Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γράψτε το ID σας

More
13 Jan 2011 16:34 #87741 by Γιάννης Ρέμας

Alcatraz wrote: Θυμάσαι πιο αντικείμενο είναι; Επίσης πιο αντικείμενο πέρνεις πρώτο, γιατί μέχρι να μαζέψεις λεφτά θα έχει τελειώσει το game.

ΥΓ. Όχι μένω 10+ στάσεις από το σχολειό!

τώρα όχι αλλά άμα ψάξεις στη κατηγορία του ap θα το δεις είναι από τα ακριβά αλλά είναι καλό εγώ συνήθως παίρνω μπότες και μου περισσεύουν μετά για 3 φίλτρα
επίσης για την πιο πάνω φωτογραφία δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν έχεις ούτε 1 kill και έχεις μόνο 2 assists σε ένα game με 38 kills :icon bow:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Jan 2011 17:30 #87743 by Lalo007
Rylais Crystal Scepter λεγεται το αντικειμενο αν δεν κανω λαθος.Παντως το Rylais ειναι σιγουρα.Γυρω στα 3100g.

More
15 Jan 2011 00:41 #87812 by Aνέστης Αδαμίδης
Cho 'Gath ήθελα να παίξω και αυτό είναι το καλύτερο που(νομίζω) μπορούσα να κάνω. Τουλάχιστον πήρα First win of the day Bonus.

More
15 Jan 2011 21:07 #87824 by Ιβάν
Το καλύτερο παιχνίδι μου μέχρι τώρα. Ιδικά με μάγο!

Η γνώμη σας;

More
15 Jan 2011 21:50 #87825 by Aνέστης Αδαμίδης
Ένας νέος μηχανισμός θα εισαχθεί στο League of Legends και θα αφορά στο να αποκτήσει το παιχνίδι πιο φιλικό περιβάλλον. Το Tribunal όπως ονομάζεται, θα είναι ένα σύστημα σύμφωνα με το οποίο οι παίκτες θα μπορούν να δουν τις αναφορές που έχουν γίνει εις βάρος άλλον παικτών και θα μπορούν είτε να τους συγχωρούν είτε να τους τιμωρούν. Αν μαζευτούν αρκετοί "ψήφοι" για οποιαδήποτε από τις δύο αποφάσεις, το αποτέλεσμα θα είναι να λαμβάνει ο "κατηγορούμενος" ένα μήνυμα συγχώρησης ή μια προειδοποίηση. Έτσι ουσιαστικά, οι παίκτες θα είναι οι απόλυτοι δικαστές και το περιβάλλον του παιχνιδιού θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τις δικές τους αποφάσεις.

Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο, μπορεί να μην το πάρουν στα σοβαρά οι παίκτες κι έτσι θα εξελιχθεί η κοινότητα σε...ζούγκλα. Δεν ξέρω, τι νομίζετε κι εσείς;

Περισσότερα εδώ .

More
16 Jan 2011 04:55 #87849 by Νικολής Ασημάκης
Ένα επικό ματς που παίζαμε 4v5 επειδή ο Στέφανος δεν έγινε ποτέ connected στο ματς (υποψιάζομαι σαμποτάζ από τις αδερφές του). Anyway, δείτε τελικό σκορ.

More
16 Jan 2011 13:16 #87853 by Γιάννης Ρέμας
alcatraz γιατί η ashe δεν έχει items? και nikoli o ponocgiver σας έσωσε για τα καλά απ' ότι βλέπω

More
16 Jan 2011 13:26 #87858 by Ιβάν

legend10 wrote: alcatraz γιατί η ashe δεν έχει items?

Ήταν καινούριος ο τύπος. Μας το είπε από την αρχή ότι δεν ήξερε να παίζει. Από Τσεχία ήταν το παιδί (μετά μιλήσαμε). Αμα είχα αρκετά λεφτά θα αγόραζα χωρίς δεύτερη σκέψη τον Swain, αλλά δεν εχω. Πήρα τον Ryze! Είναι καλός κατά την γνώμη σας; Επίσης, πως γίνετε να γράφεις όταν είσαι στο παιχνίδι;

More
16 Jan 2011 13:30 #87860 by Νικολής Ασημάκης

Alcatraz wrote: Πήρα τον Ryze! Είναι καλός κατά την γνώμη σας; Επίσης, πως γίνετε να γράφεις όταν είσαι στο παιχνίδι;

1)Δεν υπάρχει άχρηστος χαρακτήρας, υπάρχουν άχρηστοι παίκτες.
2)enter + το μήνυμα σου και αποστολή στο... εεεεε..., κατάλαβες, όπως σε όλα τα παιχνίδια στρατηγικής
3)@legend αν και ο ponocgiver έκανε τρελό ματς, δεν θα έλεγα τόσο ότι αυτός μας έσωσε γιατί ήταν ομαδική δουλειά, ειδικά όταν άρχισαν να βγάζουν oracle's. Πάντως οι αντίπαλοι ήταν ψιλομάπες. Ειδικά αυτός ο Rammus έπεφτε για την πλάκα. Περιττό να πω πως αυτά τα γελοία αντικείμενα τα έβγαλαν προς το τέλος μπας και δουν άσπρη μέρα (άκουσε εκεί, Malzahar με 4-5 σπαθιά για damage)

More
16 Jan 2011 14:28 #87864 by Γιάννης Ρέμας
πρώτη φορά βλέπω όχι μάγο, πολεμιστή με αυτό το item 5 φορές :bduh: