Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κινητά τηλέφωνα/tablets: Προτάσεις αγοράς/Τι κινητό θέλετε να αγοράσετε?

More
14 Apr 2011 14:38 #92103 by Ανδρέας Γρυπάρης
Samsung S5830 Galaxy Ace (το σκότωσες το μοντέλο ](*,) ) τρώει Χ :stopsign: γιατί έχει HVGA οθόνη, Video εγγραφή QVGA@15fps, και υψηλό SAR (0,840 W/kg). Παροχημένη τεχνολογία λες και μιλάμε για κινητό 2007 και κάτω.
www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ ... 0-3724.php

Δες το topic εδώ : www.gameworld.gr/forum/viewtopic.php?f=23&t=9423

Επίσης για τον ίδιο λόγο και το sony ericson X10 τρώει επίσης Χ :stopsign: :stopsign: γιατί αυτό έχει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΥΨΗΛΟ SAR.(1.25W/Kg)

Το Samsung Galaxy S II είνια ακυκλοφόρητο (στην Ελλάδα) και δεν έχω βρεί πολλές πληροφορίες, αλλά μιλάμε για 500Ευρώ+ κατηγορία με dual core cpu κ.α.
www.gsmarena.com/samsung_i9100_g ... i-3621.php
Και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ xpera, γιατί xperia = sony ericson, (το σκότωσες No2) εκτός αν λες γενικά για sony ericson αλλά σαν εταιρία δεν την έχω σε εκτίμηση, τα κινητά που βγάζει έχουν υψηλό SAR και σε specs πάσχουν μερικά.

Θα σου πρότεινα :
Motorola Milestone (SAR=0.64W/Kg)
www.bestprice.gr/search?q=Motorola+Milestone+
www.gsmarena.com/motorola_milestone-3001.php
Motorola Milestone XT 720 (SAR=0.60W/kg)
www.bestprice.gr/search?q=Motoro ... one+XT720+
www.gsmarena.com/motorola_milest ... 0-3375.php

Ξεκούραστα τηλέφωνα και δεν θα παθαίνεις πονοκεφάλους όπως με τα άλλα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Apr 2011 01:57 #92261 by Ανδρέας Γρυπάρης
*new recommended phone*
Samsung Galaxy S (I9000)
downloadcenter.samsung.com/conte ... Screen.pdf

SAR λιγότερο από 0.3W/Kg (αν και κρατάω επιφύλαξη για το πόσο έγκυρο είναι.)

More
19 Apr 2011 17:17 #92268 by Γιάννης Ρέμας
παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω ένα φτηνό και καλό κινητό ποιο από τα 3 μου προτείνετε η και κάποιο άλλο που ξέρετε

More
21 Apr 2011 14:43 #92330 by Ανδρέας Γρυπάρης
κατέβασε το βιβλίο οδηγιών του κινητού σου και ψάξε το. Αργεί απίστευτα στην sony ericson το download τους. ](*,)

Υ.Γ. Το βρήκα, είναι 0,68W/kg @10g (περίπου 0.80W/kg @1g ιστού). Σχετικά υψηλό, ευτυχώς σε αποδεκτά επίπεδα, ψάξε και για άλλα μοντέλα.

More
22 Apr 2011 13:05 #92345 by Γιάννης Ρέμας
παιδιά να ρωτήσω θέλω να πάρω το samsung galaxy 3, υπάρχει περίπτωση να έχει καμιά διαφορά η συσκευή αν το αγοράσω από ένα μαγαζί στο internet οπού το έχει 30 ευρώ πιο φτηνά από το γερμανό? γιατί έχει γίνει έτσι με κάτι κινητά nokia όπου έχουν διαφορετική χώρα προέλευσης και διαφορετικά ακούστηκα μήπως να δώσω τα 30 ευρώ παραπάνω? :-k

More
22 Apr 2011 16:08 #92349 by Μάνος Γρυπάρης
Τα κινητά που έδωσες στο link είναι οικονομικές λύσεις και από αυτά που είδα το Samsung Galaxy 3 θεωρείται καλύτερο (τουλάχιστον έχει μικρή διαφορά τιμής).

Θα το βρεις στο EasyBuyWorld 130 ευρώ, φθηνότερη τιμή. Μπες στο EBW.gr και στο Επικοινωνία έχει τα στοιχεία τους. Ρώτησέ τους από που το εισάγουν. Ακόμα κι αν δεν έχει ελληνικά μενού μπορούν να σου βάλουν μετά από Samsung. Αλλά αν θες την γνώμη μου, όταν είχα αγοράσει ένα Nokia απ' το EBW το ίδιο μου είπαν και τελικά το άνοιξα και είχε κανονικά ελληνικά μενού. Δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω χρήματα σε Γερμανούς, Πλαίσια και τα συναφή.

Δες εδώ

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 Apr 2011 16:48 #92352 by Γιάννης Ρέμας
με τη λέξη users υπάρχει περίπτωση να έχει έκπτωση? επίσης με ένα τέτοιο smartphone έχω τη δυνατότητα να βλέπω τα πρωτοσέλιδα, να συμμετέχω στο forum και να βλέπω ταινίες? γιατί στο στρατό κάποιες ώρες έχει πολύ βαρεμάρα :D

More
22 Apr 2011 20:19 #92358 by Γιώργος Κουτσουβάλης
Όσο αφορά το λογισμικό δεν θα έχεις πρόβλημα αφού είναι Android. Δεν παίζουν τερτίπια τύπου Nokia.

Τεχνικά θα έχεις πρόβλημα με φορτιστή εφόσον το αγοράσεις από Αγγλία. Αν και με έναν φθηνό μετατροπέα κάνεις την δουλειά σου.

Συνήθως (η Nokia δεν έχει σίγουρα) υπάρχει Πανευρωπαϊκή εγγύηση για τις περισσότερες εταιρίες οπότε ούτε πρόβλημα με εγγύηση θα έχεις εάν μιλάμε για αγορά από χώρα της ευρώπης.

More
22 Apr 2011 20:51 #92361 by Γιάννης Ρέμας

koutsou wrote: Όσο αφορά το λογισμικό δεν θα έχεις πρόβλημα αφού είναι Android. Δεν παίζουν τερτίπια τύπου Nokia.

Τεχνικά θα έχεις πρόβλημα με φορτιστή εφόσον το αγοράσεις από Αγγλία. Αν και με έναν φθηνό μετατροπέα κάνεις την δουλειά σου.

Συνήθως (η Nokia δεν έχει σίγουρα) υπάρχει Πανευρωπαϊκή εγγύηση για τις περισσότερες εταιρίες οπότε ούτε πρόβλημα με εγγύηση θα έχεις εάν μιλάμε για αγορά από χώρα της ευρώπης.

δεν λέω να το αγοράσω από το εξωτερικό αλλά από internet μαγαζιά της Αθηνας όπου τα έχουν πιο φτηνά