Μακαρι να ξεπερασω τις ωρες του oddysey. Στο ps4 εχω κανει περιπου 12 ωρες καθαρου gameplay και τωρα πηγα στην αγγλια. Πιο ευκολο απο το easy ειναι περιτο. Τους βγαζω ειδη ακλαφτους. Βγαζω πολλες φοτογραφιες τοπια και διαφορα. Ανετα φτιαχνεις wallpaper για pc. Τωρα που βγαινει και η καινουρια σειρα στο Netflix πιστευω θα βαλουν και αλλα πραγματα.
Εγώ δεν ξέρω πόσες ώρες καθαρού gameplay έχω κάνει γιατί είναι φορές που ας πούμε ερωτοποιώ με την Randvi ή κοιμάμαι στο κρεββάτι ή κάνω feast ή διαβάζω documents και στην ουσία δεν παίζω δηλαδή...επίσης κάνω λίγα fast travel.Προτιμώ να χαζεύω το τοπίο βολτάροντας με το άλογο.
Στο load βλέπω όμως πως έχω κοντά 120 ώρες και έχω ολοκληρώσει 6 περιοχές στην αγγλία (είναι και η Lunden η οποία όμως ήταν μικρή).
Έχω παρατηρήσει πάντως πως η ιστορία σε αρκετές περιπτώσεις άσχετα από το τι επιλέγω στους διαλόγους είναι προκαθορισμένη.
πχ
Τώρα όσον αφορά τις διορθώσεις των patches, λένε ας πούμε διόρθωσαν στο Cross Over DLC με Κασσάνδρα, θέματα που είχε , ενώ εγώ το τερμάτισα ήδη χωρίς κανένα θέμα.........περίεργο.
Πρόσθεσαν νέα armors , κάτι περιττό και νέα perks για level up ενώ είναι ήδη πάρα πολλά, τι να τα κάνω.
Τώρα είμαι lvl πάνω από 200 και πάω στο Cent.