Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γράψτε το ID σας

More
29 Jan 2011 02:37 #88880 by Basilhs23

legend10 wrote: nikoli με τα 3 καπέλα είχες +90% από το ap? γιατί δεν το έχω δοκιμάσει να πάρω πάνω από 1

Τα 3 καπέλα δεν στακάρουν μεταξύ τους,δλδ δεν παίρνεις απο το καθένα +30% αρα στην ουσία ο φίλος που έφτιαξε 3 απο αυτά δεν θα έπρεπε γτ το build είναι λάθος θα μπορούσε να φτιάξει 2 άλλα πιο χρήσιμα items.Σε αυτό το παιχνίδι πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν τα runes ειδικά αν προσαρμόσεις μια σελίδα απο runes για κάποιον αγαπημένο σου παίχτη τότε θα έχεις ένα σημαντικό πλεονέκτημα στο ξεκίνημα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Jan 2011 03:22 #88884 by Νικολής Ασημάκης

Basilhs23 wrote: Τα 3 καπέλα δεν στακάρουν μεταξύ τους,δλδ δεν παίρνεις απο το καθένα +30% αρα στην ουσία ο φίλος που έφτιαξε 3 απο αυτά δεν θα έπρεπε γτ το build είναι λάθος θα μπορούσε να φτιάξει 2 άλλα πιο χρήσιμα items.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι απλά τους είχαμε από ένα σημείο και μετά, damage δεν ένοιωθα λόγω τρελού health οπότε είπα να γελάσω λίγο και να τρελαθώ στο AP. 1054 AP σε ένα παιχνίδι δεν είναι καθόλου άσχημο σε πληροφορώ. (είχα βγάλει κανονικά ένα rylais και ένα zhonyan's hourglass αλλά επειδή είδα πως το παιχνίδι ήταν πανηγυράκι είπα να το ξεφτυλίσω. Και λόγω Vladimir έπαιρνα AP και από το health που μου έδινε η Warmog.

More
29 Jan 2011 13:14 #88891 by Aνέστης Αδαμίδης

Καλά μιλάμε για πολύ επικό παιχνίδι. Μας είχαν αδειάσει εντελώς, όποτε ήθελαν μας έκαναν ένα ντου και κέρδιζαν, αλλά για κάποιον λόγο ξεκίνησα να πηγαίνω εγώ από την κάτω μεριά έριξα ένα turret, με ακολούθησαν Gangplank και Tryndmere, ρίξαμε Udyr και Akali μετά ρίξαμε το τελευταίο turret που ήταν πριν το inhibitor, ρίξαμε και το inhibitor, βγήκε η Akali, την ξαναρίξαμε κι αυτήν, ρίξαμε και τα άλλα δύο turrets μπροστά από το Nexus, ήρθε ο Udyr αλλά όπως ήρθε έφυγε(τον σκοτώσαμε) και τελικά πήραμε το παιχνίδι. Μιλάμε για επικούρα παιχνίδι. Ο Rammus τους έπεφτε συνεχώς λόγω ίντερνετ ενώ ο Ryze μας έφυγε γιατί δεν του έλεγαν miss. Άλλος Έλληνας ήταν κι αυτός. Αυτοί έπαιζαν μαζί μας, εμείς κάναμε ένα γιούργια και κερδίσαμε. Πολύ τρελό το παιχνίδι.

More
01 Feb 2011 19:27 #89059 by Aνέστης Αδαμίδης
Έπαιξα ένα παιχνίδι με Nunu μόλις τώρα. Καλά μιλάμε έκανα τρελό τανκ. Έβγαλα Rod of Ages, Mercury's Treads και μετά όλα τα άλλα έβγαζα πανοπλίες. Μόνο Warmog δεν πρόλαβα να βγάλω. Κερδίσαμε. :mrgreen:

More
04 Feb 2011 23:36 #89233 by Aνέστης Αδαμίδης
Νομίζω ότι βρήκα τι φταίει όσον αφορά το log-in σας στη σελίδα του LoL. ΜΑΛΛΟΝ, πρέπει να έχετε και το παιχνίδι ανοιχτό. Εγώ το πρωί προσπαθούσα να μπω, δεν έμπαινε και το παράτησα. Τώρα, τελείωσα ένα ματς και μπήκα να δω τα skins που θα έχει σε έκπτωση(Pre-Void Kassadin, Masquerade Evelynn, Swamp Master Kennen) και έκανα log-in με ανοιχτό το παιχνίδι και μπήκε. Μάλλον έτσι πρέπει να γίνεται. Αλλά δεν είμαι σίγουρος.

More
05 Feb 2011 13:41 #89241 by kos7
παιδια ειναι καλο αυτο το παιχνιδι ? αξιζει να το κατεβασω? :mrgreen:

Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ!

More
05 Feb 2011 14:33 #89253 by Ιβάν

kos7 wrote: παιδια ειναι καλο αυτο το παιχνιδι ? αξιζει να το κατεβασω? :mrgreen:

Αν είναι καλό λέει? Γαμάτο είναι! Αξίζει.

More
05 Feb 2011 14:36 #89254 by kos7
οκ ευχαριστω!!! :D

Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ!

More
05 Feb 2011 15:57 #89263 by Γιάννης Ρέμας

TheReaper wrote: Νομίζω ότι βρήκα τι φταίει όσον αφορά το log-in σας στη σελίδα του LoL. ΜΑΛΛΟΝ, πρέπει να έχετε και το παιχνίδι ανοιχτό. Εγώ το πρωί προσπαθούσα να μπω, δεν έμπαινε και το παράτησα.

δεν ισχύει αυτό γιατί εγώ έκανα log in και το παιχνίδι ήταν κλειστό

More
06 Feb 2011 01:35 #89304 by Greg
Επειδή βλεπώ συνεχεια αυτό το topic αλλά δεν είχα τπτ το ουσιαστικό να παρουσιάσω είπα να το αλλαξώ. Καθώς ο αδερφός ειχέ αγοράσει Renekton και επαίζε σχετικά καλά αλλα τσαντιζόταν που του φώναζα "Μπες, φατους" κτλ κτλ με προκαλάσε να παιξώ ένα παιχνιδί τώρα που είναι δωρέαν ελπίζοντας να πέσει απείρο fail. Και το αποτελέσμα???

[img

Uploaded with ImageShack.us

Δυστιχώς ειχα μονο 478 AD μιας και δεν προλαβα να φτιαξώ Infinity Edge. Και αυτο το σκορ οφειλεται στην μεγαλη βοηθεια της Ashe, στην εμπνευση να φτιαξω πρωτο πρωτο Sword of the Divide και φυσικα στο απειρο ganking που μου εκαναν οι αντιπαλοι και οπως φαινεται απετυχαν ελαχιστα :D