Εντάξει, πρώτες μέρες είναι. Θα συνηθίσεις.
Όντως , για παράδειγμα σήμερα έπαιξα το δεύτερο παιχνίδι Orlog και κέρδισα με την πρώτη. Απλά χθές ο αντίπαλος κέρδιζε τις πέτρες που έχανε μέσω μαγείας και εγώ δεν είχα την δυνατότητα, για αυτό μου πήρε όλο το απόγευμα. Σήμερα απέκτησα και εγώ το αντικείμενο που μου έδινε πέτρες που έχανα , οπότε κέρδισα άνετα. Όποιος χάσει όλες τις πέτρες χωρίς να τις αναπληρώσει, χάνει.
Σήμερα ολοκλήρωσα όλα τα wealth,mysteries,artifacts στον μισό χάρτη της Νορβηγίας. Ο άλλος μισός απαιτεί μεγάλο level οπότε θα είναι playable , πρός στο τέλος.
Παρατήρησα πως ήταν μια αποστολή αχρείαστη, ενώ για παράδειγμα είχα βρεί και εξοντώσει ένα legendary animal, η αποστολή μου έλεγε να κυνηγίσω και να lootaρω 3 σπάνια ελάφιο αρσενικά , ώστε να βρώ κέρατα, και το κέρδος ποιό ήταν ; Απλά με ενημέρωσε για την τοποθεσία του legendary animal που είχα ήδη κερδίσει.
Τα world events , πανεύκολα ειλικρινά...και αρκετά ευχάριστα, ένας για παράδειγμα ήταν τρελός και ενώ ήταν Νορβηγία, πίστευε πως βρισκόταν στην Αγγλία , άλλος ήταν στρατιώτης του Ragnar Lothbrock και ήθελε να παλέψω μαζί του ώστε να πάει στην Valhalla.
Έχω ακόμα βασικές αποστολές να κάνω στην Νορβηγία και στις βασικές αποστολές που έπαιξα απέκτησα και το γνωστό όπλο των assassin's για εξόντωση των αντιπάλων κάτι που κάνει τα πράγματα πιο εύκολα.
Έχει κάποιες επιθέσεις σε στύλ combo σαν το Odyssey, απλά δεν ανανεώνεται η υγεία αυτόματα, παρά μόνο όταν βρίσκω διάφορα βότανα.
Πάντως η Αγγλία δεν ξέρω πόσο μεγάλη θα είναι, η κάθε περιοχή δηλαδή, καθώς χωρίζεται σε 18 τμήματα αν δεν κάνω λάθος, αλλά δεδομένου πως για το πρώτο μισό της Νορβηγίας μου πήρε 2 με 3 μέρες και 15-20 ώρες, με βλέπω να παίζω το Valhalla για το 100 % , για 45 μέρες τουλάχιστον και μπορεί και παραπάνω,