Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γράψτε το ID σας

More
03 Dec 2012 22:18 #116167 by Kostas Thanasoulis

powerslave013 wrote: Παιδια καλημερα! Ειμαι καινουριος και εδω και στο lol. Παιζω μια βδομαδα τωρα και εχω πορωθει ασχημα.Ειμαι level 17 με 75 νικες και εχω 11 champions.Δεν ξερω κατα ποσο θεωρειται καλο.Θα μου πειτε εσεις.Σε αλλα παιχνιδια φερομαι τελειως σαν noobas και σε αλλα με αντιμετωπιζουν λες και ειμαι 30 level.. :) Απλα θελω να σας ρωτησω για να φτιαξω και εναν αλλον λογαριασμο σε αλλον σερβερ τι πρεπει να κανω.Θ πρεπει να κατεβασω το game ξανα?? Επισης να αναφερω οτι δεν εχω ασχοληθει ποτε ξανα με οn line games. Μονο ps3.

καλησπερα..για καθε region πρεπει να εχεισ και αντιστοιχο λογαριασμο..δλδ με το username kai password tou east den mporei na paikseis sto west...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Dec 2012 22:22 #116168 by Χρήστος Λαμπρόπουλος

konthan13 wrote:

powerslave013 wrote: Παιδια καλημερα! Ειμαι καινουριος και εδω και στο lol. Παιζω μια βδομαδα τωρα και εχω πορωθει ασχημα.Ειμαι level 17 με 75 νικες και εχω 11 champions.Δεν ξερω κατα ποσο θεωρειται καλο.Θα μου πειτε εσεις.Σε αλλα παιχνιδια φερομαι τελειως σαν noobas και σε αλλα με αντιμετωπιζουν λες και ειμαι 30 level.. :) Απλα θελω να σας ρωτησω για να φτιαξω και εναν αλλον λογαριασμο σε αλλον σερβερ τι πρεπει να κανω.Θ πρεπει να κατεβασω το game ξανα?? Επισης να αναφερω οτι δεν εχω ασχοληθει ποτε ξανα με οn line games. Μονο ps3.

καλησπερα..για καθε region πρεπει να εχεισ και αντιστοιχο λογαριασμο..δλδ με το username kai password tou east den mporei na paikseis sto west...

Ευχαριστω για την απαντηση. Βεβαια τωρα εχω προχωρησει αρκετα κ εχω λογαριασμο και στο west και στο east..Οπως κ ναι εχει thanks που μπηκες στον κοπο και απαντησες.

"I'm a Slave to the Power of Death"

More
05 Dec 2012 16:11 #116350 by Βασίλης Καμακάρης
στο east παίζω vasiliskama το name μου.

More
05 Dec 2012 17:27 #116356 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εχω κάνει μεταφορά στο West, ονομα BIGBOSSGR.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
23 May 2013 18:57 #124454 by Αλεξανδρος Τσαπογας
Goundolf56-CrAzYTsAp(EUE) και οποιος εχει στον ΝΑ λογαριασμο να με κανει αdd αν θελει το IGN:AlexNamikaze1994

More
11 Jul 2013 13:08 #128049 by Vasilis Haralambakis
noobs θελετε στην παρεα? :p

More
11 Jul 2013 13:25 #128050 by Βασίλης Καμακάρης

vbakis wrote: noobs θελετε στην παρεα? :p

Όλοι οι κάλοι χωράνε :wink:

More
19 Jul 2013 15:52 #128708 by Tolis Tepenis
name : Sacredium
server: EUNE !!!

More
02 Aug 2013 04:37 #129908 by Παναγιώτης Βατίστας

More
06 Sep 2013 17:07 #131733 by Tony
Γεια σας και απο εμενα!!!

Στο lol με λενε:tonypap (server:eune)