ ξαφνικά δεν ξέρω τι βλέπω και χάζεψα και γράφω ότι μου κατέβει.

Για παράδειγμα το edit δεν φαίνεται ολόκληρο όπως και το Report to moderator.Ανεβάζω και δεύτερη εικόνα.Αντί για το Report to moderator φαίνεται η ένδειξη Report to mo[strike]derator[/strike]

[IMG

Peter Baylish

Attachments:
Last edit: 20 Aug 2016 14:30 by Blood Prince.