Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κινητά τηλέφωνα/tablets: Προτάσεις αγοράς/Τι κινητό θέλετε να αγοράσετε?

More
17 Feb 2015 19:30 #156885 by Γιάννης Ρέμας
το LG G2 mini LTE μοιάζει πάρα πολύ καλή επιλογή ξέρει κανείς αν θα μπορεί να αναβαθμιστεί σε android lollipop?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Oct 2015 17:02 #169378 by Tony
Ισως παρω τον Γεναρη-Φλεβαρη νεο κινητο.
Σκεφτομαι να παρω ενα με λετουργικο WP....λογω UI,τιμης(διαθετω καπου 100-120 ευρω) και υπηρεσιων(για outlook,onedrive,xbox,skype θες ενα account).
Επειδη δεν το'χω με τα κινητα,θελω να μου πειτε(συμφωνα με τα παραπανω),ποιο κινητο αξιζει πιο πολυ τα λευτα του.

More
03 Oct 2015 18:32 #169382 by Pankar94
Εγω πηρα το lumia 640 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Περιμενω και τα windows 10 τωρα.Υπαρχει βεβαια και η XL εκδοση με μεγαλυτερη οθονη 5.7"(αντι για 5") και 13 MP/5 MP(front) καμερες (αντι για 8ΜP/1MP).Παντως για 160 ευρω που εδωσα ειναι πολυ καλο.Μπορεις να το βρεις και κοντα στα 120 μεταχειρισμενο το 640.

More
03 Oct 2015 22:06 #169389 by 001
Έχω κοντά 6 χρόνια (σίγουρα περισσότερα από 4½) ένα Nokia x2 00 και προσωπικά αν είναι να πάρω καινούριο, θα πάρω το ίδιο μοντέλο διότι α) ανθεκτικότατο (Nokia, είπαμε) β) τα παιχνίδια που έχει είναι πρέζα. Η κάμερα είναι decent, overall easy to use και είναι και μικρό (old school πλέον).

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)

More
27 Oct 2015 20:49 - 27 Oct 2015 20:51 #170268 by Αντώνης Ανδρονικάκης
Δύο πράγματα θα πρέπει να έχουμε ξεκαθαρισμένα πριν αγοράσουμε smartphone.
1) Tι ποσό είμαι προτίθεμαι να δαπανήσω;
2) Ποια θα είναι η χρήση του προς απόκτηση smarphone; Το θέλω για φωτογραφίες / selfies; Το θέλω για gaming; To θέλω για βασική χρήση π,χ να παίρνω τηλ και να μπαίνω και λίγο Facebook;
Καλή all around πρόταση θεωρώ τα Sony Xperia Z2 και Z3 compact τα οποία θα τα βρει κάποιος στη μισή τιμή ενός iPhone 6S , είναι αδιάβροχα και διαθέτουν αξιόλογη κάμερα (ειδικά το Z3). Προσωπικά έχω το πρώτο Xperia της σειράς Ζ εδώ και 2 χρόνια και νιώθω ακόμα ότι είναι επαρκές για τις ανάγκες μου. Καλές mid range προτάσεις υπάρχουν και από MLS και κινεζικές εταιρείες οπότε μετά είναι και θέμα γούστου / προτίμησης.
Last edit: 27 Oct 2015 20:51 by Αντώνης Ανδρονικάκης.

More
08 Dec 2015 18:32 #172727 by Μιχαηλίδης Χρήστος
καλησπέρα. Έχω πιστωτικό 200 ευρώ στο Πλαίσιο και θέλω να βάλω άλλα 200-250 ώστε να πάρω κινητό . πιο smartphone μου προτείνετε μέχρι το ποσό των450 ευρώ απο το Πλαίσιο ? ευχαριστώ εκ των προτέρων . :)

More
08 Dec 2015 21:30 #172736 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη
Καλησπερα εγω στη θεση σου θα επαιρνα το Samsung Galaxy A5 4G Smartphone Midnight Black , γενικα σαν μαρκα κινητου προτιμω τα Samsung οσα ειχα δεν μου βγαλαν ποτε προβληματα!

More
08 Dec 2015 21:50 #172740 by Κατερίνα Μαρίνου
Απο καινουρια υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος σ'αυτη την τιμη, πηγαινεις Πλαισιο, τα βλεπεις απο κοντα, τα δοκιμαζεις, και επιλεγεις αυτο που σου ταιριαζει καλυτερα στο γουστο. Εγω θα σου πω αλλο, ο αλλος θα σου πει καποιο αλλο, δεν βγαινει ακρη ετσι. Π.χ, εγω θα επερνα το Apple iPhone 5S 16GB 4G Smartphone σε ασημι χρωμα που ειναι φινετσατο και διαθετει ολα οσα χρειαζομαι. Στη τιμη των 469,00 € ειναι μια καλη επιλογη αξιολογου κινητου (μπορεις να βρεις και μεταχειρισμενο ελαφρα iphone σε εξαιρετικες τιμες, ψαξιμο θελει). ;)

More
09 Dec 2015 12:47 #172772 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη
Εγω που εχω iphone δεν θα στο προτεινα :unsure: οσο κανει update τα ios τοσο θα αρχιζει να σου κολλαει :(

More
09 Dec 2015 18:13 #172783 by Μιχαηλίδης Χρήστος
ευχαριστώ κορίτσια . οποιος έχει να μου προτείνει κάτι περιμένω την γνώμη του ;)