Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
06 Apr 2017 14:21 - 06 Apr 2017 14:24 #196606 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δύο είναι τα παιχνίδια που με ενέπνευσαν. Life is Strange και Dragon Age: Origins. Life is Strange γιατί η Max είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που παρά τις δυσκολίες προσπαθεί να κοιτάει το καλό στους άλλους και να κάνει και η ίδια καλό(τουλάχιστον όπως το έπαιζα εγώ). Συμπαθέστατος, αξιαγάπητος χαρακτήρας που με έκανε να σκέφτομαι θετικά αλλά και το πόσο καλύτερος θα ήταν ο κόσμος με ανθρώπους σαν την Max. Το Dragon Age γιατί οι Grey Wardens είναι ο ορισμός του να είσαι ήρωας χωρίς να κοιτάς το εγώ σου. Έχουν ένα σωρό κατάρες, όλοι τους κοιτούν με μισό μάτι(εκτός από τους Νάνους) και παρ'όλα αυτά εκείνοι θυσιάζονται για το καλό του κόσμου. Όπως λέει και το μότο τους: In Peace Vigilance, In War Victory, In Death Sacrifice. Πολύ θα ήθελα να ήμουν κάτι τέτοιο και ας μην το εκτιμούσε κανένας, απλά να κάνεις καλό για τους άλλους, χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα.

Σε έχει κάνει κάποιο παιχνίδι να κλάψεις; (To the Moon εμένα)
Αυτό ακριβώς έπαθα με το To The Moon:
Warning: Spoiler!
Attachments:
Last edit: 06 Apr 2017 14:24 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.
The following user(s) said Thank You: Βασιλης Γαλανος

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Apr 2017 14:35 #196610 by Αγγελική Γοργορίνη
Να 'ταν μόνο ένα. :P Ενδεικτικά αναφέρω τα: Ori and the Blind Forest, Brothers: A Tale of Two Sons, Life is Strange, Valiant Hearts: The Great War, Layers of Fear (όχι, δεν ήταν απ' το φόβο μου), Amnesia: A Machine for Pigs.

Παράτησες ποτέ κάποιο game επειδή δε σου άρεσε, και στην πορεία αποφάσισες να το ξαναπιάσεις, συνειδητοποιώντας ότι τελικά δεν είναι κακό, κι αν ναι ποιο ήταν αυτό?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
06 Apr 2017 14:41 #196613 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Dovahkiin wrote: Να 'ταν μόνο ένα. :P Ενδεικτικά αναφέρω τα: Ori and the Blind Forest, Brothers: A Tale of Two Sons, Life is Strange, Valiant Hearts: The Great War, Layers of Fear (όχι, δεν ήταν απ' το φόβο μου), Amnesia: A Machine for Pigs.

Παράτησες ποτέ κάποιο game επειδή δε σου άρεσε, και στην πορεία αποφάσισες να το ξαναπιάσεις, συνειδητοποιώντας ότι τελικά δεν είναι κακό, κι αν ναι ποιο ήταν αυτό?

Dragon Age: Origins. Το είχα δει για πολύ λίγο παίζοντας ελάχιστα(ούτε μια ώρα) σε ένα internet cafe και δεν είχα τρελαθεί, είχα διαβάσει και πολλά κοροιδευτικά σχόλια από haters άλλων franchise(Elder Scrolls και Witcher) και λέω πατάτα είναι. Χρόνια μετά, πριν λίγο καιρό βασικά, το άρχισα και έβριζα τον εαυτό μου που άφησα μερικά σχόλια να μου διαμορφώσουν τη γνώμη, χωρίς να έχω ολοκληρωμένη άποψη και μετάνιωσα που δεν έβαλα αυτό το παιχνίδι νωρίτερα στη ζωή μου.

Σε ποιο παιχνίδι σε εκνεύρισε/εκνευρίζει ο πρωταγωνιστής;

More
06 Apr 2017 14:50 #196617 by Αγγελική Γοργορίνη
Lo Wang από Shadow Warrior 2 (το 1 δεν το έχω παίξει κι ούτε πρόκειται). Από ένα σημείο και μετά κούραζαν πολύ οι ατάκες και τα "αστειάκια" του, η φωνή του και το γενικότερο στυλ του με εκνεύριζε και γενικά μου ήταν αντιπαθής. Και δυστυχώς μιλούσε πολύ.

