Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γράψτε το ID σας

More
01 Nov 2010 12:17 #83170 by Νικολής Ασημάκης
Ίδια περίπτωση, 3vs3 με ένα leaver στην πλευρά μας. Δείτε σκορ (εγώ παίζω με Mordekaiser)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Nov 2010 13:49 #83173 by Νίκος Καραχάλιος
Εχει stats tracking ρε παιδες το LoL?

More
01 Nov 2010 14:29 #83176 by Lalo007
Εγω με Cho gath εκανα χθες 11 kill,4 assists και δεν με εφαγαν ουτε μια φορα!!Βεβαια οι αντιπαλοι ηταν μετριοι και με λιγη τυχη πηρα προβαδισμα 5 λεβελ....Και μετα αντε γεια..... \:D/

More
01 Nov 2010 15:07 #83182 by Γιάννης Ρέμας
εγώ πιστεύω το παν είναι η αρχή άμα σε φάνε στην αρχή έστω και 2 φορές μετά το έχασες

More
01 Nov 2010 15:53 #83188 by thanasis
Εγω ειμαι 2 lvl και σιγα σιγα ανεβαινω.Ακομα δεν εχω χασει σε καμια πιστα που εχω παιξει(συνηθως 5vs5 παιζω).... \:D/ \:D/ Σιγα σιγα το μαθαινω και πιστευω πως δεν ειναι πολυ δυσκολο...

More
01 Nov 2010 19:20 #83209 by Aνέστης Αδαμίδης
Είναι κανένας μέσα; Εγώ θα μπω σε λίγο να το δοκιμάσω, γιατί έχω κάνει μόνο το tutorial. Αν είναι πείτε μου πως θα σας βρω όταν μπω. Εγώ ονόμασα τον χαρακτήρα μου TheReaper13g(αν και δεν τον έφτιαξα ακόμη).

More
01 Nov 2010 19:31 #83214 by Νικολής Ασημάκης
Δεν φτιάχνεις χαρακτήρα. DotA δεν έχεις δει ποτέ σου; Διαλέγεις έναν εκ των χαρακτήρων που υπάρχουν ήδη, με διαφορετικές ικανότητες ο καθένας. Έχεις 8 δωρεάν διαθέσιμους κάθε εβδομάδα και όσο παίζεις αγώνες και μαζεύεις IP μπορείς να αγοράσεις με αυτά χαρακτήρες και να τους έχεις διαθέσιμους για πάντα.

More
01 Nov 2010 20:19 #83222 by Aνέστης Αδαμίδης
Όχι, DotA μόνο ακουστά έχω. Γι'αυτό λέω. Πως θα σας βρω; Για να με βοηθάτε λίγο γιατί μόνος μου δεν με κόβω να τα βγάζω πέρα.

More
02 Nov 2010 03:15 #83262 by Μπάμπης Χαραλάμπους
BIGBOSSGR με λενε εμενα. Σε εκανα add reaper. Καποια στιγμη που ευκαρίσω θα σε μαθω μεσω skype ;)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 Nov 2010 11:52 #83267 by Γιάννης Ρέμας

BigBoss wrote: BIGBOSSGR με λενε εμενα. Σε εκανα add reaper. Καποια στιγμη που ευκαρίσω θα σε μαθω μεσω skype ;)

thereaper13 με το g η χωρίς to g, δεν τον βρήκα σε με το g και πάτησα σκέτο thereaper13 ελπίζω να μην είναι άλλος