Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Assassin's Creed Valhalla

More
20 Feb 2022 00:22 #261534 by Απόστολος Μητσακούλης
Έρχεται δωρεάν περίοδος μιας και ετοιμάζεται η έκδοση 1.5.0 με το expansion Dawn of Ragnarök. Η περίοδος ξεκηνάει 24 του μηνός και τελειώνει 28 του μηνός. Μάλλον γιαυτό έχει πέσει λίγο ή τιμή του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Feb 2022 00:59 - 20 Feb 2022 01:13 #261536 by Blood Prince
Εγώ έχω κλείσει κοντά 100 ώρες και έχω ολοκληρώσει σχεδόν 6 περιοχές στην Αγγλία μαζί με Lunden. (p.s λογικά αύριο).

Μετά πάω στην 7 Sciropescire. και μετά σκέφτομαι να κάνω διάλειμμα και να πάω στο Seer's Hut
Warning: Spoiler!
, εκτός αν πάω Essexe και τελειώσω όλη την Mercia. edit λάθος έκανα, είναι και η Glowestescire (Mercia) που είναι lvl 220.

Τα guides συνιστούν Cent πρώτα (επειδή είναι χαμηλότερο level), αλλά δεν πιστεύω να έχω θέμα.

Άλλωστε είμαι overleveled ήδη και έχω κερδίσει τα δυσκολότερα bosses στο παιχνίδι in my opinion aka daughters of lerion.

Επίσης τα τοπία δεν είναι ίδια, που λένε αρκετοί.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 20 Feb 2022 01:13 by Blood Prince.

More
20 Feb 2022 21:29 #261548 by Απόστολος Μητσακούλης

Εγώ έχω κλείσει κοντά 100 ώρες και έχω ολοκληρώσει σχεδόν 6 περιοχές στην Αγγλία μαζί με Lunden. (p.s λογικά αύριο).

Μετά πάω στην 7 Sciropescire. και μετά σκέφτομαι να κάνω διάλειμμα και να πάω στο Seer's Hut
, εκτός αν πάω Essexe και τελειώσω όλη την Mercia. edit λάθος έκανα, είναι και η Glowestescire (Mercia) που είναι lvl 220.

Τα guides συνιστούν Cent πρώτα (επειδή είναι χαμηλότερο level), αλλά δεν πιστεύω να έχω θέμα.

Άλλωστε είμαι overleveled ήδη και έχω κερδίσει τα δυσκολότερα bosses στο παιχνίδι in my opinion aka daughters of lerion.

Επίσης τα τοπία δεν είναι ίδια, που λένε αρκετοί.
Πέτυχα photo που έβγαλες στο world map. Έβγαλα και εγώ μια με το πλοίο.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
21 Feb 2022 04:46 - 21 Feb 2022 04:49 #261550 by Blood Prince
Δεδομένου πως κάθε region που επισκέπτομαι, ολοκληρώνω 100 % , έχω κλείσει 100 ώρες και δεν είμαι ούτε στην μέση.

Έχω ολοκληρώσει 4 από τις 16 περιοχές στην Αγγλία και πάω στην Lunden.

Ούτε Seer's Hut έχω ολοκληρώσει , ούτε άλλη περιοχή. (με εξαίρεση το DLC με Κασσάνδρα)

Για seer's hut έλεγα να την κάνω από τώρα αλλά μάλλον θα την αφήσω πρός στο τέλος και στην πρώτη περιοχή θα είμαι αρκετά overleveled.Εντωμεταξύ κάποιοι γκρινιάζουν πως είναι βαρετή, αλλά ο καθένας με τα γούστα του.Δεν κάνω spoiler σε ποια περιοχή αναφέρομαι, απλά λέω seer's hut και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 21 Feb 2022 04:49 by Blood Prince.

More
21 Feb 2022 13:59 #261597 by Nikos Georgopoulos
Δωρεάν περίοδος για το Assassin's Creed Valhalla

Εν όψει του expansion

Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι θα μπορείτε να παίξετε δωρεάν το Assassin's Creed Valhalla για λίγες μέρες.

