Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Για τα Blogs για δοκιμάστε πάλι τώρα να δείτε αν διορθώθηκε. Υπήρχε όριο 1280x720 από τον δημιουργό του EasyBlog για κάποιο λόγο.Professor_Severus_Snape wrote: Πάντως το θεματάκι με τις φωτογραφίες στα blogs σε ό,τι με αφορά δεν έχει λυθεί, συνεπώς δε φταίει το μέγεθος των εικόνων, που δεν ξεπερνάει τα 100-200K η καθεμιά. Εδώ και λίγο καιρό ενσωματώνω τις φωτογραφίες από photobucket για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
1)Τα προσωπικά μηνύματα δεν φαίνονται στο Forum αλλα στο υπολοιπο site. Είναι θεμα αλληλεπίδρασης Community/Forum και θα διορθωθεί μονο όταν το φτιαξουν οι developers του Forum.fits79 wrote: Ακομα δεν εχετε φτιαξει την ειδοποιηση για οταν εχουμε προσωπικο μυνημα.
Εν ολιγης δεν φαινετε πουθενα οταν εχουμε προσωπικο μυνημα και πρεπει καθε φορα να τσεκαρουμε τα προσωπικα μυνηματα χειρκοκινητα.
www.gameworld.gr/forum/mytopics
Στο παραπανω λινκ οταν εχω ενα ή περισσοτερα προσωπικα μυνηματα δεν μου δειχνει πουθενα ενα νουμερο ή κατι για να καταλαβω οτι εχω νεο μυνημα.
Μηπως να το τσεκαρετε λιγο να δειτε τι φταιει?
Για να μην αναφερω οτι για πολωστη φορα καποια απο τα τοπικς που εχω σαν αγαπημενα δεν μου τα δειχνει οταν πηγαινω στο profile -> αγαπημενα.