Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κινητά τηλέφωνα/tablets: Προτάσεις αγοράς/Τι κινητό θέλετε να αγοράσετε?

More
09 Apr 2011 22:38 #91919 by Ανδρέας Γρυπάρης

lavezzi7 wrote: Πλέον το βασικό που κοιτάμε σε ένα κινητό είναι ο δείκτης SAR?Αν πάρω κινητό με σχετικό υψηλό δείκτη και χρησιμοποιώ ακουστικά θα έχω πρόβλημα?Η ακτινοβολία που δεχόμαστε από τα κινητά τηλέφωνα των άλλων σε τι βαθμό μπορεί να μας επηρεάζει?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Ναι, γιατί έχουν εξελιχτεί όλα τόσο, που πολλά πράματα είναι standard, οπότε ψάχνουμε και ακόμη ποιο σοβαρά features που πρέπει να μας απασχολούν. (χωρίς να έπαυε ποτέ το θέμα ακτινοβολίας να είναι σοβαρό)
Αν χρησιμοποιείς ακουστικά, καλύπτεις το θέμα ακτινοβολίας στο αυτί σου, αρκεί το κινητό να είναι 3-10εκατοστά μακρυά από το σώμα σου.
Τα κινητά 3ων δεν μας επηρεάζουν τόσο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Apr 2011 23:11 #91922 by TheMetalhead111
Υπάρχει ήδη ένα τόπικ που λέγεται ''τι κινιτό να αγοράσω'' οπότε μπορείς να μιλήσεις εκεί. :D

More
09 Apr 2011 23:49 #91923 by Ανδρέας Γρυπάρης
Αυτό είναι το κεντρικό topic που είναι όλα μαζί μαζεμένα. Το άλλο υπήρχε από παλιά.

More
10 Apr 2011 10:03 #91925 by Γρηγόρης Τρευλάκης
Ε δεν ειμαι και τοσο σιγουρος για το Sar να σου πω την αληθεια.... Ενταξει ειναι σημαντικος παραγοντας και ναι, αρκετοι δινουν σημασια και υπαρχει βαρυτητα στο ολο θεμα. Δεν προκειται ομως να ακουσεις μια μερα..." ΠΩ ΠΩ βγηκε το νεο Lalala τηλεφωνο με sar 0,25 !!" Ισως σε συγκριση μεταξυ 2 η παραπανω κινητων με παρομοια/ιδια χαρακτηριστικα να παιξει ρολο η ακτινοβολια αλλα μεχρι εκει. Αυτη ειναι η γνωμη μου....

More
More
10 Apr 2011 14:44 #91943 by Ανδρέας Γρυπάρης
Xperia X10 mini :
SAR US 0.87 W/kg (head) 0.81 W/kg (body)
SAR EU 1.25 W/kg (head)
Και αυτό όπως και το Χ10 είναι μη προτεινόμενο.

More
10 Apr 2011 14:50 #91944 by Ανδρέας Γρυπάρης

Intruder wrote: Ε δεν ειμαι και τοσο σιγουρος για το Sar να σου πω την αληθεια.... Ενταξει ειναι σημαντικος παραγοντας και ναι, αρκετοι δινουν σημασια και υπαρχει βαρυτητα στο ολο θεμα. Δεν προκειται ομως να ακουσεις μια μερα..." ΠΩ ΠΩ βγηκε το νεο Lalala τηλεφωνο με sar 0,25 !!" Ισως σε συγκριση μεταξυ 2 η παραπανω κινητων με παρομοια/ιδια χαρακτηριστικα να παιξει ρολο η ακτινοβολια αλλα μεχρι εκει. Αυτη ειναι η γνωμη μου....

Και όμως υπάρχει στην αγορά κινητό με χαμηλό SAR: Nokia 6700 classic = SAR 0.43 W/kg (στο αυτί), το έχω βάλει στα προτεινόμενα κινητά. Εμένα το motorola V8 είναι στο 0.34, στην έρευνα που είχα κάνει συμμετείχα στο παράδειγμα που είχα γράψει, μίλαγα δηλαδή 3 ώρες με εκείνο το τηλέφωνο και δεν είχα επιπτώσεις, σε αντίθεση με ένα SE που είχε 1.5sar και μου είχε αλλάξει τα φώτα στα 3' χρήσης.

More
10 Apr 2011 15:24 #91945 by Γρηγόρης Τρευλάκης
Κοιτα αν ψαχνεις το τελειο εγω πιστευω οτι πρεπει να εχουμε ενα κινητο με χαμηλη ακτινοβολια για χρηση σαν τηλεφωνο και ενα "high-end" για τις αλλες λειτουργιες που εχουμε συνηθησει αυτα τα χρονια. ( Το δευτερο εννοειται σε flight mode )

More
10 Apr 2011 18:55 #91953 by Ανδρέας Γρυπάρης

Intruder wrote: Κοιτα αν ψαχνεις το τελειο εγω πιστευω οτι πρεπει να εχουμε ενα κινητο με χαμηλη ακτινοβολια για χρηση σαν τηλεφωνο και ενα "high-end" για τις αλλες λειτουργιες που εχουμε συνηθησει αυτα τα χρονια. ( Το δευτερο εννοειται σε flight mode )

Η πολύ απλά αγοράζεις ένα motorola milestone με 0,64W/Kg . Αρκετά καλά για τα χαρακτηριστικά του.

More
14 Apr 2011 13:58 #92094 by hooalexyaa
Γεια σας, σκέφτομαι να πάρω καινούριο κινητό, θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για το Samsung 55830 Galaxy Ace και Sony-Ericsson X10, , ακόμα αν γνωρίζετε κάτι για το Samsung Galaxy S II και για ποιό είναι το πιο νέο της σειράς ΧPeria , ευχαριστώ.