Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γράψτε το ID σας

More
12 Nov 2010 10:41 #84051 by Νικολής Ασημάκης
Το ότι αντί για λίγα creep σε κάθε lane, έχουν κολλήσει παλαιότερα λόγω lag και πλέον φαίνεται σαν να παίζω strategy; Και πως να σκοτώσω κάποιον όταν δεν μπορώ να δω καν που είναι λόγω lag γιατί μια είναι μπροστά μου και μετά εκτοξεύεται πιο πίσω; Σημείωση, αυτή την εικόνα την τράβηξα αφότου τελείωσε το match και όπως είναι λογικό ποτέ δεν μου έδειξε πως τελείωσε.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Nov 2010 11:04 #84053 by Aνέστης Αδαμίδης
Τελείωσε το ματς κι εσύ είχες μείνει στα 7 lvl; Έλα τώρα. Α, και δεν κατάλαβα τι είπες. Εμένα εξακολουθεί να μου φαίνεται κανονική η εικόνα. Καλά ίσως το ότι υπάρχουν τα λουλούδια εκεί το κάνει παράξενο και το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά δικά σας minions, αλλά δεν βλέπω κάτι άλλο. Συνήθως για να δείξεις lag πρέπει να τραβάς βίντεο.

BTW, είχατε προσέξει ότι στην Twisted Treeline έχει κατσαρίδες; Αν κάνετε zoοm θα τις δείτε που περιφέρονται.

More
12 Nov 2010 11:52 #84055 by Γιώργος Δημόπουλος

TheReaper wrote: Τελείωσε το ματς κι εσύ είχες μείνει στα 7 lvl; Έλα τώρα. Α, και δεν κατάλαβα τι είπες. Εμένα εξακολουθεί να μου φαίνεται κανονική η εικόνα. Καλά ίσως το ότι υπάρχουν τα λουλούδια εκεί το κάνει παράξενο και το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά δικά σας minions, αλλά δεν βλέπω κάτι άλλο. Συνήθως για να δείξεις lag πρέπει να τραβάς βίντεο.

BTW, είχατε προσέξει ότι στην Twisted Treeline έχει κατσαρίδες; Αν κάνετε zoοm θα τις δείτε που περιφέρονται.

Εχει κ αραχνες κ φιδακια....

More
17 Nov 2010 14:40 - 28 Nov 2010 00:10 #84303 by Aνέστης Αδαμίδης
[img

Μια φορά σκοτώθηκα στον πρώτο γύρο και μετά δεν πέθανα ξανά. Έκανα μέχρι godlike και όλα τα άλλα που ήταν assists τα έπαιρνε όλα η Sivir. Αν και ήθελα να παίξω με Nunu.
Last edit: 28 Nov 2010 00:10 by Aνέστης Αδαμίδης.

More
17 Nov 2010 15:14 #84310 by Νικολής Ασημάκης
Ωραίο σκορ. Λες να βρήκες επιτέλους τον κατάλληλο χαρακτήρα για σένα; :D

More
17 Nov 2010 16:17 #84315 by Lalo007
Να και μερικα δικα μου καλα παιχνιδακια:

Εδω ενα 3 vs 1.Εμεινα μονος μετα απο 7 λεπτα περιπου...Και κοιταξτε τρομερο σκορ!Και εντομεταξυ και οι 3 να ειναι στο ιδιο level με εμενα(οχι level champ,αλλα λογαριασμου εννοω).Υπ:Απο τα 5 deaths που ειχα,τα 4 εγιναν οταν επαιζα και οι αλλοι 2 noobαδες.

Και εδω ισως το καλυτερο μου game:

Τελος το match history:

More
18 Nov 2010 00:01 #84350 by Μπάμπης Χαραλάμπους
ΒΛΑΚΑ Νικολή με την Le Blanc !!! Παρε morde να τελειώνουμε!

UPDATE:

Ένα ωραίο matchάκι ;)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
19 Nov 2010 01:32 #84387 by Νικολής Ασημάκης
Περιττό να πω πως μετά από ένα ace που κάναμε, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα καθώς έκαναν όλοι leave.

More
19 Nov 2010 11:34 #84395 by pReDiCtOR
Παιδια γιατι παιζετε 3v3 games? Δεν εχουν penalty στα exp K ip?

More
19 Nov 2010 11:44 #84396 by Νικολής Ασημάκης

predictor wrote: Παιδια γιατι παιζετε 3v3 games? Δεν εχουν penalty στα exp K ip?

Έχουν μεν penalty αλλά αν είμαστε ομάδα 3 άτομα, προτιμούμε να παίξουμε μόνοι μας ένα 3v3 παρά με άκυρους 5v5. Καλύτερη συνεννόηση, περισσότερη φάση κλπ. Αρκετές φορές μαζευόμαστε 4 και σπανιότερα 5 άτομα οπότε πάμε 5v5.