Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
16 Apr 2016 18:23 #180123 by Κατερίνα Μαρίνου

Prince of Persia 30 wrote:

Mystique wrote: Επισης βεβαια θα πρεπει να υπαρχει ξεχωριστη βαθμολογηση για τα posts και για τα blogs για να υπαρχει μια ισοτητα. ;)

Αυτό όμως δεν θα προωθούσε το spam ;; Η βαθμολόγηση των Blogs αποτελεί κάτι σαν επιβράβευση για το μέλος που το έγραψε.Γνώμη μου πάντα.

Aπλως αν υπαρχει μια ξεχωριστη βαθμολογηση των blogs-user reviews και των posts θα ειναι πιο ευκολο για εμας να επιλεξουμε τον καλυτερο που αξιζει το επαθλο του μηνα. Αλλιως ας βγαινει αυτοματα ο νικητης να μην χρειαζεται εμεις να ψηφιζουμε γιατι μερικες φορες ειμαστε σε δυσκολη θεση οσον αφορα την επιλογη. ;) Τους σπαμερς ξερουμε να τους εντοπιζουμε ευκολα οποτε δεν υπαρχει προβλημα εκει. ;) Αυτο που βλεπω σαν προβλημα ειναι οτι μερικα παιδια με σοβαρα post χανονται στο βαθος της λιστας ενω σιγουρα αξιζουν παραπανω αναγνωρισης. Το θεωρω αδικο. ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Apr 2016 18:41 #180124 by Blood Prince

Mystique wrote:

Mystique wrote: Επισης βεβαια θα πρεπει να υπαρχει ξεχωριστη βαθμολογηση για τα posts και για τα blogs για να υπαρχει μια ισοτητα. ;)

Αυτό όμως δεν θα προωθούσε το spam ;; Η βαθμολόγηση των Blogs αποτελεί κάτι σαν επιβράβευση για το μέλος που το έγραψε.Γνώμη μου πάντα.

Aπλως αν υπαρχει μια ξεχωριστη βαθμολογηση των blogs-user reviews και των posts θα ειναι πιο ευκολο για εμας να επιλεξουμε τον καλυτερο που αξιζει το επαθλο του μηνα. Αλλιως ας βγαινει αυτοματα ο νικητης να μην χρειαζεται εμεις να ψηφιζουμε γιατι μερικες φορες ειμαστε σε δυσκολη θεση οσον αφορα την επιλογη. ;) Τους σπαμερς ξερουμε να τους εντοπιζουμε ευκολα οποτε δεν υπαρχει προβλημα εκει. ;) Αυτο που βλεπω σαν προβλημα ειναι οτι μερικα παιδια με σοβαρα post χανονται στο βαθος της λιστας ενω σιγουρα αξιζουν παραπανω αναγνωρισης. Το θεωρω αδικο. ;)

Αμα γινόταν κάτι τέτοιο όμως μια ξεχωριστή δηλαδή βαθμολόγηση των posts θα αυξάνονταν τα άτομα που θα πόσταραν ότι να'ναι και όπου να'ναι μόνο και μόνο για να αυξήσουν τα πόστ,με άλλα λόγια θα είχαν παραπάνω κίνητρο,με αποτέλεσμα να αυξάνονταν οι spammers και θα επικρατούσε χάος.Γνώμη μου πάντα.
Να αξιολογούνται τα blogs λιγότερο από ότι τώρα,σε αυτό συμφωνώ,να αυξηθούν τα user reviews είναι κάτι που πραγματικά το θέλω και εγώ,αλλά το να υπάρχει ξεχωριστή βαθμολόγηση για τα posts δεν είναι ότι καλύτερο.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
16 Apr 2016 20:21 #180131 by Κατερίνα Μαρίνου

Mystique wrote:

Αμα γινόταν κάτι τέτοιο όμως μια ξεχωριστή δηλαδή βαθμολόγηση των posts θα αυξάνονταν τα άτομα που θα πόσταραν ότι να'ναι και όπου να'ναι μόνο και μόνο για να αυξήσουν τα πόστ,με άλλα λόγια θα είχαν παραπάνω κίνητρο,με αποτέλεσμα να αυξάνονταν οι spammers και θα επικρατούσε χάος.Γνώμη μου πάντα.
Να αξιολογούνται τα blogs λιγότερο από ότι τώρα,σε αυτό συμφωνώ,να αυξηθούν τα user reviews είναι κάτι που πραγματικά το θέλω και εγώ,αλλά το να υπάρχει ξεχωριστή βαθμολόγηση για τα posts δεν είναι ότι καλύτερο.

Τους spammers μπορουμε να τους απομονωσουμε αφου θα φαινονται ευκολα. Δεν εχεις δει μεχρι τωρα ποιοι ειναι αυτοι που συμμετεχουν στις συζητησεις και ποιοι απλα γραφουν για να περνα η ωρα.? ;) Εμεις επιλεγουμε παντα αυτον/ην που συμμετεχει ουσιαστικα με χρησιμες τοποθετησεις. ;) Για τα blogs ειναι αλλο θεμα που πρεπει να βρεθει η λυση του για να μην μπερδευει την συνολικη βαθμολογηση. ;)

More
16 Apr 2016 20:29 - 16 Apr 2016 20:30 #180133 by Blood Prince
Warning: Spoiler!

