Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
21 Mar 2017 14:50 #195631 by Βασιλης Γαλανος
Punk pop και punk rock.Συγκροτήματα τύπου Sum 41 και Green Day τα άκουγα συνέχεια όταν ήμουν γυμνάσιο και λίγο στο λύκειο αλλά πλέον δεν μπορώ για κανένα λόγο.

Αγαπημένοι στίχοι από τραγούδι?

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Mar 2017 15:14 #195634 by Αγγελική Γοργορίνη
Όπως και με τα βιβλία, δεν έχω μόνο από ένα τραγούδι αγαπημένους στίχους. Κάποιοι από αυτούς που με κάνουν και ανατριχιάζω κάθε φορά, σε συνδυασμό με το συναίσθημα της φωνής τού Oliva, είναι οι εξής (απ' το "When The Crowds Are Gone" των Savatage):

I never wanted to know
Never wanted to see
I wasted my time till time wasted me
Never wanted to go
Always wanted to stay
Cause the person I am are the parts that I play
So I play and I plan
And hope and I scheme
To the lure of a night
Filled with unfinished dreams
And I'm holding on tight
To a world gone astray
As they charge me for years
I can no longer pay

Υπάρχει κάποιο τραγούδι που νιώθεις λες και γράφτηκε για σένα, περιγράφοντας δηλαδή μια κατάσταση/γεγονός που έχεις βιώσει?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”
The following user(s) said Thank You: Νικολής Ασημάκης

More
21 Mar 2017 15:56 - 21 Mar 2017 15:57 #195635 by Νικολής Ασημάκης
Όχι ακριβώς, αλλά έχω βιώσει κάποια πράγματα στη ζωή μου τα οποία είχα συνδυάσει με ένα συγκεκριμένο τραγούδι το καθένα, χωρίς απαραιτήτως να ταιριάζει λόγω στίχων ή κάτι τέτοιο.

Με τυχαία σειρά:

You make me feel - Archive
Dangervisit - Archive
Si je perds - Zaz

Σε αντίστοιχη λογική έχετε συνδυάσει ποτέ κάποιο γεγονός με κάτι άλλο όπως τραγούδι κλπ;
Last edit: 21 Mar 2017 15:57 by Νικολής Ασημάκης.

More
21 Mar 2017 16:30 #195640 by Angel

Dovahkiin wrote:

An arrow in the knee wrote: Ο κακός λύκος.Να επιβιώσει προσπαθούσε ο δύσμοιρος :P

Χειρότερο είδος μουσικής(για σένα)?

Σωστή άποψη κι αυτή. :lol:

Τα σκυλάδικα...

Ποιο είδος μουσικής, ενώ το άκουγες μικρότερος/η, τώρα δεν το ακούς καθόλου ή σχεδόν καθόλου?

Αρκετά πράγματα συνδέω/συνδυάζω με κάποια άλλα(κυρίως τραγούδια) για να με βοηθάει να τα θυμάμαι.

Και το συνεχίζω.Πως "σπάς" αυτή την σύνδεση αν θες να ξεχάσεις/ξεχωρίσεις κάτι;

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
22 Mar 2017 00:28 #195666 by Βασιλης Γαλανος
Δεν το κάνεις.Θα μείνει εκεί να σε "στοιχειώνει" για καλό και για κακό.
Το δικό μου αντίστοιχο τραγούδι είναι το Curse of Feanor και δεν έχω την πρόθεση να ξεχάσω τίποτα :)
Warning: Spoiler!

Δυσκολότερη επιλογή σε παιχνίδι?

More
22 Mar 2017 00:41 - 22 Mar 2017 00:45 #195667 by Angel

An arrow in the knee wrote: Δεν το κάνεις.Θα μείνει εκεί να σε "στοιχειώνει" για καλό και για κακό.
Το δικό μου αντίστοιχο τραγούδι είναι το Curse of Feanor και δεν έχω την πρόθεση να ξεχάσω τίποτα :)

Warning: Spoiler!

Δυσκολότερη επιλογή σε παιχνίδι?

Για το αν θα σκοτώσω τον Daud στο Dishonored.Tον είχα μισήσει τον κερατά που σκότωσε τη βασίλισσα και απήγαγε τη κόρη της.Τελικα αποφάσισα να μην τον φάω λάχανο γιατί ήθελα να το πάω χωρίς να σκοτώσω εκτός τρελού απροόπτου.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΑ ΖΟΡΙΣΤΕΙ! :P

Πιο εύκολη επιλογή σε παιχνίδι; :P

Last edit: 22 Mar 2017 00:45 by Angel.

More
22 Mar 2017 11:08 #195672 by Αγγελική Γοργορίνη
Απ' τα πρώτα chapters του Life is Strange, ίσως να ήταν το πρώτο ή το δεύτερο, που πρέπει να αποφασίσεις αν θα περιγελάσεις τη σπαστικιά τη Victoria ή αν θα την παρηγορήσεις, όταν πέφτει επάνω της ο κουβάς με τη μπογιά. Ε προφανώς κι επέλεξα το πρώτο δίχως δεύτερη σκέψη! :)

Έχεις μετανιώσει για κάποια σου επιλογή σε παιχνίδι, βλέποντας τις συνέπειές της αργότερα?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
22 Mar 2017 11:23 #195676 by Angel

Dovahkiin wrote: Απ' τα πρώτα chapters του Life is Strange, ίσως να ήταν το πρώτο ή το δεύτερο, που πρέπει να αποφασίσεις αν θα περιγελάσεις τη σπαστικιά τη Victoria ή αν θα την παρηγορήσεις, όταν πέφτει επάνω της ο κουβάς με τη μπογιά. Ε προφανώς κι επέλεξα το πρώτο δίχως δεύτερη σκέψη! :)

Έχεις μετανιώσει για κάποια σου επιλογή σε παιχνίδι, βλέποντας τις συνέπειές της αργότερα?

Δεν μου έρχεται κάποια στο μυαλό,νομίζω δεν εχω μετανίωσει κάποια επιλογή in-game.Συνήθως σε παιχνίδια παω για τα καλά και stealthy non-lethal endings (αν υπάρχουν).

Έχεις νιώσει οτι οι αποφάσεις σου δεν μετράνε καθόλου στην εξέλιξη της ιστορίας ή στο προσωπικό σου progression;

More
22 Mar 2017 13:52 #195684 by Βασιλης Γαλανος
-Εγώ πάντως τον Daud τον είχα ξεκοιλιάσει με την πρώτη ευκαιρία.Μηδέν ζόρι :lol:

Θα πω το Skyrim.Έχει αρκετές επιλογές αλλά στην ουσία δεν αλλάζει τίποτα, ούτε για τον παίχτη, ούτε και για τον κόσμο.Μόνο το τι πανοπλία θα φοράνε οι στρατιώτες και τίνος τα λάβαρα θα κυματίζουν στις πόλεις.

Αγαπημένη τηλεοπτική σειρά?

More
22 Mar 2017 14:22 #195686 by Νικολής Ασημάκης
Battlestar Galactica, το καινούργιο. Τελειότητα.

Τηλεοπτική σειρά που, ενώ ξεκίνησε καλά, μετά τη σιχάθηκες;