Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Assassin's Creed Valhalla

More
16 Mar 2022 18:42 #262277 by Απόστολος Μητσακούλης
Τώρα είμαι 187 lvl αλλά έκανα πολλά contracts και έχω μερικά κομμάτια απο armor σε χρυσό. Θα αρχίζω να τρέχω το story και αργότερα αν είναι θα μαζέψω τα υπόλοιπα αντικείμενα που έχει στις περιοχές. Είναι πάρα πολλά πάντος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Mar 2022 23:13 - 17 Mar 2022 23:16 #262297 by Blood Prince

Τώρα είμαι 187 lvl αλλά έκανα πολλά contracts και έχω μερικά κομμάτια απο armor σε χρυσό. Θα αρχίζω να τρέχω το story και αργότερα αν είναι θα μαζέψω τα υπόλοιπα αντικείμενα που έχει στις περιοχές. Είναι πάρα πολλά πάντος.

Εγώ είμαι lvl 426 και δεν έχω κάνει Asgard.

Πάντως σήμερα εκεί που κάνω raid στο Hamtunscire , μου βγάζει σφάλμα και με πετάει έξω.....με πέταξε δύο φορές μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα...απορώ πως δεν το έχουν λύσει......

Raid στο Hamtunscire δεν γίνεται δηλαδή ; Έλεος.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 17 Mar 2022 23:16 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
19 Mar 2022 16:53 #262395 by Απόστολος Μητσακούλης
Οκ, θα το λεχω υπόψιν μου να μην κάνω raid εκεί. 5/6 είναι η αποικία μου αυτή την στιγμή.

More
19 Mar 2022 22:46 #262401 by Απόστολος Μητσακούλης
Έφτασα 200 lvl. Λίγες περιοχές μου μένουν ακόμα απο Αγγλία στις οποίες δν μπορώ να πάω ακόμα.

More
20 Mar 2022 04:40 - 20 Mar 2022 04:44 #262402 by Blood Prince

Έφτασα 200 lvl. Λίγες περιοχές μου μένουν ακόμα απο Αγγλία στις οποίες δν μπορώ να πάω ακόμα.

Εγώ είμαι lvl περίπου 450.

Σήμερα ολοκλήρωσα 100 % όλες τις περιοχές στην Αγγλία.  

Λέγοντας 100 % εννοώ όλα τα Mysteries, Wealths, Artifacts. Αυτό μου αρέσει στο Valhalla όπου έχει λίστα με τα πόσα ολοκληρώθηκαν, όχι όπως στο Odyssey.

Εξόντωσα όλα τα μέλη orders of ancient , εκτός από έναν τον αρχηγό για τον οποίον θα πρέπει να ολοκληρώσω όλο το story. Υποψιάζομαι πως είναι ο King Aelfred αλλά δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα. Καλά άμα είναι αυτός, θα είναι μέγα φάουλ για την Ubisoft...στο Odyssey με εξέπληξε πάντως.

Βρήκα το Excalibur , το ισχυρότερο όπλο στο παιχνίδι. Ακόμα έναν τάρανδο να ιππεύω αντί για άλογο (αν και θα προτιμούσα λύκο), και αγόρασα Seidhr raven από τον Reda. Ωραίο είναι. Έφτασα settlement 6.

Τώρα ο Sigurd , θέλει να μου μιλήσει για επιστροφή Νορβηγία αλλά εγώ θα πάω Asgard που είναι lvl 90 ενώ είμαι lvl 450 και έχω και το Excalibur.

Έκλεισα 235 ώρες. 

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 20 Mar 2022 04:44 by Blood Prince.

More
20 Mar 2022 18:31 #262416 by Απόστολος Μητσακούλης
Το settlement μου είναι στο 5. Έχω πολλά να ψάξω ακόμα αλλά αυτό είναι και το ωραίο του παιχνιδιού. 

More
20 Mar 2022 18:57 #262421 by Blood Prince
Σήμερα είμαι στο Asgard και για μένα που τρελαίνομαι για σκανδιναβική μυθολογία, είναι πώρωση.

Όποιος έχει θέμα κατανόησης πχ σχετικά με Aesir, Ragnarok κλπ μπορεί να τσεκάρει το wiki, όπου αναφέρει τα βασικά.

Το Valhalla θεωρώ πως είναι το GOTY 2020 . Έχασε λόγω των χρονοβόρων loading times και bugs που είχε αρχικά αλλά για μένα είναι εξαιρετικό.

Μου κάνει εντύπωση που άλλα sites, ονόματα δεν λέμε φυσικά. (όχι το gameworld) , έγραφαν πως είναι μέτριο..αν είναι δυνατόν.

Από τα καλύτερα που έχω παίξει στο PS4.

[IMG

Peter Baylish

More
20 Mar 2022 23:42 - 20 Mar 2022 23:44 #262422 by Blood Prince

Το settlement μου είναι στο 5. Έχω πολλά να ψάξω ακόμα αλλά αυτό είναι και το ωραίο του παιχνιδιού. 

Μάλλον επειδή έχεις παίξει λιγότερες ώρες.

Εγώ είμαι στις 241 ώρες.

Ωραίο το Asgard όπου βρήκα όλα τα Mysteries,Wealths και το καθάρισα 100 %  . Πάω Jottunheim τώρα και ότι προλάβω.

Το αργότερο Τρίτη, θα το έχω τερματίσει το παιχνίδι.Βέβαια δεν θα ασχοληθώ με πλατίνα, και τα DLCs River Raids, και Mastery Challenges. Ίσως στο μέλλον.

Εύκολη πλατίνα σε εκκρεμότητα έχω και στο Last of Us Part 2. Απλά την έχω αφήσει για να το ξαναπαίξω άλλη φορά.

Απλά τώρα το "ξεζουμίζω" καθαρίζοντας τους χάρτες 100 % . Είμαι lvl 477. Νομίζω 500 lvl είναι το υψηλότερο.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 20 Mar 2022 23:44 by Blood Prince.

More
21 Mar 2022 19:06 #262433 by Απόστολος Μητσακούλης
Κατάφερα και καθάρισα μερικές περιοχές της Αγγλίας στο 100%. Βρήκα τρις δαίμονες. Τους δύο τους είχα. Ο τρίτος θέλει πάνω απο 300 lvl. Τώρα είμαι 217.

More
22 Mar 2022 01:24 - 22 Mar 2022 01:50 #262436 by Blood Prince

Κατάφερα και καθάρισα μερικές περιοχές της Αγγλίας στο 100%. Βρήκα τρις δαίμονες. Τους δύο τους είχα. Ο τρίτος θέλει πάνω απο 300 lvl. Τώρα είμαι 217.

Εγώ πρέπει να είμαι lvl 510.

Έχω καθαρίσει τα πάντα 100 % . Μόνο ένα wealth στην Νορβηγία μένει.

Ολοκλήρωσα φυσικά τα Animus Anomalies, όλα !

Όσον αφορά τον Sigurd, είχα το ευχάριστο τέλος,παρόλο που τα έφτιαξα με Randvi.

Το παιχνίδι όμως δεν λέει να τελειώσει, καθώς στην συνέχεια με οδήγησε στην Layla...δεν αποκαλύπτω την τύχη της φυσικά γιατί θα ήταν spoiler.

Επίσης ακόμα δεν έχω μάθει τον αρχηγό από τους Order of Ancients . Έχω κερδίσει όλους τους zealots κλπ αλλά απομένει 1 μόνο, που δεν έχει αποκαλυφθεί.

Αύριο, θα το τερματίσω.

edit

Τους δαίμονες εγώ τους κέρδισα underleveled νωρίς νωρίς αλλά έτσι και αλλιώς δεν θα πάρεις όλο το Thor's Set.

To Asgard μου άρεσε λίγο παραπάνω από Jottunheim.

Έκλεισα 253 ώρες παιχνιδιού.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 22 Mar 2022 01:50 by Blood Prince.