Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Assassin's Creed Valhalla

More
07 Feb 2022 17:26 #261182 by Απόστολος Μητσακούλης
Πολύ καλό αυτο που δν έχει πρόβλημα με τα loading πλέον. Είχα ακούσει ότι είχε θέμα και με τα γραφικά στο ps4. Μάλλον με το patch θα φτιάχτικε και αυτό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Feb 2022 18:49 - 07 Feb 2022 18:52 #261184 by Blood Prince

Πολύ καλό αυτο που δν έχει πρόβλημα με τα loading πλέον. Είχα ακούσει ότι είχε θέμα και με τα γραφικά στο ps4. Μάλλον με το patch θα φτιάχτικε και αυτό.

Για μένα όλα αυτά μου φαίνονται lies, ειλικρινά.

Πολύ ωραία γραφικά τουλάχιστον στην Νορβηγία που είμαι τώρα και κανένα bug.

Μάλιστα έκανα manual save και μετά load. Φόρτωσε μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα !

Έβγαλα και βίντεο , να δείς ότι δεν κάνω πλάκα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 07 Feb 2022 18:52 by Blood Prince.

More
07 Feb 2022 19:00 #261185 by Blood Prince
Δείτε χρόνο φόρτωσης από την στιγμή που κάνω load ! Το μισό βίντεο είναι περιήγηση στο μενού και όχι δεν έχω PS5....

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
07 Feb 2022 19:37 #261186 by Απόστολος Μητσακούλης
Μια χαρά είναι. Πιο γρήγορο απο το loading του odyssey.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
07 Feb 2022 22:55 #261189 by Blood Prince
Είναι πολύ ωραίο παιχνίδι με ωραία γραφικά.

Έχει fall damage (το αναφέρω επειδή σε κάποια review/σχόλια είχα διαβάσει πως δεν έχει) και έχει κραδασμούς (vibration) το χειριστήριο. (κάτι που κάνει πιο διαδραστικό το παιχνίδι).

Με ζόρισαν αρκετά κάποια mini games. Σήμερα έφαγα όλο το απόγευμα για να κερδίσω το Orlog (κάτι σαν Gwent αλλά με κέρματα) και δεν μπορώ με τίποτα να κερδίσω Drinking Game και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Δεν είναι θέμα ποιότητας παιχνιδιού απλά εμένα με δυσκολεύει.Βέβαια από οτι ξέρω δεν υπάρχει trophy για τα Drinking Games απλά έτσι έχω πείσμα να κερδίσω 1 με 2 τουλάχιστον.

Επίσης έχει mini γρίφους για τους θησαυρούς. πχ Βλέπεις πόρτες κλειδωμένες από μέσα, τι κάνεις ; Πως θα μπείς στο κτίριο ; Εκεί με ζόρισε κάπως ή ας πούμε μια δραστηριότητα όπου ακολουθείς ένα ιπτάμενο έγγραφο, (flying paper) και πρέπει να δράσεις αμέσως χωρίς καθυστέρηση. Σε αυτό χρειάστηκα video από youtube, καθώς με την παραμικρή καθυστέρηση γίνεται respawn στην αρχική θέση,

Τώρα όσα world events έχω δεί δεν με δυσκόλεψαν ούτε χάθηκα. Επειδή κάποιοι γκρινιάζουν. πχ ένα world event είχε ας πούμε να διαβάσω ένα σημείωμα και να ακολουθήσω τις πύλες με βάση την σειρά που αναφέρει το σημείωμα (πανεύκολο) , καθώς δίπλα από κάθε πύλη είχε και ένα άγαλμα, ένα άλλο είχε έναν που μου έλεγε να τον ακολουθήσω (και αυτό εύκολο) , δεν με χάλασε που δεν είχε πυξίδα εκτός αν κάποιος δεν ξέρει καθόλου αγγλικά ή δεν προσέχει κάν τον διάλογο και μετά βλέπει τον άλλον να φεύγει και κάθεται σαν χαμένος και λέει τι κάνω τώρα ; lol

[IMG

Peter Baylish

More
07 Feb 2022 23:28 - 07 Feb 2022 23:38 #261190 by Blood Prince
Τα Drinking Games πάντως ειλικρινά πολύ εκνευριστικά για τον λόγο πως ο αντίπαλος δεν κάνει κανένα λάθος (κάτι μη ρεαλιστικό) ενώ ο/η Eivor παραπατάει. Σου έρχεται να μπείς στο παιχνίδι και να της σπάσεις τα μούτρα.

edit Με τα πολλά κέρδισα στο bigger bet.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 07 Feb 2022 23:38 by Blood Prince.

More
08 Feb 2022 00:39 #261192 by Απόστολος Μητσακούλης
Εντάξει, πρώτες μέρες είναι. Θα συνηθίσεις.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
09 Feb 2022 03:34 #261207 by Blood Prince

Εντάξει, πρώτες μέρες είναι. Θα συνηθίσεις.

