Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Assassin's Creed Valhalla

More
12 Feb 2022 20:49 #261379 by Απόστολος Μητσακούλης
Θα δώ και εγω στη συνέχεια. Πάντος τα mini games που συνάντησα δν ήταν δύσκολα μέχρι στιγμής. Μου αρέσει αυτό που έχει με τα upgrades. Ο χειρισμός είναι περίπου το ίδιο με το odyssey οπότε σε θέμα μάχης δν έχω κανένα θέμα. Για story και περιοχές θα δώ αργότερα. Γύρο στις 7 ώρες έχω παίξει μέχρι στιγμής.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Feb 2022 17:13 - 13 Feb 2022 17:16 #261387 by Blood Prince

Θα δώ και εγω στη συνέχεια. Πάντος τα mini games που συνάντησα δν ήταν δύσκολα μέχρι στιγμής. Μου αρέσει αυτό που έχει με τα upgrades. Ο χειρισμός είναι περίπου το ίδιο με το odyssey οπότε σε θέμα μάχης δν έχω κανένα θέμα. Για story και περιοχές θα δώ αργότερα. Γύρο στις 7 ώρες έχω παίξει μέχρι στιγμής.

Βασικά σαν το Origins μοιάζει πχ δεν σκαρφαλώνει παντού όπως στο Odyssey και στο gameplay μοιάζει αρκετά. Για παράδειγμα στο Odyssey είχες ατελείωτους Mercenaries που σε κυνηγούσαν διαρκώς και στο Valhalla είναι μόνο 15 Zealots οι οποίοι αν κάνεις αυτό που πρέπει στην αρχή δεν σε κυνηγάνε κάν. Καθάρισα 4 από αυτούς. 

Επιπλέον σε lvl 62 κέρδισα μια Daughter of Lerion που πολλοί λένε χρειάζεται lvl 90...λέω να ανεβάσω βίντεο.

Τα Flying Paper δεν μου πολυαρέσουν αλλά συνηθίζω...κάθε φορά που πάω για artifact σκέφτομαι μακάρι να μην είναι flying paper.

Για μένα είναι πρώτα Valhalla και μετά Origins από τα αγαπημένα μου.

Εγώ έχω κοντά 50 ώρες και είμαι αρχήη , καθώς έχω καθαρίσει μια περιοχή Νορβηγίας, μια Αγγλίας και τελειώνω την δεύτερη Αγγλίας χωρίς να έχω παίξει βασικές αποστολές στην δεύτερη, Συνολικά έχει 16 περιοχές στην Αγγλία, οπότε έχω πολύ δρόμο αν και κάποιες περιοχές είναι μικρότερες πχ Lunden.

Μου αρέσει και η βόλτα με το άλογο καθώς το βάζω στο αυτόματο καθώς και πως μπορεί να κολυμπίσει.

Το τοπίο δεν είναι ίδιο όπως λένε αρκετοί.......από τις χιονισμένες εκτάσεις της Νορθούμπρια στο γρασίδι και τις καλλιεργημένες με σιτάρι εκτάσεις του Ουέσσεξ και τους βάλτους της Μερκία, είναι χάρμα οφθαλμών.

Δεν ξέρω για ποιό λόγο γκρινιάζουν κάποιοι για τα World Events , για μένα είναι ότι καλύτερο έχει το παιχνίδι καθώς έχουν ποικιλία, και ολοκληρώνονται σχετικά γρήγορα καθώς δεν πας από το ένα μέρος στο άλλο καθώς επίσης βάζεις το μυαλό σου να λειτουργήσει. Λίγες φορές χρειάστηκα να ψάξω tip στο internet.

Romance είχα με την Petra.

Μου αρέσει και η δόνηση του χειριστηρίου στην κονσόλα κάθε φορά που τοξεύω ή που λύνω έναν γρίφο πχ και πλησιάζω στο σωστό σημείο.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 13 Feb 2022 17:16 by Blood Prince.

More
13 Feb 2022 19:49 #261391 by Απόστολος Μητσακούλης
Αυτό με την δόνηση το παρατήρησα και εγώ. Καμιά σχέση με τους προιγούμενους τίτλους. Προς το παρόν το παιχνίδι το βρήσκω υπέροχο. Με δυσκολεύει όταν είμαι κάτω απο το νερό. Παγώνει εύκολα ο χαρακτήρας αν δν προσέξω καλά.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
14 Feb 2022 03:42 - 14 Feb 2022 03:51 #261399 by Blood Prince

Αυτό με την δόνηση το παρατήρησα και εγώ. 

Παίζεις με χειριστήριο στο PC ;

Πάντως, θέλω να προσθέσω πως κάποιοι λένε πως τα quests είναι επαναλαμβανόμενα, Δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει αυτό.

Σε ένα βαθμό επανάληψη υπάρχει και στο Witcher 3 .Δεν σημαίνει πως είναι κακό παιχνίδι.

Επιπλέον τα World Events παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλία αλλά και τα Main Missions.

Ολοκλήρωσα 100 % δύο περιοχές στην Αγγλία , Ledecestrecire και Grantebridgescire....καμία σχέση τα main missions της μιας περιοχής και της άλλης....η μια περιοχή αφορούσε , την τοποθέτηση νέου βασιλιά στην Μερκία και η άλλη περιοχή την προδοσία και την ανακατάληψη περιοχής των Danes από τους Saxons....πάντως παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον και τις απόλαυσα τις αποστολές...δεν βρήκα καμία επανάληψη εκτός αν κάποιοι εννοούν ως επανάληψη το όλο σκηνικό για συμμαχίες και έλεγχο των περιοχών...αυτή ήταν η εποχή των Vikings τι να κάνουμε....άλλοι γκρινιάζουν γιατί δεν τους αρέσει η εποχή ή επειδή δεν ταιριάζει με τους Ασσάσινς κατά την γνώμη τους αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι κακό παιχνίδι..κάθε άλλο.

