Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γράψτε το ID σας

More
16 Nov 2011 13:51 #101454 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Λοιπόν δεν ξέρω αν αυτό είναι το σωστό τόπικ αλλά θέλω κάπου να το δείξω.
20/04/18 με fiddlesticks και ήμασταν τέσσερις από την αρχή. Παίρνω solo την bot lane κι τους μάμησα. Pwned by fiddle έλεγαν όλοι.

[img

PC user forever !!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Nov 2011 14:33 #101457 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Αυτός είσαι. Πιστεύω πως είναι καλό solo ο fiddle επειδή έχει harass (e) και το combo drain fear άσε που τους αφήνεις να pushαρουν και τους λιώνεις με την ulti σου.

More
18 Jun 2012 19:45 #109361 by giorgos13kl
παιδια ειμαι 6 επιπεδο
ποιον να παιρνω?
προτειμω να εχει καλυ επιθεση να σκοτωνει ευκολα

να αγορασω καποιον?

More
18 Jun 2012 20:29 #109362 by Γιάννης Παναγιωτίδης
6 επίπεδο? Δηλαδή level 6?

Για καλή επίθεση να ξέρεις παίρνεις carry. Αυτοί έχουν τρελό damage αλλά κάνουν πολύ damage αφού πάρουν 3-4 βασικά αντικείμενα, ωστόσο πεθαίνουν εύκολα.

Τέτοιοι είναι Master yi και Tryndamere για κοντινούς, και Ashe Sivir για ranged. Υπάρχουν και άλλοι απλά αυτοί είναι οι πιο κλασσικοί. Ειδικά ο Yi και ο Tryndamere αν πάρουν τα αντικείμενα τους μπορούν να πάρουν παιχνίδι μόνοι τους. Έχω πάρει πολλά Quadra kill μαζί τους και ένα PENTA KILL με Master Yi.

More
19 Jun 2012 14:07 #109383 by giorgos13kl
αν παιρνω ενα αντκειμενο αμυνας που δινει 400 heal 4 φορες
καλυπτομαι στην αμυνα?

More
19 Jun 2012 14:18 #109385 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Μπορείς να μου πεις το όνομα του αντικειμένου? Συνήθως οι carry πεθαίνουν εύκολα, ακόμα και αν έχεις πάρει ένα αντικείμενο αμυντικό. Ο σκοπός τους είναι να θερίσουν την άλλη ομάδα. Την δουλειά για να μην πεθάνεις πρέπει να την κάνει η ομάδα σου, το tank και οι πολεμιστές. Εσύ να μένεις λίγο πιο πίσω στην μάχη και ενώ οι άλλοι να επιτίθενται στους δικούς σου εσύ τους εξοντώνεις.

Είσαι καινούριος από ότι βλέπω. Αν θέλεις κάνε με add στο east που είμαι, kurohige94 λέγομαι, να πάμε να παίξουμε κανένα μαζί. Απλά γράψε εδώ το όνομα σου να ξέρω πως λέγεσαι στο LoL.

More
19 Jun 2012 14:20 #109386 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Αν θέλεις να κάνεις και damage αλλά και να μη πεθαίνεις με 5 hits, τότε οι off-tank champions να είναι μια λύση για σένα.

PC user forever !!!

More
19 Jun 2012 22:38 #109396 by giorgos13kl
το giant belt παιρνω 4 φορες σε καθε παινχιδι
αλλα στην αχρη με τρωνε ευκολα

More
19 Jun 2012 23:08 #109399 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Παίζεις πολύ λάθος. Μπες στο www.mobafire.com και ακολούθησε το build με το μεγαλύτερο ποσοστό στο παίκτη που θες για αρχή.

More
20 Jun 2012 01:22 #109406 by eliminator
IloveGames ο Kog Maw καλός είναι; Δεν τον έχω δει να τον παίρνουν στα τουρνουά κλπ αλλά εμένα μου φένεται από τους καλύτερους.