Το τελευταίο επικό ματσάκι με Irelia και αφού έφτιαξα τα runes με τη βοήθεια του Nikoli.
Νομίζω πως κάτι καλύτερο δεν μπορούσα να κάνω. Στο κάτω-κάτω, σχεδόν όλα εγώ τα έκανα. Μας είχαν αφήσει με τα δύο turrets του Nexus και το inhibitor turret του top lane. Μετά αφού μας πίεζαν και μας είχαν για ένα ντου άρχισα να κάνω εγώ backdoor, έφτασα μέχρι το inhibitor turret του top lane στη δική τους μεριά, τα minions ρίξανε μόνα τους το κάτω lane και ενώ όλοι έτρεχαν προς εμένα να με σκοτώσουν για να μην ρίξω το inhibitor turret, οι δικοί μου κατέβηκαν στο mid και έφτασαν μέχρι inhibitor. Το τι ακολούθησε μετά είναι τραγελαφικό.
Έριχνα μόνος μου δύο εχθρούς μαζί(Fiddlesticks & Olaf-Fiddlesticks & Kennen). ΟΙ δικοί μου τσακώνονταν με τον Jarvan γιατί δεν έπαιζε καλά. Ε, μετά αφού κατάφερα κι έβγαλα το Gunblade, δε με σταμάταγε τίποτα. Πήγαινα από top lane και έβρισκα τον Olaf να κάνει guard στο turret. Τα τσεκούρια που μου πέταγε ήταν άστοχα πάντα. Ξαφνικά μου τη βίδωσε, μπούκαρα και έριξα το turret όσο ο Olaf ασχολούνταν με τα minions(άγνωστο το γιατί). Μετά μου επιτέθηκε, τον έριξα με τη βοήθεια από το active του Gunblade, ήρθε ξαφνικά και ο Fiddlesticks, τον έριξα και αυτόν και έκανα Ace. Μετά ρίξαμε όλα τα inhibitor turrets και τα inhibitors και μετά βγήκαν μερικοί από αυτούς. Ενώ έφευγα μαζί με την Katarina γιατί μας είχαν πάρει στο κυνήγι, αποφάσισα να κόψω δρόμο μέσα από το δάσος και να γυρίσω στη βάση τους με σχεδόν μηδενική ζωή. Αλλά πριν προλάβω να κάνω κάτι τα minions ρίξανε και το nexus.
Παρέλειψα τη μάχη που έκανα μπροστά στο nexus μέχρι να ρίξω και τα δύο inhibitors γιατί θα γινόταν πολύ μεγάλο το post