Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Assassin's Creed Valhalla

More
22 Feb 2022 20:18 #261629 by Blood Prince

Πάντος θα είναι σπαστικό αν κατεβάζουμε συχνά τέτοια μεγέθοι.

Αυτό λέω και εγώ. Λογικά 6 Μάρτη θα το κατεβάσω. 

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Feb 2022 21:13 - 22 Feb 2022 21:15 #261631 by Blood Prince
Εδώ αναφέρει τι προσφέρει το νέο patch.

www.ubisoft.com/en-gb/game/assassins-creed/valhalla/news-upd...reed-valhalla-title-update-150

Ναι μεν έκαναν κάποιες διορθώσεις αλλά τώρα , το να διορθώνουν πχ το crossover DLC, όταν το έχουν τερματίσει τόσοι (αν και δεν παρατήρησα θέμα) και να προσθέτουν νέο επίπεδο δυσκολίας πιο εύκολο και από το easy είναι κάτι που δεν χρειάζεται.

Εδώ το easy είναι τρομερά εύκολο, πιο εύκολο ακόμα και μάλιστα 1 χρόνο μετά την κυκλοφορία ;

Βάλτε NG Plus καλύτερα....

Επιπλέον αν και κάποιοι θα διαφωνήσουν, δεν μου αρέσει όταν προσθέτουν περιεχόμενο μόνο και μόνο για να αυξάνουν την διάρκεια πχ River Raids....τι νομίζει η Ubi, το ίδιο παιχνίδι θα παίζουμε συνέχεια ; 

Θέλουμε κάποια στιγμή να τελειώσει και να πάρουμε την ικανοποίηση πως τα κάναμε όλα...εντάξει βέβαια περιπτώσεις όπως το DLC με Κασσάνδρα καλά έκαναν αλλά μην το παρακάνουν κιόλας.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 22 Feb 2022 21:15 by Blood Prince.

More
23 Feb 2022 01:32 #261636 by Blood Prince
Είμαι 110 ώρες και δεν έχω φτάσει ούτε στην μέση. Δεν ξέρω τον λόγο αλλά με βλέπω να ξεπερνάω τις ώρες του Odyssey.

Δεν καταλαβαίνω όμως πως περνάει η ώρα, και φυσικά παίζω με το πάσο και ας κάνω και 1000 ώρες.

Μου κάνει εντύπωση όσοι το τερματίζουν στις 100 ώρες, πως παίζουν. Το τρέχουν ; Εγώ ας πούμε χαζεύω το inventory και το τοπίο.

[IMG

Peter Baylish

More
23 Feb 2022 14:35 #261644 by Απόστολος Μητσακούλης
Μακαρι να ξεπερασω τις ωρες του oddysey. Στο ps4 εχω κανει περιπου 12 ωρες καθαρου gameplay και τωρα πηγα στην αγγλια. Πιο ευκολο απο το easy ειναι περιτο. Τους βγαζω ειδη ακλαφτους. Βγαζω πολλες φοτογραφιες τοπια και διαφορα. Ανετα φτιαχνεις wallpaper για pc. Τωρα που βγαινει και η καινουρια σειρα στο Netflix πιστευω θα βαλουν και αλλα πραγματα.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
23 Feb 2022 22:30 - 23 Feb 2022 22:34 #261649 by Blood Prince

Μακαρι να ξεπερασω τις ωρες του oddysey. Στο ps4 εχω κανει περιπου 12 ωρες καθαρου gameplay και τωρα πηγα στην αγγλια. Πιο ευκολο απο το easy ειναι περιτο. Τους βγαζω ειδη ακλαφτους. Βγαζω πολλες φοτογραφιες τοπια και διαφορα. Ανετα φτιαχνεις wallpaper για pc. Τωρα που βγαινει και η καινουρια σειρα στο Netflix πιστευω θα βαλουν και αλλα πραγματα.

Εγώ δεν ξέρω πόσες ώρες καθαρού gameplay έχω κάνει γιατί είναι φορές που ας πούμε ερωτοποιώ με την Randvi ή κοιμάμαι στο κρεββάτι ή κάνω feast ή διαβάζω documents και στην ουσία δεν παίζω δηλαδή...επίσης κάνω λίγα fast travel.Προτιμώ να χαζεύω το τοπίο βολτάροντας με το άλογο.

Στο load βλέπω όμως πως έχω κοντά 120 ώρες και έχω ολοκληρώσει 6 περιοχές στην αγγλία (είναι και η Lunden η οποία όμως ήταν μικρή).

