Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κινητά τηλέφωνα/tablets: Προτάσεις αγοράς/Τι κινητό θέλετε να αγοράσετε?

More
07 Oct 2013 22:59 #133472 by Γιάννης Πετρόχειλος
Μακρια απο τα XPERIA και απο τη Sony. Ειναι απαραδεκτη, αφηνει τηλεφωνα χωρις update και κοβει την υποστηριξη. Παρε LG ή Windows Phone αλλα με WP 7.5 ή 8.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Oct 2013 17:45 #133916 by Panagiwths Bourdoumpas
Οποιος ενδιαφέρεται να σκάσει λίγα φράγκα παραπάνω για ένα κινητό αλλά όχι να του έρθει ο κούκος αηδόνι του συστήνω το Samsung Galaxy s4 Mini! Έχω το Samsung Galaxy s3 mini κ σίγουρα είναι ότι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις για τα λεφτά του. Αν μπορούσα θα αγόραζα κ το s4 :P

More
15 Oct 2013 18:14 #133932 by rafas
ακουσα πως το Galaxy S4 έχει ένα προβλημα υπερευαισθησιας με την οθονη και σπαει στην τσεπη :icon what:

More
20 Oct 2013 12:59 #134287 by Φίλιππος Δαουκόπουλος

Leoril wrote: Οποιος ενδιαφέρεται να σκάσει λίγα φράγκα παραπάνω για ένα κινητό αλλά όχι να του έρθει ο κούκος αηδόνι του συστήνω το Samsung Galaxy s4 Mini! Έχω το Samsung Galaxy s3 mini κ σίγουρα είναι ότι καλύτερο μπορείς να αγοράσεις για τα λεφτά του. Αν μπορούσα θα αγόραζα κ το s4 :P

Στα ίδια λεφτά παίρνεις το πολύ καλύτερο LG Optimus G ή ακόμα και το παλιό αλλά επίσης καλύτερο (και σε specs και σε υποστήριξη) S3.

H σειρά mini, και ειδικά η S3 mini, είναι για αυτούς που θέλουν ένα καλό κινητό και πολύ όμορφη οθόνη για να κάνουν την δουλειά τους. Παρά το όνομα, δεν είναι ναυαρχίδα ενώ πλέον κατατάσσεται στα mid-range από πλευράς χαρακτηριστικών (διπύρηνο κλπ). Δυστυχώς στην Ελλάδα πουλιέται αρκετά ακριβά (στα γνωστά καταστήματα είδα 450-499 για το S4 Mini αν και μπορεί κάποιος να το βρει πολύ φθηνότερα στα σκρουτζομάγαζα).
Για αυτόν που θέλει να ασχοληθεί με root/mods/custom rom και να εμβαθύνει/πειράξει το Android δεν το προτείνω, ειδικά το S3 mini λόγω του NovaThor chipset θεωρείτε, όχι άδικα, ότι χειρότερο για mod. Για το S4 mini όπως είπα υπάρχουν πολλά καλύτερα κινητά με το εκπληκτικό LG Optimus G με οθόνη 4,7 IPS και τετραπύρηνο είναι όλα τα λεφτά.
Για όσους θέλουν κάποιο μεγάλο σε μέγεθος το Note 2 έχει πέσει στα 350 περίπου με καθοδικές τάσεις.

More
09 Jan 2014 18:23 #138826 by vasilis m
τη γνωμη εχετε για το κινητο sony xperia T ? :ninja:

More
12 Jan 2014 10:41 #139044 by Jester

billis b boy wrote: τη γνωμη εχετε για το κινητο sony xperia T ? :ninja:

Στα θετικά του θα έβαζα την καλή οθόνη και την κάμερα.

Στα αρνητικά το συνδυασμό CPU/GPU που μπορείς να βρεις νομίζω καλύτερες λύσεις και το UI της Sony που εμένα δε με ψήνει καθόλου (αν και είναι θέμα συνήθειας).

Σε τι τιμή το βρίσκεις; Γιατί μπορεί στα ίδιο εύρως χρημάτων να υπάρχουν κι άλλες λύσεις...

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
02 Feb 2014 14:10 #139949 by Κώστας Κορτζής
Εγώ έχω απογοητευτεί με τα Xperia. Τα περισσότερα είναι ακριβά για το τίποτα και μετά απο λίγο καιρό όλα μου έχουν βγάλει κάποιο πρόβλημα. Είτε στην αφή, είτε αργούν πολύ να ανταποκριθούν, είτε κολλάνε χωρίς προφανή λόγο, είτε αρνούνται να κάνουν κλήση και τώρα τελευταία το Tipo δεν μου βρίσκει σήμα πουθενά, ενώ όταν βάζω τη Sim στο Nokia X6 παίρνω μια χαρά κ τηλ κ όλα.. Αν θα ξαναέπαιρνα κινητό θα έπαιρνα Samsung.

More
02 Feb 2014 14:17 #139950 by Γιάννης Πετρόχειλος
Και εγω samsung θα επερνα απλα στις δυνατοτητες του Ε στα 120 ευρω που το βρηκα δεν εχει κανενα αντιστοιχο samsung...

More
14 May 2014 13:20 #144642 by Sotiris Greece
8 χρόνια έχω το w700i και δεν έχει χαλάσει ακόμη εσωτερικά. Iphone ή οτιδήποτε άλλο κινητό δεν θ' έπαιρνα για κανέναν λόγο διότι μου είναι εντελώς άχρηστο.