Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
20 Mar 2017 02:34 #195563 by Πιέρρος Φουστέρης
Αν και δεν το κάνω συχνά (μάλιστα, πρόσφατα συζήτησα κάτι σχετικό με την κοπέλα μου, η οποία βλέπει τις ίδιες σειρές και διαβάζει τα ίδια βιβλία πάνω από 3 φορές το καθένα, ενώ της λέω να ξεκινήσει καινούρια), μπορώ να πω, με μεγάλη ευκολία, την τριλογία του LotR. Όσες φορές και να τις δω αυτές τις ταινίες, το επικό συναίσθημα και η συγκίνηση παραμένουν ίδιες!

Ο Μάριος το συγκεκριμενοποίησε, εγώ θα το κάνω πιο γενικό: αγαπημένο όπλο σε ζομποαποκάλυψη;

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Mar 2017 02:41 #195564 by Αγγελική Γοργορίνη

DoUzOs wrote: Αν και δεν το κάνω συχνά (μάλιστα, πρόσφατα συζήτησα κάτι σχετικό με την κοπέλα μου, η οποία βλέπει τις ίδιες σειρές και διαβάζει τα ίδια βιβλία πάνω από 3 φορές το καθένα, ενώ της λέω να ξεκινήσει καινούρια), μπορώ να πω, με μεγάλη ευκολία, την τριλογία του LotR. Όσες φορές και να τις δω αυτές τις ταινίες, το επικό συναίσθημα και η συγκίνηση παραμένουν ίδιες!

Ο Μάριος το συγκεκριμενοποίησε, εγώ θα το κάνω πιο γενικό: αγαπημένο όπλο σε ζομποαποκάλυψη;

Το ίδιο παθαίνω κι εγώ με το LOTR. Το 'χω στην καρδιά μου από μικρή, και όσο μεγαλώνω η συγκίνηση που μου προκαλεί κι όλα αυτά που βιώνω και αισθάνομαι μέσα από τον κόσμο του αυξάνεται.

Shotgun! :cheer:

Αγαπημένος χαρακτήρας από τα πέντε κεντρικά Χόμπιτ του Άρχοντα (Μπίλμπο - Φρόντο - Σαμ - Μέρι - Πίπιν) ?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
20 Mar 2017 02:50 #195565 by Πιέρρος Φουστέρης
Φυσικά και θα πω το μεγαλύτερο (απ' όλες τις απόψεις, εκτός του ύψους :P ) Χόμπιτ, δηλαδή τον Σαμ. Είναι ευρέως γνωστό πως χάρη σ' αυτόν έφτασε το Δαχτυλίδι στη Μόρντορ. Εντάξει, μπορεί να 'παιξε έναν μικρό ρόλο και ο Φροντούλης, αλλά, χωρίς τον Σαμ, θα 'χε πεθάνει πριν καν βγουν απ' το Shire. xD

Αγαπημένο Ξωτικό απ' το σύμπαν του Άρχοντα;

"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
20 Mar 2017 03:42 #195566 by Βασιλης Γαλανος
Ωραία Lotr τροπή πήρε το topic :)
Από ξωτικά θα πω τον Legolas.

Αγαπημένος νάνος από τις ταινίες Lotr και Hobbit?
Warning: Spoiler!

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
Attachments:

More
20 Mar 2017 10:44 #195569 by Πιέρρος Φουστέρης
Είμαι μεταξύ του Gimli και του Kili, οπότε θα επιλέξω τον πρώτο, μιας και είναι ο πρώτος και πιο επικός νάνος που γνώρισα ποτέ. :P

Αγαπημένος άνθρωπος από το σύμπαν του LotR και του Hobbit;

- Tyrion Lannister

More
20 Mar 2017 10:44 - 20 Mar 2017 10:45 #195570 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Blood Prince wrote:

Dovahkiin wrote: Δεν έχω παίξει πολλά Tomb Raider, 4 ή 5. Το Rise of the Tomb Raider μου άρεσε πιο πολύ, κι ας είχε εντελώς διαφορετικό ύφος.

4 ή 5 δεν είναι πολλά ; :woohoo: Αυτό που θέλω να σου πω είναι πως εμένα μου άρεσε αρκετά το Tomb Raider του 2013 και όχι το Rise of the tomb raider.Αμέσως μετά ακολουθεί το the last revelation για τα γούστα μου, απλά φοβερό.

Shikabane_Hime7 wrote: Με πρόλαβε ο Blood King, Resident Evil 2 ήθελα να πω και εγώ χαχα

Blood Prince θες να πεις..χαχα..γιατί έχουμε και Blood King στο forum..εγώ είμαι Prince. B)

Ήξερα ποιον εννοούσα αλλά έκανα λάθος από βιασύνη :/ Σου έκανα upgrade!

Αγαπημένος από το σύμπαν Lotr και Χόμπιτ ο Άραγκορν.

Αγαπημένη, γενικά, πρωταγωνίστρια από ταινίες;
Last edit: 20 Mar 2017 10:45 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Αγγελική Γοργορίνη

More
20 Mar 2017 13:41 #195573 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote: Αγαπημένη, γενικά, πρωταγωνίστρια από ταινίες;

Emma Watson B)

Ερώτηση:Street Fighter ή Tekken ;

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
20 Mar 2017 15:03 #195583 by Angel

Blood Prince wrote:

Shikabane_Hime7 wrote: Αγαπημένη, γενικά, πρωταγωνίστρια από ταινίες;

Emma Watson B)

Ερώτηση:Street Fighter ή Tekken ;

Tekken.Το Stree Fighter δεν μου έκανε ποτέ εντύπωση.

Αγαπημένος χαραχτήρας απο το WWE;

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
20 Mar 2017 15:36 #195587 by Νικολής Ασημάκης
Αν και έχω ασχοληθεί λίγο και σχετικά ετεροχρονισμένα, θα πω τον Edge. Μου άρεσε αρκετά στο RAW 2006 που παρακολούθησα κυρίως.

Αγαπημένο βιβλίο;

More
20 Mar 2017 15:44 #195591 by Αγγελική Γοργορίνη
Ίσως η πιο δύσκολη ερώτηση για μένα. Δεν έχω ένα αγαπημένο, έχω αρκετά είναι η αλήθεια. Αλλά σαν πιο πρόσφατο που έχω διαβάσει και μου είχε κάνει μεγάλη θετική εντύπωση, συγκαταλέγοντάς το στα αγαπημένα μου, ήταν η "Πείνα" του Κνουτ Χάμσουν.

Το πιο απογοητευτικό βιβλίο που έχεις διαβάσει?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”
The following user(s) said Thank You: Νικολής Ασημάκης