Έχω παρατηρήσει πάντως πως η ιστορία σε αρκετές περιπτώσεις άσχετα από το τι επιλέγω στους διαλόγους είναι προκαθορισμένη.

πχ
Warning: Spoiler!

Τώρα όσον αφορά τις διορθώσεις των patches, λένε ας πούμε διόρθωσαν στο Cross Over DLC με Κασσάνδρα, θέματα που είχε , ενώ εγώ το τερμάτισα ήδη χωρίς κανένα θέμα.........περίεργο.

Πρόσθεσαν νέα armors , κάτι περιττό και νέα perks για level up ενώ είναι ήδη πάρα πολλά, τι να τα κάνω.

Τώρα είμαι lvl πάνω από 200 και πάω στο Cent.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 23 Feb 2022 22:34 by Blood Prince.

More
26 Feb 2022 20:47 #261687 by Απόστολος Μητσακούλης
Τώρα έχω κάνει 31 ώρες. Έχω βρει διάφορα σημεία στα οποία το power level είναι πολύ υψηλό για την ώρα, 120,140 ένα 230 είδα κάπου, έχω δρόμο ακόμα και έχω την εντύπωση ότι πρέπει να προχορίσω την ιστορία για να μου ανοίξει κάποιες πόρτες.

More
01 Mar 2022 00:28 #261771 by Nikos Georgopoulos
Η δωρεάν περίοδος ξεκίνησε

Η δωρεάν περίοδος για το Assassin's Creed Valhalla μόλις ξεκίνησε!
Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε .

Μπορείτε να το παίξετε δωρεάν μέχρι και την Δευτέρα 28/2, επομένως...βιαστείτε.

More
05 Mar 2022 02:52 - 05 Mar 2022 03:07 #261955 by Blood Prince
Φοβερό παιχνίδι, είμαι κοντά στις 180 ώρες και έχω πολύ δρόμο ακόμα. Ουσιαστικά ξεπέρασα τις ώρες του Odyssey και να φανταστεί κανείς πως το Odyssey το είχα Gold και είχα ασχοληθεί με τα paid DLCs.

Στο πρώτο μισό έπαιξα με την Eivor και στο δεύτερο μισό επιλέγω τον Eivor.

H φωνή του Eivor τον οποίον ενσαρκώνει ο ηθοποιός από την τηλεοπτική σειρά The Last Kingdom μου αρέσει περισσότερο από την Eivor.

Ενώ είναι πολύ ωραίο παιχνίδι παρατήρησα τα εξής αρνητικά..

Πρώτον η μουσική κατά την διάρκεια των ταξιδιών με το πλοίο θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερη ποικιλία και ένα δεύτερο πως το κοράκι δεν βοηθάει σχεδόν καθόλου. Ο αετός στα Origins-Odyssey ήταν πολύ πιο χρήσιμος. Πόσο μάλλον που έχω βάλει exploration easy οπότε ουσιαστικά το κοράκι είναι άχρηστο.

Ένα World Event μπορεί κάποιος να το αφήσει και να το συνεχίσει άλλη φορά. Υπήρχαν φήμες πως μπαγκάρει αλλά δεν ισχύει, Ήταν ένα World Event όπου δεν έβγαζα άκρη τι να κάνω αλλά καθώς ολοκλήρωσα όλα τα υπόλοιπα της περιοχής βρήκα την άκρη καθώς συνδέονταν μεταξύ τους. 

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 05 Mar 2022 03:07 by Blood Prince.

More
05 Mar 2022 21:52 #261972 by Απόστολος Μητσακούλης
Το κοράκι δν το χρησιμοποιώ σχεδων καθόλου. Με το odin's sight το πάω. Έχω κάνει 50 ώρες μέχρι στιγμής.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
08 Mar 2022 02:57 #262045 by Blood Prince
Φοβερό παιχνίδι αλλά έχω αρχίσει και βαριέμαι ενώ δεν το έχω τερματίσει. Απομένουν 4 περιοχές στην Αγγλία, 1 στην Νορβηγία και στο seer's hut ενώ έχω ξεπεράσει 180 ώρες.

Δεν μετανιώνω που δεν πλήρωσα για expansions.Το βασικό παιχνίδι είναι υπεραρκετό.

Το Σάββατο και Δευτέρα δεν έπαιξα καθόλου.

[IMG

Peter Baylish