Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
23 Mar 2017 10:09 #195731 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

An arrow in the knee wrote: Λοιπόν, επειδή δεν μπορώ να αγνοήσω τόσες LotR ερωτήσεις,

Warning: Spoiler!

Τον Grima Wormtongue.Όνομα και πράγμα :P

Αγαπημένη ιστορική μάχη?

Δύο είναι οι αγαπημένες μου, η μάχη στο Μαραθώνα και η μάχη στη Σεγκικαχάρα. Και στις δύο έγιναν εκπληκτικές στρατηγικές κινήσεις με πολλά ρίσκα που απέδωσαν.

Αγαπημένη ταινία ιστορικού περιεχομένου;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Mar 2017 14:21 #195743 by Βασιλης Γαλανος
Η λίστα του Σίντλερ.

Αγαπημένη ταινία με ζόμπι?

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
23 Mar 2017 15:55 - 23 Mar 2017 15:56 #195746 by Angel

An arrow in the knee wrote: Η λίστα του Σίντλερ.

Αγαπημένη ταινία με ζόμπι?

Το πρώτο Resident Evil κυρίως.
Αγαπημένη ταινία με ανασκαφές\αναζητήσεις αρχαίων και ιστορικών αντικειμένων\μνημείων ;

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
Last edit: 23 Mar 2017 15:56 by Angel.

More
23 Mar 2017 17:41 #195751 by Αγγελική Γοργορίνη
Δεν πρέπει να έχω δει πολλές τέτοιες ταινίες, μπορεί και καμία πέρα από τη "Μούμια"¨του 1999 (και την αμέσως επόμενη του 2001) οπότε θα πω αυτή. :P Μικρή την είχα δει μπόλικες φορές και μου άρεσε.

Αγαπημένη ταινία ευρωπαϊκού κινηματογράφου?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
24 Mar 2017 11:53 #195778 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Dovahkiin wrote: Δεν πρέπει να έχω δει πολλές τέτοιες ταινίες, μπορεί και καμία πέρα από τη "Μούμια"¨του 1999 (και την αμέσως επόμενη του 2001) οπότε θα πω αυτή. :P Μικρή την είχα δει μπόλικες φορές και μου άρεσε.

Αγαπημένη ταινία ευρωπαϊκού κινηματογράφου?

The Lives of Others, εκπληκτική ταινία.

Έχεις κάτσει να δεις επίτηδες ταινία με πολύ χαμηλή βαθμολογία απλά και μόνο για να δεις πόσο κακή είναι;

More
24 Mar 2017 13:41 #195783 by Angel
Όχι γιατί σχεδόν ποτέ δεν βλέπω βαθμολογίες πριν δω μια ταινία.Πάντα το κάνω μετά ή καθόλου.
Ποιά είναι τα κριτήρια που πρεπει να πληροί μια ταινία για είναι καλή;(κατα την προσωπική σας άποψη πάντα)

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
24 Mar 2017 14:12 #195789 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Divine Raiden wrote: Όχι γιατί σχεδόν ποτέ δεν βλέπω βαθμολογίες πριν δω μια ταινία.Πάντα το κάνω μετά ή καθόλου.
Ποιά είναι τα κριτήρια που πρεπει να πληροί μια ταινία για είναι καλή;(κατα την προσωπική σας άποψη πάντα)

Καλό και σωστά δομημένο σενάριο, bonus άμα είναι πρωτότυπο, ερμηνείες, μουσική και το να μου κρατάει το ενδιαφέρον και όταν την τελειώνω να νιώθω ευχάριστα και "γεμάτος".

Ποια ταινία σε απογοήτευσε περισσότερο από αυτές που έχεις δει σινεμά και έφυγες δυσαρεστημένος;

More
24 Mar 2017 15:02 #195791 by Βασιλης Γαλανος
Οι 2 τελευταίες ταινίες Hunger Games, τις οποίες πήγα και τις είδα στο cinema κιόλας.Μεγάλες φόλες.

Ποια ταινία που δεν άρεσε σε πολύ κόσμο,την είδες και εσένα σου άρεσε αρκετά?(το Avatar του Κάμερον για μένα)

More
24 Mar 2017 15:51 #195794 by Αγγελική Γοργορίνη
Θα συμφωνήσω για το Hunger Games. Είχα απογοητευτεί κι εγώ πολύ με την τελευταία ειδικά που την είδα στο σινεμά.

Μιας που είναι πολύ πρόσφατη, το Assassin's Creed εμένα μου άρεσε πολύ κι ακόμα να καταλάβω το λόγο που κατακρίθηκε τόσο πολύ.

Αγαπημένη κωμωδία?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
24 Mar 2017 16:36 #195798 by Βασιλης Γαλανος
Θα πω το Scary movie 3 αν και υπάρχουν πολλές τρομερές κωμωδίες που μου έρχονται στο μυαλό(Airplane 1 και 2, Deadpool)

Ποιο παιχνίδι θεωρείς πως είναι πιο πολύ "τέχνη" και ξεχωρίζει από τα κλασσικά παιχνίδια?