Θα δώ και εγω στη συνέχεια. Πάντος τα mini games που συνάντησα δν ήταν δύσκολα μέχρι στιγμής. Μου αρέσει αυτό που έχει με τα upgrades. Ο χειρισμός είναι περίπου το ίδιο με το odyssey οπότε σε θέμα μάχης δν έχω κανένα θέμα. Για story και περιοχές θα δώ αργότερα. Γύρο στις 7 ώρες έχω παίξει μέχρι στιγμής.
Βασικά σαν το Origins μοιάζει πχ δεν σκαρφαλώνει παντού όπως στο Odyssey και στο gameplay μοιάζει αρκετά. Για παράδειγμα στο Odyssey είχες ατελείωτους Mercenaries που σε κυνηγούσαν διαρκώς και στο Valhalla είναι μόνο 15 Zealots οι οποίοι αν κάνεις αυτό που πρέπει στην αρχή δεν σε κυνηγάνε κάν. Καθάρισα 4 από αυτούς.
Επιπλέον σε lvl 62 κέρδισα μια Daughter of Lerion που πολλοί λένε χρειάζεται lvl 90...λέω να ανεβάσω βίντεο.
Τα Flying Paper δεν μου πολυαρέσουν αλλά συνηθίζω...κάθε φορά που πάω για artifact σκέφτομαι μακάρι να μην είναι flying paper.
Για μένα είναι πρώτα Valhalla και μετά Origins από τα αγαπημένα μου.
Εγώ έχω κοντά 50 ώρες και είμαι αρχήη , καθώς έχω καθαρίσει μια περιοχή Νορβηγίας, μια Αγγλίας και τελειώνω την δεύτερη Αγγλίας χωρίς να έχω παίξει βασικές αποστολές στην δεύτερη, Συνολικά έχει 16 περιοχές στην Αγγλία, οπότε έχω πολύ δρόμο αν και κάποιες περιοχές είναι μικρότερες πχ Lunden.
Μου αρέσει και η βόλτα με το άλογο καθώς το βάζω στο αυτόματο καθώς και πως μπορεί να κολυμπίσει.
Το τοπίο δεν είναι ίδιο όπως λένε αρκετοί.......από τις χιονισμένες εκτάσεις της Νορθούμπρια στο γρασίδι και τις καλλιεργημένες με σιτάρι εκτάσεις του Ουέσσεξ και τους βάλτους της Μερκία, είναι χάρμα οφθαλμών.
Δεν ξέρω για ποιό λόγο γκρινιάζουν κάποιοι για τα World Events , για μένα είναι ότι καλύτερο έχει το παιχνίδι καθώς έχουν ποικιλία, και ολοκληρώνονται σχετικά γρήγορα καθώς δεν πας από το ένα μέρος στο άλλο καθώς επίσης βάζεις το μυαλό σου να λειτουργήσει. Λίγες φορές χρειάστηκα να ψάξω tip στο internet.
Romance είχα με την Petra.
Μου αρέσει και η δόνηση του χειριστηρίου στην κονσόλα κάθε φορά που τοξεύω ή που λύνω έναν γρίφο πχ και πλησιάζω στο σωστό σημείο.