Όντως , για παράδειγμα σήμερα έπαιξα το δεύτερο παιχνίδι Orlog και κέρδισα με την πρώτη. Απλά χθές ο αντίπαλος κέρδιζε τις πέτρες που έχανε μέσω μαγείας και εγώ δεν είχα την δυνατότητα, για αυτό μου πήρε όλο το απόγευμα. Σήμερα απέκτησα και εγώ το αντικείμενο που μου έδινε πέτρες που έχανα , οπότε κέρδισα άνετα. Όποιος χάσει όλες τις πέτρες χωρίς να τις αναπληρώσει, χάνει.

Σήμερα ολοκλήρωσα όλα τα wealth,mysteries,artifacts στον μισό χάρτη της Νορβηγίας. Ο άλλος μισός απαιτεί μεγάλο level οπότε θα είναι playable , πρός στο τέλος.

Παρατήρησα πως ήταν μια αποστολή αχρείαστη, ενώ για παράδειγμα είχα βρεί και εξοντώσει ένα legendary animal, η αποστολή μου έλεγε να κυνηγίσω και να lootaρω 3 σπάνια ελάφιο αρσενικά , ώστε να βρώ κέρατα, και το κέρδος ποιό ήταν ; Απλά με ενημέρωσε για την τοποθεσία του legendary animal που είχα ήδη κερδίσει.

Τα world events , πανεύκολα ειλικρινά...και αρκετά ευχάριστα, ένας για παράδειγμα ήταν τρελός και ενώ ήταν Νορβηγία, πίστευε πως βρισκόταν στην Αγγλία , άλλος ήταν στρατιώτης του Ragnar Lothbrock και ήθελε να παλέψω μαζί του ώστε να πάει στην Valhalla.

Έχω ακόμα βασικές αποστολές να κάνω στην Νορβηγία και στις βασικές αποστολές που έπαιξα απέκτησα και το γνωστό όπλο των assassin's για εξόντωση των αντιπάλων κάτι που κάνει τα πράγματα πιο εύκολα.

Έχει κάποιες επιθέσεις σε στύλ combo σαν το Odyssey, απλά δεν ανανεώνεται η υγεία αυτόματα, παρά μόνο όταν βρίσκω διάφορα βότανα.

Πάντως η Αγγλία δεν ξέρω πόσο μεγάλη θα είναι, η κάθε περιοχή δηλαδή, καθώς χωρίζεται σε 18 τμήματα αν δεν κάνω λάθος, αλλά δεδομένου πως για το πρώτο μισό της Νορβηγίας μου πήρε 2 με 3 μέρες και 15-20 ώρες, με βλέπω να παίζω το Valhalla για το 100 % , για 45 μέρες τουλάχιστον και μπορεί και παραπάνω,

[IMG

Peter Baylish

More
09 Feb 2022 13:52 #261216 by Απόστολος Μητσακούλης
Ωραιες πληροφοριες εδωσες για το παιχνιδι. Επαιξα λιγο στην αρχη. Ο χειρισμος του ειναι παρομιος με το odyssey. Αυτο που δν ανανεωνεται η ενεργεια αυτοματα το κανει πιο καλο.

More
12 Feb 2022 05:10 - 12 Feb 2022 05:19 #261364 by Blood Prince
Τώρα έχω κλείσει κοντά 40 ώρες και έχω καθαρίσει μια περιοχή στην αγγλία .την Ledecestrescire.

Σε γενικές γραμμές δεν αντιμετώπισα κάποιο θέμα και τρέχει μια χαρά.

Σήμερα , μετά από τόσες ώρες βρήκα δύο φορές bugs/glitch , που δεν μπορώ να περιγράψω. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως σε κάποια φάση ο χαρακτήρας πέταγε στον ουρανό, λές και τον τράβηξε κάποιος ψηλά...το έχω δεί και στο instagram από άλλον να έχει παρόμοιο θέμα.Το έκανα επανεκκίνηση και λειτουργούσε μια χαρά.

Επίσης έχω εκνευριστεί που διαβάζω στο internet πως ο Reda λέει ιστορίες, σε μένα απλά πουλάει πράγματα και έχει limited time contracts αλλά δεν λέει ιστορίες...μάλλον επειδή είμαι στην αρχή ; Ίσως επειδή είμαι settlement 2 αλλά θα έπρεπε να υπάρχει κάποιο wiki που να αναφέρει προϋπόθεση για να μιλά ο Reda...λέει ιστορίες..χαίρω πολύ αλλά τι χρειάζεται , ποιές αποστολές θα πρέπει να έχω ολοκληρώσει για να πει ιστορίες......

Δεύτερον στα completed quests , ενώ ολοκλήρωσα το To Serve the Light και δεν το αναφέρει πουθενά στην λίστα. Δεν λέω πως είναι bug, το πιθανότερο , έτσι να είναι προγραμματισμένο αλλά μου σπάει τα νεύρα.

Από τις άλλες αποστολές τα Flying Paper δεν μου αρέσουν και με εκνευρίζουν, πάλι καλά που είναι λίγα.

Επίσης έχει κάποια mysteries που θυμίζουν το DLC Lost Archive από Ezio Collection.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 12 Feb 2022 05:19 by Blood Prince.