Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γράψτε το ID σας

More
22 Jan 2011 15:53 #88398 by Ιβάν
Λοιπόν παιδιά, εγώ σήμερα πιθανόν να μπω κατά τις 7, οπότε οποίος θέλει να μαζευτούμε και να παίξουμε! Τι λέτε;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Jan 2011 16:22 #88406 by Aνέστης Αδαμίδης

legend10 wrote:

TheReaper wrote:

legend10 wrote: reaper απ ότι βλέπω τα πας καλά με τούς μάγους άρα μείνε εκεί, ενώ στο 2 game βρήκες το χαμένο αδερφό σου? :lol:

Απλά βαριόμουν να αλλάξω τα masteries.

?????? που κολλάει αυτό?

Ήθελα να παίξω Irelia, αλλά βαριόμουν να αλλάξω τα masteries. Δεν έγινα ξαφνικά καλός με μάγους. Απλά είχα καλά τα masteries.

More
22 Jan 2011 16:28 #88410 by Γιάννης Ρέμας
σου βγεικε όμως αν και δεν πιστεύω να έπαιξε και τόσο μεγάλο ρόλο

More
22 Jan 2011 21:46 #88439 by Ιβάν
Κοιτάξτε εδώ παιχνίδια που έκανα σήμερα!

Εδώ χάσαμε γιατί όλοι τους ήταν μυρωδιάδες! Μόνος μου δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Να φανταστείτε του έλεγα να πάει στην μέση και αυτός πήγαινε μαζί μου! Αλλά και πάλι ωραίο παιχνίδι!

Εδώ δεν έχω να πω κάτι.

Επικό game! Άδικα χάσαμε. Ο lutyrast είχε χάσει σχεδόν όλο το παιχνίδι, κάτι έκανε στην αρχή, μετά βγήκε και μετά ξαναμπήκε στο τέλος. Ο HyperMode μας εγκατέλειψε στο τέλος. Είχαμε φτάσει στην βάση τους αλλά έφυγα για να αναπληρώσω ζωή και για να προστατέψω την βάση γιατί έφυγαν από πλάγια και μας χτύπαγαν. Και μόλις έφυγα όλοι άρχισαν να υποχωρούν. Κατά τα άλλα τέλειο το παιχνίδι!

More
25 Jan 2011 11:24 #88637 by Γιάννης Ρέμας
δείτε αυτό εδώ το δεύτερο μου με irelia το παιχνίδι ήταν full στο lag στα leave

More
25 Jan 2011 15:44 #88652 by Lalo007
Ωραιος αlcatraz αλλα μια συμβουλη.ΜΗΝ ξαναπερεις ποτε item για damage σε μαγο. :wink:

More
26 Jan 2011 00:18 #88681 by Aνέστης Αδαμίδης
Που μπορώ να στείλω e-mail στη Riot για να της πω για τους τρισάθλιους servers που έχει τις τελευταίες μέρες; Δηλαδή δεν παλεύονται καθόλου τα παιχνίδια. Σκότωσα τρία άτομα και δεν πήρα μυρωδιά σας λέω. Και απορώ πως δεν σκοτώθηκα εγώ!

More
26 Jan 2011 07:29 #88687 by Ιβάν

TheReaper wrote: Που μπορώ να στείλω e-mail στη Riot για να της πω για τους τρισάθλιους servers που έχει τις τελευταίες μέρες; Δηλαδή δεν παλεύονται καθόλου τα παιχνίδια. Σκότωσα τρία άτομα και δεν πήρα μυρωδιά σας λέω. Και απορώ πως δεν σκοτώθηκα εγώ!

Γιατί ρε; Τόσο πολύ lag έχει; Εμένα παίζει μια χαρά!

More
26 Jan 2011 09:11 #88688 by Μπάμπης Χαραλάμπους
καταφερες να παιξεις; Εγω χτες δεν μπορουσα ουτε καν να συνδεθώ!! Είναι πάντως απαράδεκτοι. Έχουν βάλει όλη την Ευρώπη να παίζει σε ενα μόνο server. Σαν να μην εφτανε αυτό, ο μοναδικός αυτος server βρίσκεται όχι σε κάποια Ευρωπαική χώρα αλλά στην Αμερική! ](*,)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
26 Jan 2011 11:22 #88690 by Γιάννης Ρέμας
εγώ που έπαιξα ξεκίνησε το lag από Κυριακή βράδυ και συνεχίστηκε μέχρι χτες το πρωί 3 έπαιξα normal γιατί στα rank περίμενα μια ώρα και τίποτα και στα 2 από τα 3 ήταν full στο lag πάντως δεν έχουν όλοι lag γιατί ρώτησα μια κοπελιά στο game που την έχω κάνει add και μου είπε πως δεν είχε ενώ το αντίθετο μου είπε ένας άλλος ελπίζω να μην έχει και σήμερα