Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κινητά τηλέφωνα/tablets: Προτάσεις αγοράς/Τι κινητό θέλετε να αγοράσετε?

More
05 Sep 2014 22:04 #149109 by Αλέξανδρος Κωνσταντίνου
Βλέποντας τα πρώτα σχόλια παρατήρησα την αναμενόμενη λατρεία που είχαμε στα Nokia. Τι ωραία κινητά. Αξιόπιστα και λειτουργικά. Ακόμα έχω το 1100 με το φιδάκι. 10 χρόνια αργότερα. Πλεόν έχουν αλλάξει οι ισορροπίες. Μπορείτε να πείτε ότι η Samsung είναι η καλύτερη. Ναι, προσφέρει πράγματα που οι άλλες δίνουν με τα 400+ ευρώ μοντέλα τους αλλά η Lg είναι το καλύτερο value for money.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Oct 2014 10:42 #150103 by Αγησίλαος Σιντόρης
Κατα την γνωμη μου τα sony xperia ειναι μεγαλη απατη παιδια..Δεν θελω να θιξω υπολιψεις απλα εχω το xperia E dual sim και στην εβδομαδα ετρωγε κατι κολληματα ,κλεινει οποτε θελει μονο του,το σερφαρισμα στο ιντερνετ δεν το αποκαλεις καν σερφαρισμα..Περισσοτερο με πλατσουρισμα μιαζει..Και καποις μπορει να μου πει οτι το κανει αυτο επειδη ειναι dual sim αλλα δεν νομιζω οτι εχει σημασια γιατι εχω μαρτυριες απο δυο ξαδερφια μου που ειχαν xperia και σε κανενα μηνα το πολυ ξεκινησαν τα προβληματα..Οποτε μην τα επιλεξετε για κανενα λογο.. Σχετιμα με το samsus S4 mini επειδη το αγορασε ενας φιλος μου τωρα ενω σε ολα τα καταστηματα το εχει γυρω στα 350 με το 400 ευρω( vodafone,public,πλαισιο) στο σκρουτζ το βρισκεισ με 200 ευρω.. Οποτε μην κανει κανενας βλακεια να το αγορασει απο αλλου.

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
03 Oct 2014 11:15 #150108 by Αλέξανδρος Κωνσταντίνου
Τα Xperia πέρα των μεγάλων (δηλαδή τιμη από 200+) είναι καλά. τα πιο μικρά, ναι κολλάνε, όπως συμβαίνει άλλωστε και με όλα τα υπολοιπα μικρά. Ας μην προδικάζουμε γενικά την Sony για την σειρά Xperia ότι και αν ακολουθήσει.

More
03 Oct 2014 13:02 #150114 by Donnie Darko
Αν κάνετε Root και διαγράψετε τις εφαρμογές του συστήματος που προσωπικά αυτό κάνω κάθε φορά που παίρνω κινητό η tablet πετάει μετά το κινητό..Δοκιμάστε το και μετά ελάτε να πείτε την γνώμη σας :cheer: :cheer: :cheer: Ψάξτε στο θείο Google τι είναι και πως γίνεται.. :woohoo: :woohoo:

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
03 Oct 2014 13:06 #150116 by Αλέξανδρος Κωνσταντίνου
Root, bgazete ola ta bloat (axristes pragmatika efarmoges px Yahoo finance) bazete kai se anamoni oso programmata thelete, bazete kai ena kalo custom rom ama uparxei kai to kinito paei sfaira. kai polla polla alla.

More
03 Oct 2014 13:16 #150117 by Αγησίλαος Σιντόρης
Με συγχωρεις αλλα τα εχουμε κανει αυτα και δεν το λεω για να το παιξω εξυπνος,δεν το εχω κανει εγω απλα ενας ξαδερφος μου ασχολειται και μου εχει κανει και root και μου εχει σβησει καθε αχρηστο μεσα και ακομα το κινητο κλεινει μονο του και τρωει κολληματα..Οποτε δεν νομιζω οτι φταιει αυτο..Και αν ειναι να αγορασω κινητο και να του κανω χειρουργικη επεμβαση κανονικη για να λειτουργει οπως το θελω εε δεν νομιζω οτι ειναι κατι που μπορει και ξερει να το κανει ο απλος καθημερινος κοσμος.. Οποτε ας λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους..Εγω μιλησα απλα για προσωπικες εμπειριες και προσωπικες γνωμες.Δεν ειπα κατι για να θιξω ουτε προσωπα( νομικα η φυσικα) ουτε κανεναν...

Thomas Fuller

More
03 Oct 2014 13:38 #150119 by Αλέξανδρος Κωνσταντίνου
Όχι φίλε Αγισίλαε. Χαλαρά. Είμαστε εδώ για να μιλάμε ελεύθερα. Ναι ο καθένας κάνει και επιλέγει ότι θέλει. Εγώ και οι άλλοι φίλοι εδώ απλώς δίνουμε και άλλες λύσεις.

More
03 Oct 2014 14:05 #150120 by Αγησίλαος Σιντόρης
Και εγω χαλαρα τα λεω φιλε μου μην ανησυχεις..Απλα μια εποικοδομητικη αντιπαραθεση πιστευω γινεται και με ποιο εντονο υφος... :P Απλα πρεεπει να κοιταμε ολες τις πλευρες του θεματος..Γενικα το λεω αυτο και χωρις καμια παρεξηγηση σε ολα τα θεματα οχι στα συγκεκριμενο μονο..Πες μου αν κανω λαθος σε αυτο.. Αλλα νομιζω γενικα για τον εαυτο μου( οουυ ψωναρα) οτι δεν υπαρχει μονο η δικη μου αποψη αλλα και των αλλων... :)

Thomas Fuller

More
03 Oct 2014 17:23 #150124 by Donnie Darko
Δοκίμασε να βάλεις άλλη Custom Rom...Πετάνε.... Κοίτα το Review εδώ :oops:
www.gameworld.gr/community/blogs/cyanogenmod-analytiko-review.html

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
17 Oct 2014 11:35 #150515 by Stelios
Εχει κανεις γνωμη για το zte blade vec 4g που εφερε η cosmote?