Για μένα είναι το αγαπημένο μου Assassin's Creed  μέχρις στιγμής και για όσους νοσταλγούν τα παλιά, έχει και αποστολές με την Layla Hassan.

Έχω κλείσει 56 ώρες και κατευθύνομαι στην τρίτη περιοχή στην Αγγλία, την East Anglia...ακόμα δεν έχω χορτάσει. Είμαι περίεργος αν ξεπεράσω τις ώρες του Odyssey...πάντως οι 172 ώρες που έκανα στο Odyssey να πάρω πλατίνα μου ήταν βουνό, τώρα το χαίρομαι και δεν καταλαβαίνω πως περνάει ο χρόνος. Μέχρι και τον ύπνο μου έχω χάσει. Αρκετά εθιστικό.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 14 Feb 2022 03:51 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
14 Feb 2022 14:46 #261401 by Απόστολος Μητσακούλης
Ναι, εχω συνδεση το χειριστηριο του ps4 στο pc. Εχω δυο χειριστηρια. Εδω και καιρο ετσι παιζω στο pc. Μαλιστα λειτουργει οπως στην κονσολα με ολα τα χαρακτηρηστικα του και το διαβαζουν ολα τα παιχνιδια μεχρι στγμης, τουλαχιστον αυτα που εχω δοκιμασει ετσι. Ενταξει, ολα αυτα τα παιχνιδια εχουν και λιγο επαναληψη αλλα μ`αρεσει, δν το θεωρω κακο. Ψαχνω τους θυσαυρους προς το παρον και προσπαθω να ανοιξω τον χαρτι για την ωρα.

More
17 Feb 2022 19:27 #261501 by Απόστολος Μητσακούλης
Έχω κάνει 16 ώρες μέχρι στιγμής και έχω φτάσει στην Αγγλία. Πολύ ψάξιμο έχει εκεί. :)

More
18 Feb 2022 14:04 #261510 by Απόστολος Μητσακούλης
Βρηκα επιτελους την επιλογη που βγαζεις το voice στα menu και γενικοτερα. Με ενοχλουσε αρκετα αυτο. Επισης πολυ ωραιο να καλεις το πληρωμα σου στη στερια και να κανεις ντου. Πολυ Viking στοιχειο. Τελοιο μεχρι στιγμης.

More
18 Feb 2022 16:33 - 18 Feb 2022 16:55 #261511 by Blood Prince

Ναι, εχω συνδεση το χειριστηριο του ps4 στο pc. Εχω δυο χειριστηρια. Εδω και καιρο ετσι παιζω στο pc. Μαλιστα λειτουργει οπως στην κονσολα με ολα τα χαρακτηρηστικα του και το διαβαζουν ολα τα παιχνιδια μεχρι στγμης, τουλαχιστον αυτα που εχω δοκιμασει ετσι. Ενταξει, ολα αυτα τα παιχνιδια εχουν και λιγο επαναληψη αλλα μ`αρεσει, δν το θεωρω κακο. Ψαχνω τους θυσαυρους προς το παρον και προσπαθω να ανοιξω τον χαρτι για την ωρα.

Λειτουργεί με κραδασμό δηλαδή στο PC ; Δεν το πιστεύω.

Εγώ θέμα με voice στο menu δεν έχω. Μπορεί να το είχα απενεργοποιήσει από την πρώτη μέρα.

Έκλεισα 85 ώρες και τελείωσα και το DLC με Κασσάνδρα. 

Συγκινητικό να την βλέπω να φεύγει. Καλά πέρασα μαζί της.

Πάντως τα έφτιαξα με Randvi και ρώτησα στο face αυτός ο Sigurd
Warning: Spoiler!
Και μου λένε, έχεις ψωμί ακόμα...

Ρε ποιό ψωμί ακόμα ;

Ολοκλήρωσα τρείς περιοχές στην Αγγλία με τελευταία την East Anglia. Επόμενη περιοχή είναι αυτή που συνιστά lvl 90 (καθώς παίζω περιοχές με χαμηλότερο lvl πρώτα) οπότε πάω Oxenefordscire.

Όλοι αυτοί που μου λέγανε , έχεις ψωμί ακόμα, νομίζανε πως δεν ξέρω να παίζω...εγώ μεταξύ σοβαρού και αστείου είπα που είναι ο Sigurd σαν να λέμε ποιός τον χέζει τον Sigurd αλλά θα τον ξαναδώ,

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 18 Feb 2022 16:55 by Blood Prince.

More
18 Feb 2022 23:17 #261514 by Απόστολος Μητσακούλης

Λειτουργεί με κραδασμό δηλαδή στο PC ; Δεν το πιστεύω.

Ναι, έχω ds4 για windows το οποίο δίνει όλες τις λειτουργίες του χειριστιρίου ps4 στο pc για windows 10. Σε 11 δν ξέρω αν παίζει, πιθανόν ναι.

More
19 Feb 2022 23:51 #261532 by Απόστολος Μητσακούλης
Τώρα πρέπει να περιμένουν να κατέβουν 60 gb. Τουλάχιστον το έπαιξα λίγο στο pc οπότε θα πάω μπαμ στην Αγγλία.