Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γράψτε το ID σας

More
24 May 2011 15:37 #93854 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος

17-4-10.
Κερδίσαμε και με έναν feeder.

PC user forever !!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 May 2011 22:07 #93880 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Καλα με noobακια παίζεις. Δεν εκανες και κανενα άθλο :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
09 Jun 2011 11:33 #94396 by Ιβάν
Ένα επικό matchάκι που έκανα με τον Nocturne πριν μου εμφανίσει το πρόβλημα.

More
14 Jun 2011 18:15 #94612 by Ιβάν
Άλλο ένα επικότατο matchάκι!

Και να φανταστείτε παίζαμε όλο το match με έναν leaver! Τρελό game. Θα είχα κάνει ακόμα καλύτερο σκορ αν δεν μου έπεφτε το internet. Και στην τελική κάνανε surrender.

More
19 Jun 2011 16:19 #94765 by Arya christi
μ ποιον champion επαιζες?

Στυλ είναι να ξέρεις ποιος είσαι, τι θέλεις να πεις και να μη σου καίγεται καρφί.

More
08 Jul 2011 22:30 #95515 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Παιδιά είμαι ολίγον noob, level 8, 2000 κάτι IP. Μπορείτε να μου πείτε έναν καλό παίχτη να αγοράσω?

More
09 Jul 2011 02:24 #95520 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Πρώτα πρέπει να ξέρεις τι είδος παίχτη θες. Tank, Support, AD dps ή AP dps? Ή θες κάτι σε Hybrid?

PC user forever !!!

More
09 Jul 2011 12:55 #95529 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Φίλε πραγματικά δεν ξέρω :P Είμαι εντελώς άσχετος, δεν έχω ξαναπαίξει dota ή τίποτα τέτοιο.

Μέχρι στιγμής μου άρεσε η Ashe αν και όταν έπαιξα 1 vs 1 με έλιωσαν.

Ακόμη μου αρέσει η caitlyn που είναι στους free.

Έχω δοκιμάσει Alistar ο οποίος μου άρεσε αν και δεν έπαιξα τόσο καλά όσο με τους άλλους.

Μπορείς να μου πεις λίγο τι σημαίνουν τα AD dps και AP dps?

More
09 Jul 2011 18:41 #95547 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Λοιπόν, τανκ λέγονται αυτοί που μπορούν να δέχονται πολύ damage και συνήθως έχουν ικανότητες να προστατέψουν τους συμπαίκτες τους πχ Αμούμου και Άλισταρ.
Support λέγονται αυτοί που ούτε damage κάνουν ούτε αντέχουν πολλά χτυπήματα. Μπορούν μόνο να βοηθούν συμπαίκτες κάνοντας heal, δίνοντας mana και δυναμώνοντας τους με ότι άλλο τρόπο μπορούν. Πχ Sona και Soraka.
DPS λέγονται αυτοί που σκάνε damage. Χωρίζονται σε Ap και AD. AD (Attack damage) είναι αυτοί που κάνουν το damage με τις απλές επιθέσεις τους, τις auto-attack. Αυτοί χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, τους ranged και τους melee. Οι ranged όπως η Ashe και η Cait βαράνε από απόσταση ενώ οι melee εξ επαφής, όπως ο Tryndamere και Warwick. Οι ΑP ( Ability power) ή mages είναι αυτοί που σκάνε damage κυρίως με τις ικανότητες τους, όπως πχ Veigar και Karthus.
Και υπάρχουν και οι hybrid, πχ ο Άλισταρ είναι τανκ και support καθώς έχει και το heal.

PC user forever !!!

More
14 Jul 2011 19:47 #95924 by Γιώργος Δημόπουλος
Λοιπον ολοι οι φαν το Λολ μπορειτε να μπειτε σε αυτην την ιστοσελιδα ( leagueoflegendsgr.forumgreek.com/ ) να φτιαξετε μια ομαδα για 5v5 draft mode custom παιζουμε καποιο ειδος τουρνουα.Χρειαζετε να ειστε πενταδα(βαλτε κ κανεναν αναπληρωματικο) πρεπει ο αρχηγος σας να γραφτει στο παραπανω φορουμ να δηλωσει τους παιχτες να εχει skype,teamspeak ωστε να μπορει να κανονιζει τους αγωνες με τους αλλους αρχηγους.Οσοι λοιπον βαρεθηκατε να παιζετε απλα δηλωστε συμμετοχη....Εχουν ξεκινισει καποιοι αγωνες αλλα μπορειτε ακομα να παρετε μερος.Η ομαδα μ ειναι η FFG....GOOD LUCK