Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κινητά τηλέφωνα/tablets: Προτάσεις αγοράς/Τι κινητό θέλετε να αγοράσετε?

More
28 Oct 2021 13:39 #256828 by Blood Prince

Aν και το Ρ20 είναι ακόμη σε άψογη λειτουργική κατάσταση, υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστώ ένα επιπλέον κινητό για νέο νούμερο. Έχω ήδη 2 νούμερα στο Ρ20, αλλά ίσως χρειαστεί να αποκτήσω και 3ο. Έβλεπα σε πιο φθηνές λύσεις, όπως το Redmi 9A και το Huawei Y5p. Έχετε καμιά πρόταση;

Για δεύτερο κινητό , 100 € και πάνω ρε φίλε ; Τι να το κάνεις ;

Το βασικό κινητό το οποίο απολαμβάνεις στο φούλ, το καταλαβαίνω ακόμα και iphone να πάρεις αλλά για δεύτερο εγώ θα έπαιρνα ένα καλό κινητό απλής χρήσης χωρίς κάμερα εώς 50 € max.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Oct 2021 13:49 #256831 by Aνέστης Αδαμίδης
Αν το χρειαστώ, θα το χρειαστώ για δουλειά. Το θέμα δεν είναι η κάμερα, αλλά το να έχει δυνατότητες επικοινωνίας, όπως Viber, Whatsapp κλπ. Αυτό κυρίως. Βρίσκω και με κάτω των 100€ σε αυτό τον τομέα, αλλά πρόκειται για κινεζιές που δεν έχω ξανακούσει.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
28 Oct 2021 13:55 - 28 Oct 2021 13:58 #256832 by Blood Prince

Αν το χρειαστώ, θα το χρειαστώ για δουλειά. Το θέμα δεν είναι η κάμερα, αλλά το να έχει δυνατότητες επικοινωνίας, όπως Viber, Whatsapp κλπ. Αυτό κυρίως. Βρίσκω και με κάτω των 100€ σε αυτό τον τομέα, αλλά πρόκειται για κινεζιές που δεν έχω ξανακούσει.

Εγώ νόμιζα πως απλά ήθελες να έχεις ένα δεύτερο κινητό χωρίς να σε ενδιαφέρουν οι δυνατότητες και μόνο να επικοινωνείς.

Πίστευα πως σε καλύπτουν οι δυνατότητες του πρώτου κινητού.

Τότε ναι, και με 200 € πάρε.

Σε εμένα στον χώρο εργασίας δεν μου έχει χρειαστεί κινητό με συγκεκριμένες δυνατότητες. Μόνο για επικοινωνία με ενδιέφερε.Παρόλα αυτά παίρνω smartphone για την ψυχαγωγία μου, τουλάχιστον μέχρις στιγμής.

Τα 200 € τα θεωρώ εξαιρετική τιμή για μένα. Σίγουρα αρκετοί δίνουν και 800 € και παίρνουν Iphone. Εξαρτάται τον καθένα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 28 Oct 2021 13:58 by Blood Prince.

More
23 Dec 2021 04:13 #258843 by Blood Prince
Η μπαταρία στο κινητό μου ,  sony xperia xa, ενώ το φορτίζω πάνω από 5 ώρες είχε κολλήσει στο 0 % και λέω ότι πρέπει, εκεί που ετοιμάζομαι να αγοράσω γυαλιά μυωπίας, να πρέπει να πάρω και καινούργιο κινητό, αλλά το έψαξα και βρίσκω καινούργια μπαταρία με 15 € που θα πει, πως αλλάζει.

Βέβαια πρίν λίγο είδα πως ξεκόλλησε και πήγε στο 2% που θα πει πως φορτίζει.

