Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γράψτε το ID σας

More
24 Nov 2010 22:23 #84832 by Aνέστης Αδαμίδης
Ωωωωωχ, τώρα βρήκαν να κάνουν τη συντήρηση; Που ήθελα να παίξω;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Nov 2010 22:56 #84833 by Lalo007
Αντε ντε.....Μπηκα και εγω ενα βραδυ και ξαφνικα server unavailable....

More
25 Nov 2010 05:01 #84838 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Lalo007 wrote:

Το πιο epic game 3 vs 3 για μενα.1 ωρα παιχνιδιου ΓΕΜΑΤΗ!

Εν τω μεταξύ είναι Defeat :P

Βασικά ο λόγος που έκανα την παράθεση ειναι για να σας ρωτησω αν σας έχει βγάλει ποτε αντι για Defeat, Loss Forgiven. Μου το εβγαλε σημερα αλλα δεν ξέρω αν διαφερει απο το κανονικο defeat.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
25 Nov 2010 22:28 #84892 by Lalo007
Εμενα ποτε.

Βασικα ισσοροπουσε το game χαρις εμενα....Μολις με φαγανε μεσα σε ενα λεπτο τα σπασαν ολα....Οι αλλοι 2 δεν καναν τιποτα....

More
25 Nov 2010 23:03 #84900 by SKALIKA
Όντως είναι τελείως άτοπο να συγκρίνεις το wow και το lineage με το LoL. Δεν εχουν καμία σχέση. Μα δεν το βλέπτε?

More
28 Nov 2010 00:05 #85019 by Aνέστης Αδαμίδης
[img

Το καλύτερο μου παιχνίδι για το Σάββατο 27/11. Η μόνη νίκη που είχα όλη την ημέρα δηλαδή ήταν αυτό το τελευταίο ματς. Όλα τα άλλα ήταν ήττες. Δύο φορές έκανα godlike, μια πριν με σκοτώσουν και μια μετά. Και ήθελα να βγάλω Frozen Mallet και Black Cleaver, αλλά τελείωσε το παιχνίδι.

More
28 Nov 2010 12:13 #85027 by Βασίλης Κρητικός
Τελειο παιχνιδι αλλα ειναι δυσκολο να βγαλεις τους παικτες!Βασικα ειναι καπως δυσκολο να παρεις τα Battle points.Υπαρχει κανενας ποιο ευκολος τροπος να κερδιζω πιο ευκολα και πιο γρηγορα BP ?

More
28 Nov 2010 14:52 #85037 by Γιώργος Δημόπουλος
Αμα εισαι καλος κερδιζεις κ βγαζζεις ip's. Βεβαια υπαρχουν κ boost για 2x ip,xp μονο ετσι βγαζεις λεφτακια.

More
29 Nov 2010 21:59 #85091 by Γιώργος Δημόπουλος
Να σας ρωτησω κατι εχει προσεξει κανεις αν εχει anivia οτι το flash frost μερικες φορες εξαφανιζεται κ σκαει μονο τ στο τελος.Σας συμβαινει ποτε?

More
30 Nov 2010 01:34 #85093 by Lalo007
Ναι μου εχει συμβει και εμενα σε ενα game.Αλλα με την anivia αυτο που παθαινω συνεχεια ειναι να μην γινεται αυγο!!!Δεν ξερω τι συμβαινει παντως απο ενα σημειο και μετα κατι κολλαει και δεν ξαναγινεται αυγο!