με εντελώς λάθος λογική σκέφτεσαι, είμαστε στο 2012....hellooooo ακούει κανείς; τι είναι αυτό; τρώγεται;
δεν είναι έτσι, πλέον όλα έχουν κάτι παραπάνω για μια διευκόλυνση που το στερεοτυπό σου δεν σου επιτρέπει να την καταλάβεις.
Τα σύγχρονα ψυγεία, έχουν και αυτόματο πάγο για να σου σερβίρουν νερό, έχουν μικρότερη κατανάλωση και στα καλά μοντέλα έχουν και υβριδικό PC που το οποίο: γράφει προϊόντα που έχεις μέσα και πότε λήγουν, σου λέει αν κάποιο προϊόν κοντεύει να λήξει, έχει κατάλογο να ψάξεις συνταγές με 1 κλίκ και όλα αυτά στο ψυγείο!
Κουζίνες υπάρχουν και με σκάρα και grill η με κουμπιά αφής, προτιμώ αυτές με το ρολόϊ. Ορίζω χρόνο και κτυπάει όταν το φαγητό είναι έτοιμο μη ξεχαστώ. Χρησιμοποιώ υγραέριο που είναι ποιο επαγγελματικό για αυτή τη περίπτωση (αλλά και ποιο επικίνδυνο).
Το play3 της sony έκανε την επιτυχία του για αυτόν αριβώς το λόγο : παίζει blu ray, είναι υπολογιστής 9πύρηνος Cell, μπαίνει internet και PSN, ακούς μουσική, βλέπεις ταινίες, και παίζεις παιχνίδια. ΟΛΟΙ που αγοράζουν PS3 το αγοράζουν για αυτό το λόγο! εξοικονομούν χώρο και με 1 συσκευή και με
1 κλίκ λιγότερο κάνεις τα πάντα!
Παρόλο που δεν χονεύω τη sony είναι η μόνη κονσόλα πέρα wii που θα αγόραζα ποιο πολύ για πειραματισμό και ασχολία παρά games, και χωρίς να το πάρεις χαμπάρι, σε "βόλεψε" γιατί στάνταρ χρησιμοποιείς κάποια features που στο στερεοτυπό σου είναι εκτός. (είτε PSN είτε οτιδήποτε)
Όσο αφορά το κινητό, αναθεώρησε αυτά που γνώριζες. Πλέον έχει καταργηθεί το κινητό, εδώ και χρόνια το λέμε smartphone, με 1 κλίκ, μπαίνεις internet, βλέπεις τα e-mail, ορίζεις ημερολόγιο - αντζέντα αυτόματα, τα ραντεβού σου, το ξυπνητήρι, ακούς μουσική (και με περισσότερα Gb από οποιοδήποτε mp3-ipod), βλέπεις ταινίες, παίζεις παιχνίδια, ανταλλάσεις αρχεία με bluetooth / DLNA / Wifi απευθείας με τους άλλους δίπλα σου, φωτογραφίζεις και βιντεοσκοπέίς ότι θες γύρω σου, συνδέεις και το HDMI του κινητού στη τηλεόραση και προβλάλεις και εκεί ταινίες η ότι άλλο θες.
και όλα αυτά σε μάξιμουμ 200-400 γαμάρια σκυσκευή.
Περιττό να σου πω, όταν μου κάηκε το laptop, πήρα (τότε) το motorola Atrix με το dock που το μετατρέπει σε κανονικό laptop. Ποιο πολύ δουλεύω το smartphone σκέτο παρά με τη βάση, και το ποιο σημαντικό :
μου έλυσε τα χέρια !
άντε βρές μου τώρα αντικαταστάτη του smartphone! είναι η συσκευή του μέλλοντος .&- , σαρέσει δε σαρέσει έτσι είναι και αυτό το βλέπουν και το καταλαβαίνουν όλοι εδώ μέσα εκτός από εσένα.
Έχω κάνει ανάλυση τι κάνει το κάθε πράμα σήμερα που το χρησιμοποιούμε το 99.999% εδώ μέσα και εσυ είσαι το μόλις 0.001% (και αν) που έχει τέτοιο στερεότυπο 100χρονου παππού μέσα του.
καλός ήρθατε στο 2012 κύριε Sephiroth1825(bc), ώρα να προσαρμοστείτε στη νέα εποχή.
Υ.Γ. Μείνε με το αναλογικό σήμα αύριο, κάνει κακό να έχεις mpeg4 δέκτη, μου θυμίζει το blu ray, α! και καθάρισε τα χιόνια από την τηλεορασή σου φεύγοντας