Κι έχω κάνει κι άλλα τέτοια. Αφού όταν όλοι είναι σε μία μεριά για να σταματήσουν τους δικούς μου, εγώ πάω από αλλού και κάνω τη ζημιά. Βέβαια μέχρι να αρχίσω να ρίχνω turrets πρέπει να καθαρίζω το δρόμο από τα αντίπαλα minions οπότε... Λειτουργώ κάπως έτσι:
[youtube:2pjnt4ng]
[/youtube:2pjnt4ng]
(δευτερόλεπτο 5 και μετά)
Τέσπα, αυτά είναι άλλα δύο μου παιχνίδια.
Αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα εχθές. Στις τρεις τα ξημερώματα τελείωσα. Τους έβαλα 2 surrender και τα δύο έγιναν fail και μετά, αφού είχαμε μείνει χωρίς turrets(ακόμα και τα Nexus Turrets είχαν ρίξει) τους κάναμε ένα ace, ρίξαμε τα εναπομείναντα δικά τους turrets(3+2 τα Nexus) και μετά έγινε ένα πανηγύρι. Έμεινα ζωντανός εγώ, αλλιώς θα μας είχαν κάνει ace κι εμάς, αλλά έφυγα από τη βάση τους γιατί ένας Ryze χωρίς MP δεν κάνει τίποτα ουσιαστικά. Είχαν μείνει μόνο κάτι minions στη βάση και το Nexus είχε λίγη ζωή, έκανε ένα teleport η Akali σε ένα minion μέσα στη βάση και έριξε το Nexus μόνη της με 5 άτομα να της την έχουν πέσει.
Αυτό είναι ένα άλλο θριαμβευτικό παιχνίδι. Καλά εδώ το έλιωσα εντελώς. Από τη στιγμή που έβγαλα το Rylai's δεν μπόρεσαν να με σκοτώσουν ούτε σε 2 vs 1. Ε, μετά προς το τέλος του παιχνιδιού με σκότωσαν την πέμπτη φορά, έριξα ένα Requiem σκότωσα τους 4 από τους 5 και τον έναν ο Kog'Maw, αλλά εγώ πήρα το ace και μετά μπήκαν οι δικοί μου και τα κάναν όλα που.... θέλω να πω λίμπα!
Και δεν πρόλαβα να βγάλω το Zhonya's Hourglass.