Μετά το Assassin's Creed Valhalla update 1.5.0 ήρθε η ώρα για ένα promotion για την Γαλλική εταιρεία, εν όψει του Dawn of Ragnarök expansion που έρχεται στις 10 Μαρτίου. Θα μπορείτε λοιπόν να παίξετε δωρεάν το Assassin's Creed Valhalla από την Πέμπτη 24/2 έως την Δευτέρα 28/2.

Time to dive back! ? Check out our first roadmap of 2022 for Assassin's Creed Valhalla ?

Come March 10th, undertake a perilous journey to Svartalfheim alongside Odin when Dawn of Ragnarök releases ?️ #AssassinsCreed pic.twitter.com/Zk8kW5bATS

— Assassin's Creed (@assassinscreed) February 18, 2022

Ότι προλάβετε δηλαδή σε αυτό το χρονικό διάστημα!

More
21 Feb 2022 16:24 #261604 by Blood Prince
Είμαι περίεργος για το επερχόμενο update, Εγώ δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα τώρα. Ελπίζω να μην είναι πολλά GΒ. To παιχνίδι τρέχει μια χαρά και είμαι ικανοποιημένος. Προφανώς κάποιες μικροβελτιώσεις θα έχει πέρα από την υποστήριξη για DLC, που δεν με ενδιαφέρει.

[IMG

Peter Baylish

More
21 Feb 2022 17:52 #261607 by Απόστολος Μητσακούλης
Ευτηχως έβγαλα το odyssey και τώρα έχω χόρο για το update. Πάντος μια χαρά παίζει μέχρι στιγμής.

More
22 Feb 2022 01:25 - 22 Feb 2022 01:27 #261611 by Blood Prince
Λογικά ίσως δούμε κάνα NG Plus ή τώρα ή αργότερα....βέβαια εγώ δεν μπορώ να κατεβάσω...εκτός αν είναι κάνα 1 GB και κατεβάσω με Forthnet διαφορετικά όχι. Δεν έχω απεριόριστο internet.

Τα River Raids είναι αχρειάστα κατά την γνώμη μου.......λέω να μην τα κάνω κάν...ήδη είμαι settlement 4/6 και ήδη έχω αναβαθμίσει υπηρεσίες που ήθελα πολύ και υπάρχουν και άλλα Raids στο βασικό παιχνίδι...δεν χρειαζόμαστε το DLC....αλλά μπορεί να τα κάνω λόγω του ότι είμαι completionist όταν τερματίσω το παιχνίδι.

Η περιοχή
έχει lvl 160 που λένε μερικοί πως δεν έχει level...θα την κάνω μόλις ολοκληρώσω 8/16 περιοχές στην Αγγλία...Seer's Hut πρίν επιστρέψω Νορβηγία. και ας είναι lvl 90 στην αρχή.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 22 Feb 2022 01:27 by Blood Prince.

More
22 Feb 2022 18:14 - 22 Feb 2022 18:59 #261623 by Blood Prince
Άνοιξα το PS4 και τα πήρα ! Μου έβγαλε έκδοση 6.00 8 GB.......αυτή την δουλειά θα κάνω κάθε φορά να κατεβάζω νέες ενημερώσεις....έλεος ρε Ubi....

Θα πατήσω διαγραφή και θα αλλάξω τις ρθυμίσεις να μην κατεβαίνουν αυτόματα.....στις 6 Μαρτίου μπορεί να την κατεβάσω.

edit Παύση πάτησα γιατί με την διαγραφή κάθε φορά που έμπαινα στο παιχνίδι ξαναξεκινούσε το update με το ζόρι. Ε λοιπόν ρε Ubι ξέρεις που το έχω γραμμένο το update....ούτε τα River Raids θέλω που έδωσες στο παρελθόν ούτε άλλο περιεχόμενο....

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 22 Feb 2022 18:59 by Blood Prince.

More
22 Feb 2022 19:01 #261626 by Απόστολος Μητσακούλης
Το κατεβάζω. Σε μισή ώρα θα έχει τελειώσει. Ευτυχώς τώρα έχω χώρο. Πάντος θα είναι σπαστικό αν κατεβάζουμε συχνά τέτοια μεγέθοι.