Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
25 Mar 2017 21:36 #195897 by Angel
Τα πόδια το χειρότερο και όλο το υπόλοιπο το καλύτερο :P Θα ξεχωρίσω λίγο στήθος και πλάτη!

Ποιό μέρος στο αντίθεο φύλο θα ήθελες να είναι πιο γυμνασμένο;(Οχι σε σημείο υπερβολής)

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Mar 2017 00:34 #195903 by Αγγελική Γοργορίνη
Γενικά δε δίνω τόσο βάση στο σώμα τού άλλου, δεν κοιτάζω να είναι τουμπανιάρης και τέτοιες βλακείες, αλλά παρόλα αυτά θα πρόσθετε στην όλη του εικόνα το να είναι λιγάκι γυμνασμένος (φυσικά όπως είπες κι εσύ όχι σε σημείο υπερβολής, οι μύες να είναι όμορφα σχηματισμένοι, όχι να μοιάζουν λες και κατάπιαν πέτρες!). Πιο πολύ θα μου άρεσε στα μπράτσα.

Σε ξενερώνει σε άτομο του αντίθετου φύλου να έχει τατουάζ σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο τού σώματος, κι αν ναι σε ποιο?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
26 Mar 2017 00:57 #195904 by Βασιλης Γαλανος
Δεν με χαλάει καθόλου, το αντίθετο μάλιστα.

Έχεις τατουάζ, αν ναι τι?Αν όχι θα ήθελες να κάνεις?

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
The following user(s) said Thank You: Αγγελική Γοργορίνη

More
26 Mar 2017 01:04 #195905 by Νικολής Ασημάκης
Δεν είμαι μεγάλος φαν των τατουάζ σε μένα, συν ότι αλλάζω ορέξεις και γούστα πολύ συχνά, οπότε μπορεί κάτι που γουστάρω τώρα, να μην μου αρέσει κάποτε.

Μιας και πιάσαμε τέτοια, αντίστοιχη άποψη για σκουλαρήκια;

Επίσης, σας είδα που λέτε για δουλειές με ταξίδια κλπ και έχω να δηλώσω ότι αυτό το μήνα που πρέπει να το κάνω για τη δουλειά και από αρχή Μαρτίου περνάω περίπου 2 μέρες σπίτι (ετοιμάζοντας υλικό για το επόμενο ταξίδι), 2 μέρες σε αεροδρόμια και 3 μέρες σε ξενοδοχείο (και δουλεύοντας) δεν την πολυπαλεύω. :P

More
26 Mar 2017 01:22 #195907 by Angel
Σκουλαρήκια δεν θα ήθελα ποτέ να βάλω.Δεν μου πάνε κίολας θεωρώ.Σε γυναίκα τώρα εξάρταται.Δεν μου αρέσουν τα πολλά γενικότερα.1 στη μύτη πιστεύω είναι αρκετό,αρκεί προφανώς να της πηγαίνει κίολας και αφήνω απέξω τα κλασσικά στα αυτία.Τατουάζ όμως σε κάποια φάση θα χτυπήσω σίγουρα.

Ένα χαραχτηριστικό ( είτε στον χαραχτήρα είτε στην εμφάνιση ) που θα ήθελες να έχει όπως και δήποτε ο/η σύντροφος σου;

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
26 Mar 2017 02:30 #195909 by Βασιλης Γαλανος
Να έχουμε έναν κοινό παρονομαστή στα ενδιαφέροντα και τον τρόπο σκέψης.Τα υπόλοιπα τα βλέπουμε.

Αγαπημένο ποτό?

More
26 Mar 2017 02:44 #195911 by Αγγελική Γοργορίνη
Γενικά δεν είμαι του ποτού (όπως επίσης δεν πίνω καφέ, ναι, είμαι περίεργη :P) αλλά αυτά που πίνω άνετα και με ευχαρίστηση είναι η μπύρα και το κρασί. Ειδικά η μπύρα, φουλ παγωμένη κιόλας, κόλαση.

Αγαπημένη γεύση σοκολάτας ροφήματος?

"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
26 Mar 2017 16:35 - 26 Mar 2017 16:36 #196007 by Βασιλης Γαλανος
Νομίζω την κλασσική γεύση σοκολάτας κακάο, αλλά δεν πίνω σχεδόν ποτέ ρόφημα σοκολάτας οπότε είμαι αρκετά generic :P

Ποιο φαγητό "απεχθάνεσαι" περισσότερο"?

Last edit: 26 Mar 2017 16:36 by Βασιλης Γαλανος.

More
26 Mar 2017 16:58 #196008 by Αγγελική Γοργορίνη
Τις μπάμιες. Πρόσφατα έτυχε να φάω μία μόνο καταλάθως, για δεύτερη φορά στη ζωή μου. Νιώθω λες και τρώω βλεννώδες έκκριμα της μύτης (καταλάβατε πιστεύω). Τόσο απαίσια νιώθω την υφή της. :sick:

Αν κέρδιζες 100.000 ευρώ, τι πιστεύεις ότι θα έκανες μ' αυτά τα χρήματα?

The following user(s) said Thank You: Βασιλης Γαλανος

More
26 Mar 2017 17:11 #196009 by Βασιλης Γαλανος

Dovahkiin wrote: Νιώθω λες και τρώω βλεννώδες έκκριμα της μύτης (καταλάβατε πιστεύω). Τόσο απαίσια νιώθω την υφή της. :sick:

Πολύ παραστατική περιγραφή :lol: :lol:

Τα χρήματα θα τα ξόδευα σε ταξίδια το ερχόμενο καλοκαίρι, μιας και δεν φτάνουν για την αγορά σπιτιού σε καμία από τις χώρες προορισμούς που θα ήθελα να μείνω.

Αν έπρεπε να επιλέξεις να ταξιδεύεις σε μια ήπειρο αλλά να μην έχεις το δικαίωμα να επισκεφτείς καμιά άλλη ήπειρο για όλη την ζωή σου, ποια θα επέλεγες και γιατί?