Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γράψτε το ID σας

More
20 Jun 2012 15:07 #109412 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Τον kog maw τον φτιάχνω ad carry. Μπορεί να παιχτεί και ως AP αλλά δεν μου φαίνεται τόσο καλός όσο AD. Είναι πολύ καλός σαν AD Carry καθώς:

Η passive είναι όταν πεθαίνει, να κάνει true damage. Οπότε στην αρχή του αγώνα αλλά και πιο μετά, αν τύχει και με σκοτώσουν πριν τους σκοτώσω, τους ακολουθώ μέχρι να εκραγώ και να τους πάρω μαζί μου :P

Η passive της πρώτης (Q) του δίνει bonus attack speed. Οπότε με ένα αντικείμενο attack speed (πχ phantom dancer) είσαι καλυμμένος όσο αφορά την ταχύτητα, εξαρτάται βέβαια και πως τον προτιμάς.

Η δεύτερη (W) είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα. Όταν γίνει max, του δίνει τεράστιο range, μεγαλύτερο νομίζω από όλους στο παιχνίδι. Άρα σαν range carry, έχει πλεονέκτημα έναντι άλλων καθώς βαράει από πιο μακριά όπου άλλοι δεν φτάνουν.

Η τρίτη (E) είναι καλούτσικο slow, για να πετύχεις παραπάνω φορές σε συνδυασμό με ulti + W χιτακια. Κάνει αρκετό damage από μόνο του το slow αν παίζεις AP αλλά δεν το προτιμώ. Καλύτερο να ρίχνω με W + χιτάκια τους άλλους παρά με Q και E που παίρνουν από ability.

Η ulti (R) κάνει πολύ damage αν παίζεις AP. Ωστόσο και στον ad kog maw είναι χρήσιμη καθώς κάνει αρκετό damage στην αρχή του αγώνα, έχει τεράστιο range, κάνει reveal κομμάτια του χάρτη που θες να ελέγξεις.

Γενικά είναι καλός παίχτης. Δεν ξέρω γιατί δεν τον προτιμάνε. Ίσως γιατί το base range είναι μικρότερο από άλλους. Ωστόσο με την W την οποία maxaρω πρώτα, μεγαλώνει πολύ το range όσο την έχεις active. Και φυσικά ως ad carry, χρειάζεται αντικείμενα για να κάνει πραγματικό damage.

Παίρνω σίγουρα σε αυτόν ένα phantom dancer, bloodthirster και ένα infinity. Τα άλλα εξαρτώνται.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Jun 2012 15:24 #109413 by eliminator
Ωραίος!! Μου έλυσες πολλές απορίες που θα σε ρωτούσα αργότερα! Εγώ γενικώς στους ranged βάζω attack speed/damage/critical strike. Να σου πω στον Kog βασίζομαι στην απλή επίθεση του μόνο(χρησιμοποιώ και τις άλλες φυσικά) γιατί αν έχω αγοράσει critical τότε κάνει 500-700 dmg το hit με 2.000 attack speed, τον κατεβάζω σε μερικά δευτερόλεπτα χωρίς να ξοδέψω mana. Το ίδιο κάνω με teemo, ashe, varus κλπ

Μια νούμπικη ερώτηση: Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς κάνει το life steal...
Μήπως κλέβει για παράδειγμα το 15% της ζωης που θα του βγάλεις από το χτύπημα και τα προσθέτει στο συνολικό hp σου;

More
20 Jun 2012 15:31 #109414 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Και εγώ έτσι παίζω τον kog maw! Με την δεύτερη και μεγάλο critical strike τους λιώνω πριν να μου ξεφύγουν.

Το life steal σου προσθέτει life από το συνολικό damage που κάνεις σε κάθε Hit. Δεν ξέρω αν μετράει το critical. Απλό παράδειγμα: σε έχει 150 damage και έχεις 12% life steal. Σε κάθε hit ανεβάζεις 150*12% = 18 life. Κάνει αυτό που λες αλλά δεν κλέβει επιπλέον, προσθέτει το ποσοστό που του αφαιρείς κανονικά.

Το αντίστοιχο για τους μάγους είναι το spell vamp αλλά προσωπικά σπάνια παίρνω σε μάγους. Οι Ad carry κάνουν περίπου 2 χιτ το δευτερόλεπτο άρα και γεμίζουν γρήγορα life δηλαδή σε 1 vs 1 φάση είναι χρήσιμο ενώ το spell vamp όχι τόσο. Γούστα είναι αυτά :)

Με έχεις κάνει add?

More
20 Jun 2012 15:41 #109415 by eliminator
Παίζω στο North America λέγομαι MrCrowley021.

More
20 Jun 2012 15:45 #109417 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Μπα, Ευρώπη παίζω :P Ψήνομαι να φτιάξω ένα Αμερικάνικο account πάντως.

More
20 Jun 2012 15:49 #109419 by eliminator
Και εγώ ένα ευρωπαϊκό, αλλά μόνο που σκέφτομαι ότι ξεκινάω από level 1 χωρίς masteries, runes και άκυρους champions λέω άστο καλύτερα.

More
21 Jun 2012 17:20 #109482 by Νικολής Ασημάκης
Kog Maw τον παίζω χαλαρά hybrid. Του βγάζω Berserker's Greaves, Manamune, Archangel's Staff, Rod of Ages και μετά από αυτό ανάλογα πως πάει το ματς. Κόβει τρελά, καθώς με τα αντικείμενα αυτά το mana μετατρέπεται ταυτόχρονα και σε AD και σε AP οπότε είναι μπουκιά και συγχώριο.

More
02 Jul 2012 17:04 #109862 by Χριστιάνα Θάνου
Παιζω και εγω ονομα: Esteelauder

More
20 Jul 2012 15:08 #110591 by giorgos13kl
τι εγινε και διαγραφτικαν οι νικες και οι ηττες?
με την αναβαθμιση?

More
22 Jul 2012 15:10 #110650 by Χριστιάνα Θάνου
Οχι,θα είναι κάποιο προσωρινό bug.