Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γράψτε το ID σας

More
14 Jul 2011 22:41 #95930 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Παιδιά το όνομά μου είναι Kurohoge94 όποιος θέλει ας με κάνει add και ας μου πει ότι είναι απο gameworld και το όνομά του στο gameworld.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Jul 2011 12:32 #96327 by Γιάννης Μπόκας
League of Legends Crash Test

Δέκα πράγματα που αγαπάμε και σιχαινόμαστε στο League of Legends.

Είχα πάει τις προάλλες για καφέ με κάτι καμένους φίλους μου και επί τρεις ώρες τους άκουγα να μιλάνε για το “lol”. Είναι λέει σαν το DoTA ένα πράγμα, δωρεάν, με πολλά περισσότερα γκομενάκια. Όπως ήταν φυσικό, μου έγινε έμμονη ιδέα. [Συνέχεια]

More
21 Jul 2011 18:08 #96356 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Ωραία, θα σε κάνω add σήμερα το βράδυ που θα μπω. Πόσα level είσαι?

More
21 Jul 2011 20:37 #96359 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
παιδιά ξέρουμε μήπως βάλουνε κατά κάποιον τρόπο ''oficial'' σύστημα clan έτσι ώστε να είναι καταχωρημένες και να προσθέσουν clan wars να μπορούν οι clan εύκολα να αναμετριούνται μεταξύ τους?

More
21 Jul 2011 20:51 #96360 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος

IloveGames wrote: Ωραία, θα σε κάνω add σήμερα το βράδυ που θα μπω. Πόσα level είσαι?

Στον Αμερικάνικο 30 και στον ευρωπαϊκό 20

PC user forever !!!

More
21 Jul 2011 21:19 #96361 by Γιάννης Ρέμας
παιδια εγινε μια μεγαλη βελτιωση στους servers καθως δημιουργηθηκε ενας νεoς server τωρα πιστευω θα μπαινουμε αμεσα στο game και θα μειωθει το lag

More
21 Jul 2011 23:20 #96369 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Το lag και τα queues δεν υφίστανται πλέον. Τουλάχιστον όσο έχω παίξει μέχρι τώρα.

More
22 Jul 2011 00:28 #96378 by Γιάννης Μπόκας

christos13 wrote: παιδιά ξέρουμε μήπως βάλουνε κατά κάποιον τρόπο ''oficial'' σύστημα clan έτσι ώστε να είναι καταχωρημένες και να προσθέσουν clan wars να μπορούν οι clan εύκολα να αναμετριούνται μεταξύ τους?

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάτι τέτοιο. Αυτό που λες μπορεί να γίνει με τα custom matches, όπου οι clan μπορούν να παίξουν σε prive αγώνες μεταξύ τους.

Στα μελλοντικά σχέδια της Riot είναι να μπει κάποιο μεγαλύτερο map για 5v5, ή να γίνονται αγώνες 6v6 και 8v8. Επίσης σκέφτονται να προσθέσουν ένα replay system, ώστε για κάποιο χρονικό διάστημα να αποθηκεύονται οι αγώνες και να μπορούμε να τους ξαναδούμε και να τους αναλύσουμε. Τέλος, ακούγεται πως θα μπει και live streaming, με ολιγόλεπτη καθυστέρηση φυσικά, ώστε να μπορούμε να παρακολουθούμε ζωντανά αγώνες από άλλους.

More
01 Aug 2011 15:54 #96985 by Ιβάν
Καλημερα παιδιά. Χρειαζομαι ολιγον την βοήθεια σας. Μπήκα στο LoL και μου έβγαλε στην αρχή το παρακάτω μήνυμα.

Μετα από μερικές προσπάθιες μπήκε στον launcher και άρχιζε να κάνει τα update, αλλά μετά από λιγο μου έβγαλε αυτο.

Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω? Έναν μήνα έλειψα και τώρα δεν μπορώ να παιξω LoL! :(

More
09 Aug 2011 12:58 #97227 by Μπάμπης Γιαλαμάς

Alcatraz wrote: Καλημερα παιδιά. Χρειαζομαι ολιγον την βοήθεια σας. Μπήκα στο LoL και μου έβγαλε στην αρχή το παρακάτω μήνυμα.

Μετα από μερικές προσπάθιες μπήκε στον launcher και άρχιζε να κάνει τα update, αλλά μετά από λιγο μου έβγαλε αυτο.

Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω? Έναν μήνα έλειψα και τώρα δεν μπορώ να παιξω LoL! :(

Κοίταξες μήπως δεν έχεις αρκετό σκληρό δίσκο? Επίσης έχεις διαλέξει το Realm eune? Πριν 2 Patch οι server χωρίστηκαν εμείς είμαστε Europe Nordic& East να επιλέξεις εκείνη την επιλογή.
O Client σου πόσο παλιός είναι; Γιατί τώρα πια έχουνε γίνει ενιαίοι.

Οπότε ξεκίνα κοιτάζοντας να έχεις ελεύθερο σκληρό(2gb νομίζω είναι αρκετά),μετά αν έχεις επιλέξει σωστά των server και τέλος αν κάτι από αυτά δεν βοηθήσει κάνε 1 re-install το client.