Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
22 Mar 2017 14:28 #195687 by Αγγελική Γοργορίνη
Ευτυχώς όσες σειρές έχω δει, συνεχίζουν να μου αρέσουν στην πορεία και δεν έχω σιχαθεί κάποια. Μόνο με το Penny Dreadful, το οποίο είχα αγαπήσει απίστευτα στη 2η σεζόν, με απογοήτευσε σε τεράστιο βαθμό στην 3η και τελευταία.

Απολαμβάνεις περισσότερο να παρακολουθείς ταινίες ή σειρές? Ή ανάλογα τη διάθεση?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Mar 2017 17:38 #195696 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Dovahkiin wrote: Ευτυχώς όσες σειρές έχω δει, συνεχίζουν να μου αρέσουν στην πορεία και δεν έχω σιχαθεί κάποια. Μόνο με το Penny Dreadful, το οποίο είχα αγαπήσει απίστευτα στη 2η σεζόν, με απογοήτευσε σε τεράστιο βαθμό στην 3η και τελευταία.

Απολαμβάνεις περισσότερο να παρακολουθείς ταινίες ή σειρές? Ή ανάλογα τη διάθεση?

Ανάλογα τη διάθεση.

Πόσα επεισόδια έχεις δει μαζικά σε σειρά σε μια μέρα και ποια ήταν αυτή;

More
22 Mar 2017 17:45 #195698 by Νικολής Ασημάκης
Το 2014 περίπου κόλλησα το μικρόβιο του Doctor Who και είδα όλο το New Who μέσα σε ενάμιση μήνα περίπου (ίσως και λίγο περισσότερο). Αυτό που θυμάμαι 100% είναι πως έβγαλα μια σεζόν σε μια μέρα από την ώρα που ξύπνησα μέχρι την ώρα που κοιμήθηκα. Καμιά 10ριά επεισόδια ίσως; Επίσης το ίδιο κάψιμο έριξα και πολύ πιο πρόσφατα με το Critical Role (σειρά στο Geek and Sundry στο Twitch που είναι session dnd) που όμως τα επεισόδια κυμμαίνονται από 3 μέχρι 5μιση ώρες το ένα!

Θα άντεχες να κάνεις μαραθώνιο σε ταινίες (π.χ. Χόμπιτ + Άρχοντας, όλα τα χάρυ πόττερ κλπ)

More
22 Mar 2017 17:55 #195700 by Αγγελική Γοργορίνη
Σερί? Άπαπα... Αν τις έβλεπα όλες σε μία μέρα δε θα τις απολάμβανα το ίδιο και θα κουραζόμουν χωρίς λόγο. Για παράδειγμα με την τριλογία του Άρχοντα (έφτασε ο καιρός να την ξαναδώ :cheer: ), βλέπω ή από μία κάθε μέρα ή αν δεν προλαβαίνω, τις τελειώνω το πολύ σε μια εβδομάδα.

Αν μπορούσες να επιλέξεις ένα μέρος απ' τη Μέση Γη για να ζήσεις, ποιο θα ήταν αυτό?

"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
22 Mar 2017 18:00 #195701 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Dovahkiin wrote: Σερί? Άπαπα... Αν τις έβλεπα όλες σε μία μέρα δε θα τις απολάμβανα το ίδιο και θα κουραζόμουν χωρίς λόγο. Για παράδειγμα με την τριλογία του Άρχοντα (έφτασε ο καιρός να την ξαναδώ :cheer: ), βλέπω ή από μία κάθε μέρα ή αν δεν προλαβαίνω, τις τελειώνω το πολύ σε μια εβδομάδα.

Αν μπορούσες να επιλέξεις ένα μέρος απ' τη Μέση Γη για να ζήσεις, ποιο θα ήταν αυτό?

Έχει αρκετά όμορφα μέρη, νομίζω η Μίνας Μόργκουλ είναι ιδανικό μέρος για να ζήσεις.
Πλάκα κάνω, Σχιστό Λαγκάδι με τα 1000!

Αγαπημένο LOTR παιχνίδι;
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
22 Mar 2017 21:00 #195706 by Αγγελική Γοργορίνη
Δεν έχω παίξει και πολλά που να βασίζονται στο LOTR. Παρόλα αυτά είχα ευχαριστηθεί πολύ το The Battle for Middle Earth 2, οπότε επιλέγω αυτό.

Αγαπημένο quote απ' το LOTR? :)

More
22 Mar 2017 21:18 #195707 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Dovahkiin wrote: Δεν έχω παίξει και πολλά που να βασίζονται στο LOTR. Παρόλα αυτά είχα ευχαριστηθεί πολύ το The Battle for Middle Earth 2, οπότε επιλέγω αυτό.

You shall not pass! Ρίγος.

Επίσης το "For Frodo"

Σε ποια φυλή θα ήθελες να ανήκεις αν ζούσες στη Μέση-Γη;

More
22 Mar 2017 21:37 - 22 Mar 2017 21:42 #195708 by Angel

Shikabane_Hime7 wrote:

Dovahkiin wrote: Δεν έχω παίξει και πολλά που να βασίζονται στο LOTR. Παρόλα αυτά είχα ευχαριστηθεί πολύ το The Battle for Middle Earth 2, οπότε επιλέγω αυτό.

You shall not pass! Ρίγος.

Επίσης το "For Frodo"

Σε ποια φυλή θα ήθελες να ανήκεις αν ζούσες στη Μέση-Γη;

Εύκολα μου βάζεις, στα Ελφάκια :P
Ποια/ποιο σύντροφο θα διάλεγες(αν είχες την άνεση ρε παιδί μου :P) απο το LoTR?

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
Last edit: 22 Mar 2017 21:42 by Angel.

More
22 Mar 2017 21:49 #195710 by Αγγελική Γοργορίνη
Άραγκορν ασυζητητί!

Ποιον χαρακτήρα μισείς απ' το LOTR?

More
22 Mar 2017 22:13 - 22 Mar 2017 22:14 #195712 by Βασιλης Γαλανος
Λοιπόν, επειδή δεν μπορώ να αγνοήσω τόσες LotR ερωτήσεις,
Warning: Spoiler!

Τον Grima Wormtongue.Όνομα και πράγμα :P

Αγαπημένη ιστορική μάχη?

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
Last edit: 22 Mar 2017 22:14 by Βασιλης Γαλανος.
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη