Τι σχέση έχουν τα forum,το internet,και γενικά η εξέλιξη της τεχνολογίας,με το γεγονός ότι προτιμώ το κινητό μου τηλέφωνο να κάνει αυτό που λέει το όνομά του?Δεν χρειάζομαι ''κινητό υπολογιστή τσέπης''.Βρἰσκω όλο αυτό το andoid-tablet-iphone-smartphone πανηγύρι,εντελώς ανούσιο που απλά κοστίζει πολύ σε σχἐση με τη χρησιμὀτητά του.Θέλω το ψυγείο μου να διατηρεί τα τρόφιμα.Το φούρνο να ψήνει φαγητά.Το φούρνο μικροκυμάτων να τα ζεσταίνει.Το ipod μου να παίζει μουσική.Το αυτοκίνητό μου να πηγαίνει από μια απόσταση στην άλλη.Την καφετιέρα να κάνει καφέ.Δεν χρειάζομαι αυτοκίνητο με ενσωματωμένη τηλεόραση και xbox,ψυγείο που να κἀνει καφέ,φούρνο που να ψήνει και να σουρώνει,κινητό τηλέφωνο που να παίζει μουσική,να μπαίνει στο internet και να παίζω online παιχνίδια.Είναι τόσο κακό?Για να σου δώσω να καταλάβεις,ένας από τους λόγους που μισώ το ps3 μου,είναι επειδή υποχρεώθηκα να το χρυσοπληρώσω για να πάρω πακέτο ένα σωρό ἀχρηστες εφαρμογές,ενώ το μόνο που ήθελα ήταν μια απλή κονσόλα gaming όπως τα ps1,ps2....