Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γράψτε το ID σας

More
20 Nov 2010 19:44 #84544 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Alcatraz wrote:

BigBoss wrote:

Alcatraz wrote: Λέω και εγώ να ξεκινήσω να παίζω League of Legends. Εσείς τι λέτε;

Γιατι οχι; Απλα θα πεσουν οι βαθμοι στο σχολειο σου.

ΕΠΑ.Λ παω ρε Bo$$ όχι Ενιαίο! :wink:

Ε και εκει πεφτουν.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Nov 2010 19:53 #84549 by Ιβάν
Μην φοβάσε δεν θα πέσουν γιατί δεν με αφήνουν και πολύ... προς το παρών! Θα χρειαστεί να το αγοράσω ή είναι free;

More
20 Nov 2010 19:56 #84550 by Lalo007
Τα παντα ολα free.Και αυτοι που πληρωνουν δεν εχουν κανενα πλεονεκτημα στο παιχνιδι.Το μονο που μπορεις να κανεις αποκλειστικα με αληθινα χρηματα ειναι διπλασια εμπειρια ή λεφτα σε καθε game και διαφορα skins.Ολα τα υπολοιπα τα κανεις και με τα εικονικα λεφτα του παιχνιδιου.

More
21 Nov 2010 17:52 #84630 by Αντώνης Μπιθούλκας
Ρε παιδιά, πως μπορείτε και παίζετε παιχνίδια που μοιάζουν με παιχνίδια της disney? δεν το έχω καταλάβει αυτό ειλικρινά! δηλαδή συγκρίνετέ μου το... lineage πχ με το lol ή το wow!!!

More
21 Nov 2010 18:02 #84634 by Νικολής Ασημάκης
Πρώτον είναι τελείως άτοπο να συγκρίνεις το wow και το lineage με το LoL. Καμία σχέση τελείως, άλλο στυλ. Δεύτερον, το Lineage είναι της ασιατικής "σχολής" και το wow της σχολής του warcraft (αν συγκρίνεις γραφικά warcraft 3 που το έχει λατρέψει ο κόσμος όταν το έπαιζε και συγκρίνεις και τα γραφικά του wow θα βρεις πολλές ομοιότητες). Πάντως συνεχίζω να θεωρώ άτοπο το σχόλιό σου καθώς τα παιχνίδια που αναφέρεις είναι διαφορετικού είδους από το LoL.

More
21 Nov 2010 18:09 #84635 by Αντώνης Μπιθούλκας
εντάξει αλλά μη μου πείς τώρα ότι το lol δεν έχει καμία σχέση με το wow!!! θέλω να πω πως (για μένα) δεν ταιριάζει mmo-strategy και να είναι και καρτουνίστικο! :lol:

More
21 Nov 2010 18:16 #84637 by Νικολής Ασημάκης
Όταν λέω καμία σχέση εννοώ ουσιαστικά. Lineage/wow είναι mmorpg, το LoL είναι κάτι σε φάση DotA. Όσο για τα γραφικά, τα γραφικά του warcraft 3 μου άρεσαν πολύ και ήταν καρτουνίστικα.

More
21 Nov 2010 20:05 #84651 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Και το WoW δεν εχει και τα καλυτερα γραφικά. Αλλα και πάλι τι σημασια εχει; Το gameplay έχει όλη την ουσια.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
22 Nov 2010 23:43 #84756 by Lalo007

Το πιο epic game 3 vs 3 για μενα.1 ωρα παιχνιδιου ΓΕΜΑΤΗ!

More
23 Nov 2010 23:19 #84784 by pReDiCtOR
Απο score το καλυτερο που εχω κανει ειναι 18-1-3 με LeBlanc