Με ποιανού πρωταγωνιστή -ή μη- το θάνατο στενοχωρήθηκες πολύ σε κάποιο game?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
06 Apr 2017 14:57 #196619 by Βασιλης Γαλανος
Προφανώς spoiler,

Χειρότερος συμπρωταγωνιστής από παιχνίδι?

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
06 Apr 2017 14:59 - 06 Apr 2017 15:03 #196620 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Dovahkiin wrote: Lo Wang από Shadow Warrior 2 (το 1 δεν το έχω παίξει κι ούτε πρόκειται). Από ένα σημείο και μετά κούραζαν πολύ οι ατάκες και τα "αστειάκια" του, η φωνή του και το γενικότερο στυλ του με εκνεύριζε και γενικά μου ήταν αντιπαθής. Και δυστυχώς μιλούσε πολύ.

Με ποιανού πρωταγωνιστή -ή μη- το θάνατο στενοχωρήθηκες πολύ σε κάποιο game?

Το 1 που έχω παίξει τον λάτρεψα τον Wang αλλά καταλαβαίνω γιατί μπορεί να ενοχλεί αρκετούς, μιλάει πολύ και λέει πολλά κρύα αστεία.

Spoiler για την απάντηση στην ερώτηση της Αγγελικής:

EDIT: Με πρόλαβε το Βέλος! Απαντάω και στη δικιά του: Sheva από RΕ 5. Αχώνευτη και μου χαλούσε και τις σφαίρες.

Ίδια ερώτηση με της Αγγελικής αλλά για ταινία:
Με ποιανού πρωταγωνιστή -ή μη- το θάνατο στενοχωρήθηκες πολύ σε ταινία; Theoden εγώ.
Last edit: 06 Apr 2017 15:03 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.
The following user(s) said Thank You: Βασιλης Γαλανος

More
06 Apr 2017 15:25 - 06 Apr 2017 15:25 #196621 by Βασιλης Γαλανος

Last edit: 06 Apr 2017 15:25 by Βασιλης Γαλανος.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
06 Apr 2017 16:03 - 06 Apr 2017 16:05 #196623 by Αριστοτέλης Συμιακός

Shikabane_Hime7 wrote: Ίδια ερώτηση με της Αγγελικής αλλά για ταινία:
Με ποιανού πρωταγωνιστή -ή μη- το θάνατο στενοχωρήθηκες πολύ σε ταινία; Theoden εγώ.

Αν και υπάρχουν πολλές ταινίες όπου ο θάνατος του πρωταγωνιστή/ ή και κεντρικού ρόλου μου έχουν προκαλέσει βαθιά συναισθήματα (όπως π.χ. στο Braveheart, η εκτέλεση του Wallace καθώς βλέπει το όραμα της αγαπημένης του και κραυγάζει Freedom!), καμία δεν με έχει κάνει να κλαίω με λυγμούς όπως το Hachi: A Dog's Tale.

Ποιό quote από χαρακτήρα video game έχει εντυπωθεί περισσότερο στη μνήμη σου?
Last edit: 06 Apr 2017 16:05 by Αριστοτέλης Συμιακός.

More
06 Apr 2017 19:11 #196640 by Κωνσταντίνος Constantine
"I am the architect of my own destruction".
Prince of Persia - Warrior within.
Ήταν όλες οι περιστάσεις και η ιστορία που οδήγησε σε αυτό το quote, και πως το αντιμετώπισε μετά. Ήταν πολύ εμπνευσμένο, σε μία δυνατή σκηνή. Play the game.
Θέλω να ακούσω και άλλα quotes, άρα...

Ποιό quote από χαρακτήρα video game έχει εντυπωθεί περισσότερο στη μνήμη σου;

More
06 Apr 2017 22:07 #196651 by Βασιλης Γαλανος
Μου ήρθαν διάφορα

Αγαπημένος θάνατος χαρακτήρα? (είτε από μίσος, είτε από σεβασμό)