Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κινητά τηλέφωνα/tablets: Προτάσεις αγοράς/Τι κινητό θέλετε να αγοράσετε?

More
26 Dec 2017 15:20 #210616 by Bill Fragk
Είμαι ανάμεσα στο s7 και στο 1+ 5t. Αξίζει να δώσω 40 ευρω παραπάνω για το 5t ή να παραμείνω στην samsung (Χρηστης samsung από πάντα). Επισης θα δω μειονεκτηματα στο os σε σχεση με αυτο της samsung?
Και καλες γιορτες σε ολους.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Dec 2017 18:07 - 27 Dec 2017 18:10 #210681 by Μάνος Γρυπάρης

Misfit wrote: Καλησπερα. Βρηκα ένα iPad 2 σε τιμή 150€. Το χρειάζομαι για να το δώσω στον πατέρα μου (60+), αποκλειστικά για χρήση web browsing. Μήπως τυχαίνει καποιος αναγνώστης να εχει κάποιο στην κατοχή του ώστε να μου πει αν είναι ανεκτό για αυτη τη δουλειά; κάθε γνώμη απο κάποιον που το χρησιμοποιεί θα είναι ευπρόσδεκτη. Σας ευχαριστω

Τα iPad είναι πολύ ανθεκτικά οπότε με αυτό το κόστος απλά προχώρα το. Και το iOS είναι user friendly με μεγάλη παλέτα χρωμάτων, άρα προσιτό για όλους.

basfra wrote: Είμαι ανάμεσα στο s7 και στο 1+ 5t. Αξίζει να δώσω 40 ευρω παραπάνω για το 5t ή να παραμείνω στην samsung (Χρηστης samsung από πάντα). Επισης θα δω μειονεκτηματα στο os σε σχεση με αυτο της samsung?
Και καλες γιορτες σε ολους.

Οπως βλέπεις από το συγκριτικό το Samsung Galaxy S7 Edge είναι καλύτερο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 27 Dec 2017 18:10 by Μάνος Γρυπάρης.

More
18 Jul 2018 23:59 #215848 by Aνέστης Αδαμίδης
Καλησπέρα, σκέφτομαι επιτέλους να αλλάξω το κινητό μου και είμαι ανάμεσα στα Huawei P20 και στο Honor 10. Μου φαίνονται και τα δύο πανομοιότυπα τηλέφωνα με περίπου τα ίδια specs. Ποιο θα μου προτείνατε; Εγώ τείνω προς το Ρ20, ο λόγος όμως που σκέφτομαι και το άλλο, είναι ότι έχει σε καλύτερη τιμή σχεδόν ίδιο μηχάνημα. Από ποιότητα δεν ξέρω και πολλά για την κινέζικη αγορά.

More
06 Oct 2018 00:45 #219223 by Μάνος Γρυπάρης
P20 είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη. Από την άλλη το Honor 10 βγαίνει και σε έκδοση των 6GB και 8GB. Αλλά τα 4GB μια χαρά σου αρκούν. Βέβαια, το P20 έχει πολύ καλύτερες κάμερες, 16MP και 24MP. Αν σε νοιάζουν οι φωτογραφίες και δεν ανησυχεις για το αν θέλεις το κινητό σου να είναι αδιάβροχο go for it.

To P20 είναι στα 258 και το Honor 10 στα 328. Προσωπικά θα πήγαινα για το P20 γιατί είναι φθηνότερο συν ότι έχω χάσει δύο κινητά από νερό.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
08 Oct 2018 13:20 #219282 by Aνέστης Αδαμίδης
Κι εγώ στο Ρ20 κατέληξα. Αλλά βρήκα μια καλή ευκαιρία και θα πάω για το Ρ20 pro με επιδότηση. Το Honor10 ήταν πολύ καλή επιλογή πιστεύω και θα με εξυπηρετούσε στη χρήση που κάνω, αλλά μία ότι το κατάργησαν από τη λίστα κι άλλη μία που το Ρ20 έχει λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά, αποφάσισα να αλλάξω κατεύθυνση.

More
14 Oct 2020 09:59 #240112 by Blood Prince
Σε όσους κάνουν αγορές προτείνω να μείνουν μακριά από Nokia-Microsoft.

Στις 8/5/2015 αγόρασα το Nokia Lumia 625 με 120 € και μέσα σε δύο χρόνια χάλασε (απ'οτι θυμάμαι είχε παγώσει και δεν ανταποκρινόταν η οθόνη αφής) και στις 30/6/2017 αγόρασα πληρώνοντας 170 € το Sony Xperia XA το οποίο το έχω ακόμα και λειτουργεί μια χαρά.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
18 Oct 2021 22:52 - 18 Oct 2021 22:53 #256464 by Blood Prince

Σε όσους κάνουν αγορές προτείνω να μείνουν μακριά από Nokia-Microsoft.

Στις 8/5/2015 αγόρασα το Nokia Lumia 625 με 120 € και μέσα σε δύο χρόνια χάλασε (απ'οτι θυμάμαι είχε παγώσει και δεν ανταποκρινόταν η οθόνη αφής) και στις 30/6/2017 αγόρασα πληρώνοντας 170 € το Sony Xperia XA το οποίο το έχω ακόμα και λειτουργεί μια χαρά.

1 χρόνο μετά με το ίδιο κινητό ! Sony Xperia XA ! Το έχω πάνω από 4 χρόνια και λειτουργεί ακόμα σαν καινούργιο.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 18 Oct 2021 22:53 by Blood Prince.

More
26 Oct 2021 10:59 - 26 Oct 2021 11:01 #256746 by Blood Prince
'Εχω εκνευριστεί τόσο πολύ με τα έξοδα που έχω τα τελευταία χρόνια μαζεμένα, που αν χαλάσει το κινητό που έχω σκέφτομαι να αγοράσω κανένα φτηνό χωρίς κάμερα όπως το Alcatel που είχα όταν πήγα φαντάρος.

Δεν ξέρω θα δω, αλλά έχω απηυδήσει, μια τα κολοαγγλικά, μια το μεταπτυχιακό, μια χαλάει το ένα,μια το άλλο........

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 26 Oct 2021 11:01 by Blood Prince.

More
26 Oct 2021 17:23 #256757 by Blood Prince
Το κινητό μου δεν έχει χαλάσει και για την ώρα δεν σκοπεύω να αγοράσω άλλο.

Κοιτάζω από περιέργεια όμως διάφορα κινητά για όταν χαλάσει.

Είδα στον κωτσόβολο πως υπάρχουν κινητά ακόμα και με 30 € (πάμφθηνα!) που έχουν κάμερα κανονικά, παραγωγή mp3 και φιδάκι που με καλύπτουν απόλυτα.

www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/kinita-til...-nokia-110-ocean-blue-dual-sim

Μέχρις στιγμής έδινα 200 € αλλά ποιός ο λόγος όταν δεν χρειάζεται..

[IMG

Peter Baylish

More
28 Oct 2021 13:33 #256825 by Aνέστης Αδαμίδης
Aν και το Ρ20 είναι ακόμη σε άψογη λειτουργική κατάσταση, υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστώ ένα επιπλέον κινητό για νέο νούμερο. Έχω ήδη 2 νούμερα στο Ρ20, αλλά ίσως χρειαστεί να αποκτήσω και 3ο. Έβλεπα σε πιο φθηνές λύσεις, όπως το Redmi 9A και το Huawei Y5p. Έχετε καμιά πρόταση;