Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γράψτε το ID σας

More
16 Jan 2011 19:29 #87881 by Στέφανος Τρίγγας

Nikolis wrote: Ένα επικό ματς που παίζαμε 4v5 επειδή ο Στέφανος δεν έγινε ποτέ connected στο ματς (υποψιάζομαι σαμποτάζ από τις αδερφές του). Anyway, δείτε τελικό σκορ.

Ναι με σαμποταρανε οι αδερφες μου. Το πρωι εφαγαν ενα κατσαδιασμα ολο δικο τους.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Jan 2011 03:51 #87984 by d1af
Παιδιά αν θέλετε μπείτε και στο chat room greece να μαζεύετε κόσμος

More
18 Jan 2011 13:12 #88000 by Lalo007
Μαλιστα.Ξεκιναω με ενα screenshot απο ενα επικο game στο lol.

Λοιπον full-mejais stacks + full-leviathan stacks.Warmogs για hp και τα υπολοιπα για ap.Συνολο 4000 Hp με 15% reduced incoming damage,2600 mana,35% cooldown reduction,670 ap.Η απολυτη καταστροφικη μηχανη.Βεβαια ειχα κακο ξεκινημα με 3/3/1 αλλα παιζοντας προσεκτικα και εξυπνα τελικα ανεκαμψα.Το παιχνιδι ηταν 5 vs 4 αρχικα,ενω μολις ξανασυνδεθηκε ο cho gath.εφυγε η poppy.Απο εκει και επειτα μπαινοβγαιναν στο game o cho gath και η poppy...Απαραδεκτο. ](*,)

More
22 Jan 2011 00:52 #88339 by Aνέστης Αδαμίδης
Ωωωωωφ, κουράστηκα. Να παίζω μία ώρα+ το ίδιο παιχνίδι είναι βαρετό. Κάναμε δύο surrender vote τα οποία ήταν fail και τελικά πήραμε ένα baron κάναμε ένα ace μέσα στη βάση τους και κερδίσαμε.

Κι αυτό είναι ένα άλλο μου παιχνίδι, το οποίο έκανα στην αρχή ένα σκορ 9/0/0 και μετά ο Nunu θύμωσε γιατί είχε 0/4/9 και άλλαξε με τον Shaco ο οποίος το λιγότερο άσχετος θα χαρακτηριζόταν. Μετά άρχισα να πεθαίνω κι εγώ. Αλλά προτού πεθάνω, όλοι έδειξαν το σεβασμό τους για το σκορ μου :bduh: Της Ashe ήταν καλύτερο.

More
22 Jan 2011 11:41 #88347 by Γιάννης Ρέμας
τι λες ρε? :bduh: τα παιχνίδια που κρατάνε πάνω από ώρα είναι τα καλύτερα γιατί όποια ομάδα χάσει σε μια μάχη το παιχνίδι τελειώνει!!!!!! βαρετό είναι άμα έχεις δουλειά και πρέπει να φύγεις (στην ώρα του παιχνιδιού και παίζεις για να μην κάνεις leave)

More
22 Jan 2011 14:21 #88369 by Lalo007
Καλα ρε χαρε τι εχεις κανει εδω...334 minions...Αυτο θα πει farming.

More
22 Jan 2011 15:07 #88384 by Aνέστης Αδαμίδης
Κι έχω κάνει κι άλλα τέτοια. Αφού όταν όλοι είναι σε μία μεριά για να σταματήσουν τους δικούς μου, εγώ πάω από αλλού και κάνω τη ζημιά. Βέβαια μέχρι να αρχίσω να ρίχνω turrets πρέπει να καθαρίζω το δρόμο από τα αντίπαλα minions οπότε... Λειτουργώ κάπως έτσι:

[youtube:2pjnt4ng]
[/youtube:2pjnt4ng]

(δευτερόλεπτο 5 και μετά)

Τέσπα, αυτά είναι άλλα δύο μου παιχνίδια.

Αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα εχθές. Στις τρεις τα ξημερώματα τελείωσα. Τους έβαλα 2 surrender και τα δύο έγιναν fail και μετά, αφού είχαμε μείνει χωρίς turrets(ακόμα και τα Nexus Turrets είχαν ρίξει) τους κάναμε ένα ace, ρίξαμε τα εναπομείναντα δικά τους turrets(3+2 τα Nexus) και μετά έγινε ένα πανηγύρι. Έμεινα ζωντανός εγώ, αλλιώς θα μας είχαν κάνει ace κι εμάς, αλλά έφυγα από τη βάση τους γιατί ένας Ryze χωρίς MP δεν κάνει τίποτα ουσιαστικά. Είχαν μείνει μόνο κάτι minions στη βάση και το Nexus είχε λίγη ζωή, έκανε ένα teleport η Akali σε ένα minion μέσα στη βάση και έριξε το Nexus μόνη της με 5 άτομα να της την έχουν πέσει.

Αυτό είναι ένα άλλο θριαμβευτικό παιχνίδι. Καλά εδώ το έλιωσα εντελώς. Από τη στιγμή που έβγαλα το Rylai's δεν μπόρεσαν να με σκοτώσουν ούτε σε 2 vs 1. Ε, μετά προς το τέλος του παιχνιδιού με σκότωσαν την πέμπτη φορά, έριξα ένα Requiem σκότωσα τους 4 από τους 5 και τον έναν ο Kog'Maw, αλλά εγώ πήρα το ace και μετά μπήκαν οι δικοί μου και τα κάναν όλα που.... θέλω να πω λίμπα! :mrgreen:

Και δεν πρόλαβα να βγάλω το Zhonya's Hourglass. :(

More
22 Jan 2011 15:36 #88391 by Γιάννης Ρέμας
reaper απ ότι βλέπω τα πας καλά με τούς μάγους άρα μείνε εκεί, ενώ στο 2 game βρήκες το χαμένο αδερφό σου? :lol:

More
22 Jan 2011 15:43 #88393 by Aνέστης Αδαμίδης

legend10 wrote: reaper απ ότι βλέπω τα πας καλά με τούς μάγους άρα μείνε εκεί, ενώ στο 2 game βρήκες το χαμένο αδερφό σου? :lol:

Απλά βαριόμουν να αλλάξω τα masteries.

More
22 Jan 2011 15:52 #88397 by Γιάννης Ρέμας

TheReaper wrote:

legend10 wrote: reaper απ ότι βλέπω τα πας καλά με τούς μάγους άρα μείνε εκεί, ενώ στο 2 game βρήκες το χαμένο αδερφό σου? :lol:

Απλά βαριόμουν να αλλάξω τα masteries.

?????? που κολλάει αυτό?