Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κινητά τηλέφωνα/tablets: Προτάσεις αγοράς/Τι κινητό θέλετε να αγοράσετε?

More
22 Jan 2011 18:25 #88429 by lavezzi7

Alcatraz wrote: Εγώ συμφωνώ με τον Bo$$. Μια χαρά οικονομικό κινητό είναι, και για τέτοια χρήση που το θες... το καλύτερο. Είναι και μικρό!

lavezzi7 wrote: Για τι χρήση το θες;

Το λέει!

Που το λέει;Επειδή λέει για τον στρατό;Δηλαδή μετά τον στρατό δεν θα το χρησιμοποιεί; :mrgreen:

Προφανώς από ότι έχω καταλάβει το θέλει για απλή χρήση...τηλέφωνα και μυνήματα κυρίως οπότε μια χαρά επιλογές είναι αμφότερα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Jan 2011 20:42 #88435 by Georgios Papadimitriou
Αν έχεις χρήματα ένα I PHONE είναι καλό κινητό, άλλα υπάρχουν και πολλά άλλα.Στο στρατό έτσι και αλλιώς απαγορεύονται τα κινητά για τους φαντάρους!! :D

More
22 Jan 2011 21:01 #88437 by Γιάννης Ρέμας

mamidakis wrote: Αν έχεις χρήματα ένα I PHONE είναι καλό κινητό, άλλα υπάρχουν και πολλά άλλα.Στο στρατό έτσι και αλλιώς απαγορεύονται τα κινητά για τους φαντάρους!! :D

είπαμε να μην είναι μπαγκατέλα αλλά μην το παρα@έσουμε :D

More
22 Jan 2011 21:38 #88438 by rafor

mamidakis wrote: Αν έχεις χρήματα ένα I PHONE είναι καλό κινητό, άλλα υπάρχουν και πολλά άλλα.Στο στρατό έτσι και αλλιώς απαγορεύονται τα κινητά για τους φαντάρους!! :D

Ενα απο τα παιδια ειχε πει οτι επιτρεπονται ,αλλα χωρις να εχουν καμερα.Επισης δεν θελει κινητο για την βασικη χρηση, αλλα για τον στρατο οπως καταλαβες.

More
22 Jan 2011 23:04 #88445 by tsironick
πάτρε iphone!! αλλα αν θες κατι πιο οικονομικο παρε ενα εριξον εξπιρια ειναι ωραια!

More
23 Jan 2011 00:51 #88458 by rafor
Καλα, τι λεω πιο πανω???Οτι το θελει για τον στρατο και να ειναι χωρις καμερα.Και εσυ του προτεινεις τετοια κινηταρα που απαγορευεται κιολας(να εχει κινητο με καμερα στον στρατο εννοω)???

More
23 Jan 2011 00:55 #88461 by lavezzi7
Δεν νομίζω να πρότεινε,γενικά μιλάει...αν και από ότι κατάλαβα αποκλείεται να έχει κάτσει να διαβάσει τα προηγούμενα posts.

More
23 Jan 2011 13:08 #88490 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Καλα, αν θες ενα καλο κινητο με ραδιοφωνο και χωρις καμερα, παρε αυτο που εχω εγω (χαλασε το παλιο μου, μην νομιζεις). Εχει και φοβερη διαρκεια ζωης μπαταριας και ειναι οικονομικο. (αν και θα ειναι δυσκολο να το βρεις πουθενα)

Nokia 2310

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
25 Mar 2011 23:28 #91391 by Vagelis

More
26 Mar 2011 00:39 #91392 by Ανδρέας Γρυπάρης
Στην αγορά των κινητών σας, ΠΡΟΣΟΧΗ στο SAR value, να είναι κάτω του 0.80W/Kg για να μην σας πιάνει πονοκέφαλος όταν μιλάτε. (Ειδικά για όσους μιλάν πολλές ώρες σαν εμένα)
Δεν βλέπω κανένα να τα προσέχει αυτά, το iphone έχει πολύ μεγάλη ακτινοβολία, (Ο ξάδερφος μου έχει το iphone 3G και στα 15 λεπτά ζαλίζεται ](*,) )ενώ υπάρχουν άλλα κινητά που έχουν το μισό και κάτω. Εγώ προσωπικά έχω το motorola V8 με 0.32W/Kg και δεν παθαίνω τίποτα όσο και να μιλάω. Αν και μοντέλο του 2007, μου έχει βγεί βράχος και δεν το αλλάζω με κανένα.
Προσωπικά εμένα έχουν φάει Χ τα ακόλουθα :
Nokia : λόγω απαράδεκτης κατασκευής, υψηλής ακτινοβολίας σε αρκετά μοντέλα και πληκτρολόγιο που δεν με βολεύει.
LG : λόγω χάλια εμφάνισης.
Apple + Sony ericson : υψηλό SAR σε πάρα πολλά μοντέλα, η Apple έχει ΥΠΕΡ υψηλή ακτινοβολία σε όλα τα μοντέλα.

Μέτρια-προς καλά για εμένα είναι τα samsung.

και κορυφή είναι HTC + τα motorola (V8,V9,milestone κ.α. high end) όπως επίσης τα blackberry απλά τα blackberry είναι καθαρά εταιρικά τηλέφωνα.

Κλίμακα SAR
[πολύ Χαμηλό]
0W/Kg-0,35W/Kg
[Χαμηλό]
0,35W/Kg-0,60W/Kg
[Μεσαίο]
0,60W/Kg-0,80W/Kg
[Υψηλό]
0,80W/Kg-1W/Kg
[Πολύ υψηλό]
1W/Kg-1,2W/Kg
[ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ υψηλό]
1,2W/Kg-1,6W/Kg (αυτό είναι το όριο στην Ευρωπαϊκή ένωση)

Θα φτιάξω guide για το πως να διαλέγετε το σωστό τηλέφωνο.