Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γράψτε το ID σας

More
12 Aug 2011 19:12 #97368 by Nightshroud
παιδια ειμαι σε διλημμα!!να ξεκλειδωσω leona, noc η skarner?ακουω κι αλλες προτασεις

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Aug 2011 20:20 #97370 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Πόσα level είσαι, με τι χαρακτήρες σου αρέσει να παίζεις κλπ... Ο skarner είναι καινούριος οπότε δεν ξέρω, η Leona για tank και ο άλλος assassin.

Εγώ είμαι σε άλλο δίλημμα. Να ξεκλειδώσω τον Karthus χωρίς να έχω παίξει μαζί του? Κοστίζει και πολλά IP... Μήπως να περιμένω να γίνει free και να τον δοκιμάσω πρώτα ή είναι από τους παίχτες που είναι πάντα χρήσιμος?

Επίσης ποιος νομίζετε ότι είναι ο πιο OP champion?

More
12 Aug 2011 20:52 #97371 by Nightshroud
30 ειμαι και παιζω ολα τα ειδη!!ηθελα leona αλλα πολλοι λενε οτι δν ειναι καλο τανκ!!τεσπα πολυ op ειναι η annie!!τρελο burst dmg

More
12 Aug 2011 21:06 #97372 by Γιάννης Παναγιωτίδης
ΟΚ φίλε, εγώ είμαι πιο noobas level 19 οπότε δεν μπορώ να σε συμβουλέψω αλλά θα πάρω την annie τότε μιας και τώρα κοστίζει και λιγότερο! Κάνε με add αν θες kurohige94 και πες μου ότι είσαι ο johnnoukos13 απο το gameworld :P Απλά απο εδώ και πέρα μπορεί να μην μπαίνω και πολύ.

More
12 Sep 2011 14:36 #98347 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Η Annie είναι βασικός χαρακτήρας για Burst DMG θα σου προτείνω να πάρεις Wukong τρελός ήρωας που μπορεί και να κάνει καλό Dmg αλλά και να τανκάρει με το κατάλληλο Build.

More
12 Sep 2011 14:45 #98348 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Δεν μπορώ με την annie γιατί δεν έχει κάποιο βασικό escape method και χρειάζεται καλός συνδυασμός των skills και του stun.

Ο Wukong είναι ακριβός :/ 6300 δεν κάνει?

Τώρα είμαι ανάμεσα σε Akali, Tryndamere, Le Blanc... έχεις να μου προτείνεις κάποιον καλό για damage (είτε ranged είτε melee), αλλά που να έχει μια μέθοδο να ξεφύγει σε αντίθεση με την annie.

Τώρα δοκιμάζω την poppy με bots, καλή είναι αλλά normal με βλέπω να πεθαίνω εύκολα.

Επίσης έχω τον Alistar ως tank, ποιος άλλος είναι καλός tank που κάνει και καλό farming (για να αγοράσω items).

More
12 Sep 2011 17:25 #98355 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
αν θες την γνώμη μου διάλεξε έναν εκ των ακαλι ή tryndamere....η leblanc κόβει πολύ άλλα μέχρι εκεί...πολύ ψωμί και είναι και δύσκολη.για τανκ έμενα μ' αρέσει ο morde και ο nunu πολύ....τον δεύτερο μπορείς να τον κάνεις και τανκ και να τον χτίσεις ap.άσε που είναι πάμφθηνος (450p) ο morde να σου πω δεν θυμαμαι πόσο κάνει

More
26 Sep 2011 18:22 #98918 by Μπάμπης Γιαλαμάς

IloveGames wrote: Δεν μπορώ με την annie γιατί δεν έχει κάποιο βασικό escape method και χρειάζεται καλός συνδυασμός των skills και του stun.

Ο Wukong είναι ακριβός :/ 6300 δεν κάνει?

Τώρα είμαι ανάμεσα σε Akali, Tryndamere, Le Blanc... έχεις να μου προτείνεις κάποιον καλό για damage (είτε ranged είτε melee), αλλά που να έχει μια μέθοδο να ξεφύγει σε αντίθεση με την annie.

Τώρα δοκιμάζω την poppy με bots, καλή είναι αλλά normal με βλέπω να πεθαίνω εύκολα.

Επίσης έχω τον Alistar ως tank, ποιος άλλος είναι καλός tank που κάνει και καλό farming (για να αγοράσω items).

Akali Και ξερό ψωμί. ο trynda είναι λίγο ζόρι και η Leblanc Αν εξαιρέσεις το Burst start damage είναι φρατζολίτσα.

More
26 Sep 2011 19:34 #98926 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Βγηκε το patch με το Dominion!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 Oct 2011 16:33 #99464 by Μάνος Γρυπάρης
Παίζουμε αυτή τη στιγμή στο Mumble του GameWorld . Βασικά κάθε Κυριακή στις 16:00 (δηλαδή ακριβώς μετά την ώρα του GameWorld (15:00-16:00)) μάλλον θα το καθιερώσουμε.

Δείτε στην 1η σελίδα αυτού του topic τα nickname μας. Κάντε μας add και στη συνέχεια απλά μπείτε στο Mumble . Τις περισσότερες ώρες της ημέρας πάντοτε βρίσκετε κάποιος εκεί.

CU Online. :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)