Οι χρήστες όμως που γράφουν blogs προσφέρουν και αυτοί στα υπόλοιπα μέλη και όχι μόνο όσοι απλά συμμετέχουν σε χρήσιμες συζητήσεις οι οποίοι όντως προσφέρουν και πολύ καλά κάνουν.Αυτό θέλουμε άλλωστε.

Οπότε πιστεύω πως καλό είναι να προσμετρούνται και τα blogs στο ποιος θα βγεί user του μήνα και όχι ξεχωριστά.Αλλά συμφωνώ με τον Προφέσορα στο να μειωθεί το bonus σε όσους γράφουν blogs όπως είπα και πιο πάνω.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 16 Apr 2016 20:30 by Blood Prince.

More
16 Apr 2016 20:35 #180135 by Κατερίνα Μαρίνου
Υπαρχουν και αυτοι που για χιλιους λογους δεν γραφουν blogs και user-reviews, γιατι να μην εχουν την δυνατοτητα να κερδισουν αν πραγματι το αξιζουν και τα posts τους βοηθανε στην ενημερωση του κοινου?. ;) Τα 50 xp για τα blogs ειναι υπερβολικα μεγαλος αριθμος πιστευω, ισως ενα 15-20 ειναι υπεραρκετο. ;)

More
16 Apr 2016 20:41 - 16 Apr 2016 20:43 #180136 by Blood Prince

Mystique wrote: Υπαρχουν και αυτοι που για χιλιους λογους δεν γραφουν blogs και user-reviews, γιατι να μην εχουν την δυνατοτητα να κερδισουν αν πραγματι το αξιζουν και τα posts τους βοηθανε στην ενημερωση του κοινου?. ;) Τα 50 xp για τα blogs ειναι υπερβολικα μεγαλος αριθμος πιστευω, ισως ενα 15-20 ειναι υπεραρκετο. ;)

Για αυτό και δεν βγαίνουν όσοι έχουν τα περισσότερα xp αλλά το ποιος θα βγεί αποφασίζεται μέσα από ψηφοφορία. Αλλωστε όταν είναι να ψηφίσεις κάποιον δεν αποφασίζεις μόνο από την λίστα αλλά αν συμμετέχεις στο forum γνωρίζεις ποιόν θες να ψηφίσεις.
Συμφωνώ όπως είπα πιο πάνω στο θέμα των blogs να υπάρξει μείωση.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 16 Apr 2016 20:43 by Blood Prince.

More
16 Apr 2016 20:47 #180138 by Κατερίνα Μαρίνου
Μονο εμεις και εμεις ψηφιζουμε, ισως θα πρεπει να υπαρχει ενας κατωτατος αριθμος συμμετεχοντων σε μια ψηφοφορια για να θεωρειται εγκυρη αλλιως ας βγαινει αυτοματα ο πρωτος στην λιστα και ειμαστε ενταξει. Δεν μπορει να βγαινει νικητης με 2-1 στο συνολο η 3-2, πολυ χαμηλος ο αριθμος. Θελω να βλεπω περισσοτερους να δηλωνουν παρον στις ψηφοφοριες. ;)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
17 Apr 2016 19:09 #180188 by Μάνος Γρυπάρης
Αλλαγές στο σύστημα βαθμολόγησης
Όταν γράφετε user review: 60xp (παλαιότερα: 50xp). Ελάχιστοι παράγραφοι: 4.
Όταν γράφετε blog post: Παραμένει στα 40xp.
Όταν βάζετε user score σε review: 2xp (παλαιότερα: 1xp)
Σχόλιο στα blogs: 4xp
Για κάθε σχόλιο που γράφεται στο blog σας: 3xp στον δημιουργό
Ψήφος στο γκάλοπ της κεντρικής σελίδας: 1xp

Σχετικά με τα blogs αν δεν δούμε τα user reviews να είναι σχεδόν ίσα με τα blogs τότε θα σκεφτούμε να αυξήσουμε ακόμη περισσότερο το xp τους ή να μειώσουμε των blogs στα 30xp, αν συμφωνούν βέβαια και οι περισσότεροι χρήστες.

Πάνω απ' όλα ας παίζουμε games κι ας λέμε πιο συχνά τις απόψεις μας. Τα τελευταία χρόνια παρατηρώ το φαινόμενο πιο πολύ οι gamers να βλέπουν βίντεο, να chatάρουν και να blogάρουν παρά να παίζουν.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
07 Jul 2016 23:12 #183873 by Νικολής Ασημάκης
Εδώ και κανάδυο βδομάδες έχει επιστρέψει δριμύτερο το lag στην ιστοσελίδα. Το έχω δοκιμάσει και από το σπίτι και από τη δουλειά και αργεί άπειρα να φορτώσει.

More
07 Jul 2016 23:15 #183874 by Μάνος Γρυπάρης
Είναι λόγω του διαγωνισμού.
Το site βρίσκεται σε διαδικασία upgrade. Όταν ολοκληρωθεί το upgrade θα σας ενημερώσουμε για να μας πείτε αν όλα είναι οκ.
Ετοιμαστείτε για δραστικές αλλαγές σε όλο το template.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης