Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Assassin's Creed Valhalla

More
08 Mar 2022 18:37 #262059 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Θα το ξεκινήσω και γω λογικά αυτές τις μέρες χωρίς τα Dlc γιατί θα με καλύψει πλήρως το κανονικό game. 
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Mar 2022 19:06 #262065 by Απόστολος Μητσακούλης
Πήγα στην Asgard. Τελείωσα τα quest εκεί. Πολύ δύσκολη περιοχή. Ελπίζω να με ξαναπάει εκεί κάποια στιγμή.

More
08 Mar 2022 20:06 - 08 Mar 2022 20:10 #262068 by Blood Prince

Πήγα στην Asgard. Τελείωσα τα quest εκεί. Πολύ δύσκολη περιοχή. Ελπίζω να με ξαναπάει εκεί κάποια στιγμή.

Asgard και Jotunheim δεν έχω πάει ακόμα. Είναι τα Seer's Hut που έλεγα και είμαι lvl κοντά 400. Χλωμό να την βρώ δύσκολη. 

Εντωμεταξύ είδα τα στατιστικά καθώς μου ήρθε email από ubisoft και έχω παίξει 192 ώρες και 6 λεπτά.

Έχω κερδίσει 16 drinking games και 10 orlog.

Έχω ταξιδέψει  1,502,402 και έχω κάνει 11 Monasteries Raids.

67,66 % total progress.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 08 Mar 2022 20:10 by Blood Prince.

More
09 Mar 2022 19:02 #262088 by Απόστολος Μητσακούλης

Asgard και Jotunheim δεν έχω πάει ακόμα. Είναι τα Seer's Hut που έλεγα και είμαι lvl κοντά 400. Χλωμό να την βρώ δύσκολη. 

Εντωμεταξύ είδα τα στατιστικά καθώς μου ήρθε email από ubisoft και έχω παίξει 192 ώρες και 6 λεπτά.

67,66 % total progress.

Αν έχεις τέτεια lvl θα είναι περίπατος. Εγώ ήμουν 90 όταν πήγα, Βγήκα απο εκεί 114. Ενδιαφέρον ήταν η Asgard.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
10 Mar 2022 11:47 #262139 by Aνέστης Αδαμίδης
Ρε τι είναι αυτοί εκεί στα γραφεία της Ubi? Έχουν δει τι κάνουν ή απλά λένε "Έλα μωρέ βάλτο εκεί να τελειώνουμε! Τα έχουμε κάνει εντελώς σκατά έτσι κι αλλιώς".

Θα βγει λέει dlc που είσαι ο Odin. What in the actual fuck...

More
10 Mar 2022 19:45 - 10 Mar 2022 19:47 #262149 by Blood Prince

67,66 % total progress.

Αν έχεις τέτεια lvl θα είναι περίπατος. Εγώ ήμουν 90 όταν πήγα, Βγήκα απο εκεί 114. Ενδιαφέρον ήταν η Asgard.

Δεν τελείωσες από Asgard ακόμα αλλά δεν θέλω να σου κάνω spoiler...εγώ δεν έχω πάει ακόμα αλλά έχω διαβάσει guide και ξέρω.

Στην Northumbria έχει την μεγαλύτερη περιοχή αν βάλουμε και το Jorvik μαζί. 4 μέρες είμαι εκεί αλλά θυμίζει Νορβηγία το τοπίο.

Ένα Cairn μου έσπασε τα νεύρα χθές καθώς προσπαθούσα δύο ώρες, αν και ωραία η φάση με διαλόγους. Θυμίζει αρκετά την φάση με άστρα στο Origins, αν και κάνεις διαφορετικά πράγματα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 10 Mar 2022 19:47 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
11 Mar 2022 01:49 #262153 by Απόστολος Μητσακούλης
Δν έχω κοιταξει guide ακόμα. Προς το παρόν ανοίγω τον χάρτι και πέρνω ότι μπορώ. Μπορω να πάω σε περιοχές 160 lvl πλέον οπότε έχω αρκετά σημεία να εξερευνήσω ακόμα. 

More
14 Mar 2022 00:58 - 14 Mar 2022 01:02 #262242 by Blood Prince
Guides ούτε εγώ κοιτάζω συνήθως. Ελάχιστες φορές, μόνο σε σημεία που κολλάω πολύ ώρα και δεν μπορώ να προχωρήσω πχ για να βρώ κάποιο καλά κρυμμένο wealth.

Επίσης κοιτάζω κυρίως για να έχω μια εικόνα πόσα είναι τα main stories κάθε περιοχής αλλά δεν τα κάνω απαραίτητα με την σειρά που αναφέρονται στο guide, και για κάποιες σημαντικές αποφάσεις στους διαλόγους που κρίνουν το τέλος.

Εντωμεταξύ έχω τον άντρα Eivor (τις μισές περιοχές του παιχνιδιού, 50 % την γυναίκα, 50 % τον άντρα) γιατί η φωνή του ,μου αρέσει πολύ (μου θυμίζει του Bjorn από την σειρά Vikings) , και κάποιες σκηνές μου φαίνονται παράξενες και αστείες πχ όταν απευθύνονται σε αυτόν ως she ή σε φάσεις που ο άλλος του την πέφτει (gay, βέβαια τις απορρίπτω γιατί δεν μου αρέσει η εικόνα του Eivor ως gay)..........στο Odyssey από ότι ξέρω πρέπει να υπάρχουν μεγαλύτερες διαφορές και μπορεί να παίξω ως Alexios κάποια στιγμή αλλά και πάλι η φάση gay υπάρχει για να μην υπάρχουν αντιδράσεις και να μην χάσει πωλήσεις η Ubisoft.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 14 Mar 2022 01:02 by Blood Prince.

More
14 Mar 2022 18:28 #262247 by Απόστολος Μητσακούλης
Είπα να ξενινήσω κανονικά τα quests για να προχωρίσει το story και καταλάθος βρέθηκα στο crossover :P Το τελείωσα όλο, μια χαρά ήταν. Μου έδωσε και πολλά exp.

More
16 Mar 2022 04:38 - 16 Mar 2022 04:39 #262263 by Blood Prince
Τώρα είμαι lvl πάνω από 400. Υποτίθεται λέγανε πως 400 είναι το υψηλότερο lvl και συνεχίζει να ανεβαίνει λόγω των patches της Ubisoft.

Ποιός είπε στην Ubisoft πως με ενδιαφέρει να ανεβαίνω συνέχεια level ;

Εντωμεταξύ αυτά τα Cairn μου έχουν σπάσει τα νεύρα.

Το τρέχω αυτή την εβδομάδα για να το τερματίσω . έχω Hamtunscire,Wincestre αγγλία, Hordafylke Νορβηγία, Asgard, Jotunheim.

Την Vinland την έχω τελειώσει και μου άρεσε η ενδυμασία.

Εντωμεταξύ σήμερα είδα easter egg από Lord of the Ring..αν αυτό δεν είναι το Shire κοινώς Hobbiton...τότε ποιό είναι ;

Εδώ είμαι στην άκρη του χάρτη.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 16 Mar 2022 04:39 by Blood Prince.