[IMG

Peter Baylish

More
24 Dec 2021 01:47 #258872 by Aνέστης Αδαμίδης
Μπορεί να ευθύνονται και οι επαφές γι' αυτό. Δοκίμασε να καθαρίσεις με μια παλιά οδοντόβουρτσα το βύσμα του φορτιστή σου και την υποδοχή του τηλεφώνου και δες αν κάνει δουλειά.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
06 Feb 2022 12:14 #261156 by Blood Prince

Μπορεί να ευθύνονται και οι επαφές γι' αυτό. Δοκίμασε να καθαρίσεις με μια παλιά οδοντόβουρτσα το βύσμα του φορτιστή σου και την υποδοχή του τηλεφώνου και δες αν κάνει δουλειά.

Δεν καθάρισα κάτι αλλά λειτουργεί μια χαρά για την ώρα. Αν το ξανακάνει, θα το δοκιμάσω.Thanks.

Πάντως έχει περάσει πολλά, έχει πέσει λίγες φορές κάτω πχ κάποιες φορές που έστρωνα το κρεβάτι,μου έπεσε γιατί ήταν στα σεντόνια και δεν είχα πάρει χαμπάρι , ενώ έχει βρεθεί και σε υγρασία, καθώς έχει βραχεί η οθόνη κάποιες φορές....μην φανταστείτε νερό της βρύσης, αλλά από βροχή, ή σε δωμάτιο με υγρασία πχ κλπ.....και μετά από 4 χρόνια και 8 μήνες λειτουργεί μια χαρά.

[IMG

Peter Baylish

More
10 Jan 2023 00:02 #269050 by Aνέστης Αδαμίδης
Μου έπεσε το κινητό σε πισίνα και αναγκάστηκα να κάνω αναβάθμιση νωρίτερα απ' ότι υπολόγιζα. Το γαμώτο είναι ότι πριν 2 μήνες έκανα "εγχείριση" για να του αλλάξω την μπαταρία και μετά στις 24 Δεκεμβρίου (αν σε θέλει δηλαδή) έγινε αυτή η κουτσουκέλα. Τώρα νομίζω ότι έχω τη δυνατότητα να κάνω ανάκτηση αρχείων, μέσω ενός προγράμματος υπολογιστή, αλλά θα ήθελα να δω αν μπορεί να λειτουργήσει ξανά κάποια στιγμή το τηλέφωνο.

Έχοντας έτσι τα πράγματα, αγόρασα το Poco X4 Pro 5G με 8GB RAM/256GB και ακόμη μαθαίνω να το λειτουργώ. Πρέπει να ενεργοποιήσω και τη λειτουργία που θα μου επιτρέψει να κάνω ανάκτηση αρχείων σε περίπτωση βλάβης πάλι. Μέχρι στιγμής, από το Huawei P20 Pro είναι μεγάλη η αλλαγή, κάτι που μου κάνει εντύπωση καθώς είναι και τα δύο κινέζικα κινητά που χρησιμοποιούν Android-like λογισμικό.

More
19 Apr 2023 22:23 #270751 by Μάνος Γρυπάρης
Με ρύζι έχω σώσει 2 κινητά πάντως.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
21 Apr 2023 01:33 #270759 by Aνέστης Αδαμίδης
Όντως το κινητό σώθηκε, το έβαλα σε σακούλα με ρύζι και το άφησα σχεδόν 2 εβδομάδες. Τουτέστιν έχω 2 κινητά και τα αρχεία μου όλα είναι ασφαλή.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Απόστολος Μητσακούλης

More
05 Jun 2023 23:52 - 05 Jun 2023 23:53 #271397 by Blood Prince
Εγώ έχω το Sony Xperia XA από τον Ιούνιο 2017 και τελευταίο φορά το χρησιμοποίησα τον Μαΐο 2023 γιατί δεν φορτίζει αμέσως και μου κάνει θέματα με την μπαταρία οπότε αγόρασα το Xiaomi Redmi 9C και το χρησιμοποιώ από τον Ιούνιο 2023 .

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 05 Jun 2023 23:53 by Blood Prince.