Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γράψτε το ID σας

More
19 Oct 2010 19:55 #82180 by Γιάννης Ρέμας
legend7 είναι το δικό μου :icon bow: :icon bow: :icon bow:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Oct 2010 23:20 #82183 by Μπάμπης Χαραλάμπους

SmartKiLL wrote:

legend10 wrote:

Nikolis wrote: Mods vs Μελών

Σας κάλυψα; :cool:

πολύ καλό αρκεί να μαζευτούμε θα γίνει χαμός :D :D :D

mods?δλδ?

Moderators. Ελληνιστί, διαχειριστές του site.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
26 Oct 2010 14:33 #82605 by Andr
θα οργανωθουμε να παιξουμε ολοι μαζι??

More
26 Oct 2010 14:40 #82607 by Lalo007
Εγω παντως εχω παιξει με τους περισσοτερους.Λοιπον σημερα το βραδυ δεν θα μπορω να παιξω πολυ,εκτος αν μπουμε ολοι κατα τις 9.Καλυτερα αυριο το βραδυ απο τις 10 μεχρι οσο παει.

More
26 Oct 2010 15:00 #82608 by Γιάννης Ρέμας
γιατί πρέπει να παίζουμε μετά τις 10, 11 πιο νωρίς δεν γίνετε? :-k :-k :-k

More
26 Oct 2010 15:19 #82609 by Lalo007

legend10 wrote: γιατί πρέπει να παίζουμε μετά τις 10, 11 πιο νωρίς δεν γίνετε? :-k :-k :-k

Τι να σου πω εγω εχω αλλες δραστηριοτητες.Μεχρι τις 9 ειμαι φουλ.Η μονη ωρα χαλαρωσεις ειναι το βραδυ.Και λογικα βολευει τους περισσοτερους,αφου οπως ειναι κουρασμενοι χαλαρωνουν στο pc. :wink:

More
26 Oct 2010 19:00 #82614 by Στέφανος Τρίγγας

legend10 wrote: γιατί πρέπει να παίζουμε μετά τις 10, 11 πιο νωρίς δεν γίνετε? :-k :-k :-k

Εγώ προσωπικά κάθομαι στο PC κατά τις 9 γιατί έχω σχολή μέχρι τις 8 και παίζω συνήθως μέχρι τις 1.

More
26 Oct 2010 19:41 #82617 by thanasis
Μαγκες μετα απο 4-5 χρονια lineage λεω κανω ενα διαλειμμα.Μολις τωρα κανω τα τελευταια update και κατα τις 22:00 θα μπω αλλα πρεπει να προσαρμοστω γιατι δεν εχω ξανα παιξει.Οποτε αν ειναι και συναντηθουμε ειμαι μεσα αλλα απο αυριο ή μπορει και μεθαυριο μεχρι να το καταλαβω :mrgreen: Δεν πιστευω να ειναι δυσκολο....??

More
26 Oct 2010 20:08 #82621 by Γιάννης Ρέμας
σαν το dota είναι άμα έχεις παίξει και είναι πολύ εύκολο αρκεί να μάθεις λίγο τα αντικείμενα και τους ήρωες σιγά σιγά μαζευόμαστε αρκετοί \:D/ \:D/ \:D/

More
26 Oct 2010 20:20 #82625 by Γιώργος Δημόπουλος

8@no$ wrote: Μαγκες μετα απο 4-5 χρονια lineage λεω κανω ενα διαλειμμα.Μολις τωρα κανω τα τελευταια update και κατα τις 22:00 θα μπω αλλα πρεπει να προσαρμοστω γιατι δεν εχω ξανα παιξει.Οποτε αν ειναι και συναντηθουμε ειμαι μεσα αλλα απο αυριο ή μπορει και μεθαυριο μεχρι να το καταλαβω :mrgreen: Δεν πιστευω να ειναι δυσκολο....??

Θανο στειλε μου στο λολ κ θα σου μαθω τα κολπα.Κ βαλε επιτελουσ skype.