Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γράψτε το ID σας

More
30 Nov 2010 11:48 #85100 by Φάνης Κουσουρής
Δεν έχει κάποιο πρόβλημα ίσως απλά είναι σε Cooldown το hero passive.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Nov 2010 12:37 #85101 by Lalo007
Οχι.Δεν ειναι.Για αυτο λεω....Ενω εχει τελειωσει το cooldown το ability δεν λειτουργει....

More
30 Nov 2010 22:15 #85123 by Aνέστης Αδαμίδης
Το πρώτο μου παιχνίδι με Irelia. Πολύ καλά μπορώ να πω ότι πήγα για πρώτη φορά με άγνωστο παίχτη.

[img

More
01 Dec 2010 23:36 #85262 by Aνέστης Αδαμίδης
Μόλις έκανα κι εγώ μερικά legendery. Αλλά ξέχασα να τραβήξω screenshot για να το βάλω εδώ. Με Irelia έπαιζα. Μπορείτε να δείτε τη νίκη μου όσοι με έχετε στο LoL αν δεν με πιστεύετε.

More
10 Dec 2010 19:35 #85682 by Aνέστης Αδαμίδης
[img

Καλά, χάσαμε, αλλά ήμουν ο τρίτος καλύτερος στο παιχνίδι. Και αυτό για τρεις λόγους: έκανα εγώ το first-blood, έκανα το πιο γρήγορο rampage στην ιστορία(σχεδόν αμέσως μετά το fb) και σκότωσα τον Cho'Gath αρκετές φορές. Αν δεν την κοπάναγε ο Pantheon το είχαμε το ματσάκι. Ο πιο γαμάτος Twisted Fate που έχω παίξει ως τώρα. Και μετά τον αγώνα όλοι οι αντίπαλοι με έκαναν add. Και τα 2 kills που έκανε ο Morde από τύχη τα έκανε γιατί ερχόταν μαζί μου. Αλλιώς ήταν μυρωδιάς τελείως να πούμε και όλο τον σκότωναν. Πιο συχνά κι από μένα, που βέβαια πέθανα πρώτη φορά όταν έφυγε ο Pantheon.

More
11 Dec 2010 13:51 #85700 by Νικολής Ασημάκης
Τα ξημερώματα έγινε το ματς Ionian vs Noxus. Όποιος θέλει να το δει να κάνει κλικ εδώ. Τρελά ηλίθιο ματς κατά την άποψή μου. Η πιο άχρηστη ομάδα Noxus που έχω δει.

More
11 Dec 2010 14:18 #85701 by Aνέστης Αδαμίδης
Για να το δω κι εγώ και θα σου πω. Κάθισες και το είδες live εσύ;

More
11 Dec 2010 14:45 #85702 by Νικολής Ασημάκης
Όχι. Σήμερα που ξύπνησα είδα πως το τράβηξαν βίντεο και το ανέβασαν τύποι της εταιρίας.

More
15 Dec 2010 13:02 #86132 by Aνέστης Αδαμίδης
[img

Τυχαίο; Δε νομίζω.

[img

Ήθελα να πάρω Karthus. Και μου λέει αυτό. Τότε γιατί τον είχε στις επιλογές ακόμη;

Κοίταξε σήμερα κανείς το φόντο της εισόδου;

[img

Έχει τον Gragas, τον Amumu, τη Sona, τον Kog'Maw, την Poppy(λογικά), τον Sacho(πιθανότατα) και αυτήν κάτω από το χέρι του Gragas, η οποία είναι μάλλον η Sivir, δεν μπορώ να καταλάβω.

More
15 Dec 2010 16:53 #86153 by Γιάννης Ρέμας
γιατί ο χάρτης ήταν φανερός και τι spell ήταν αυτό που είχε το πουλί?