Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γράψτε το ID σας

More
09 Jan 2011 16:51 - 09 Jan 2011 16:58 #87490 by Lalo007
Δηλαδη το 6/2/15 ειναι επικο score?Τι να πει και ο trynda σας με 13/2/10.

Edit:Μολις μπηκα στο λολ και ειδα οτι εχει aproxx 14 λεπτα!Και μαλιστα περιμενεις μισο λεπτο περιπου μεχρι να μεις στο queue.Εχουν παλι προβλημα οι servers?
Last edit: 09 Jan 2011 16:58 by Lalo007.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jan 2011 16:55 #87493 by Aνέστης Αδαμίδης
Ναι, όταν έρχεται από πίσω και ενώ εγώ έχω ρίξει στο 20% τον άλλο και με δύο χτυπήματα τον έβγαζε νοκ άουτ, τι να πει; Ή που εγώ στα 43 λεπτά παιχνίδι πέθανα πρώτη φορά μετά από μισή ώρα; Άσε, όταν δεν έχεις παίξει τα παιχνίδια που έχω παίξει εγώ, μη μιλάς καθόλου καλύτερα. Μα καθόλου.

More
09 Jan 2011 17:05 #87496 by Lalo007

TheReaper wrote: Ναι, όταν έρχεται από πίσω και ενώ εγώ έχω ρίξει στο 20% τον άλλο και με δύο χτυπήματα τον έβγαζε νοκ άουτ, τι να πει; Ή που εγώ στα 43 λεπτά παιχνίδι πέθανα πρώτη φορά μετά από μισή ώρα; Άσε, όταν δεν έχεις παίξει τα παιχνίδια που έχω παίξει εγώ, μη μιλάς καθόλου καλύτερα. Μα καθόλου.

Αν απευθυνεσε σε εμενα δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο απο το να γελασω.Εχω παιξει γυρω στα 180 παιχνιδια παραπανω απο εσενα και μου μιλας για θεμα εμπειριας?Εχω κανει πολλα παιχνιδια με score 21/3/17.Απλα για να κανταλαβεις το 6/2/15 ειναι ενα μετριο score για να μην πω κακο.Ειδικα στα 45 λεπτα παιχνιδιου ειναι ΑΠΛΑ ΑΘΛΙΟ.Και να πω οτι ειχες κανενα tank,αλλα με sivir τα 6 kills δεν ειναι τιποτα.Οσο για το πρωτο death που ο shen ετρεξε πισω και εσυ πηγες να τον σωσεις ηταν δικο σου λαθος.Ο shen απλα ετρεχε να σωθει.Δεν χρειαζοταν να τον βοηθησεις αφου τα καταφερνε μονος του.Ακομα ομως και να μην καταφερνε να ξεφυγει δεν υπηρχε κανενας λογος να τους δωσεις double kill.Δικο του λαθος εκεινος το πληρωνει.

More
09 Jan 2011 17:12 #87497 by Aνέστης Αδαμίδης
Μα όταν σου λέει ένας πιο έμπειρος άνθρωπος να μη μιλάς, απλά κάνε το. Όταν εγώ σου είπα ότι δεν έχεις παίξει τα παιχνίδια που έχω παίξει εγώ, φυσικά και εννοούσα ότι εσύ έχεις σπαταλήσει περισσότερο χρόνο μπροστά από μία οθόνη να βγάζεις τα μάτια σου, παρά στον αληθινό κόσμο. Εγώ διατηρώ την προσωπική μου ζωή, παρά το όσο gaming έχω στη ζωή μου. Γι' αυτό σου είπα ότι δεν έχεις παίξει τα παιχνίδια που έχω παίξει εγώ. Αυτό το σκορ είναι για μένα πολύ καλό, όσο χάλια και να φαίνεται στα στραβά σου. Και το πρώτο μου death είναι λάθος του Shen γιατί αν ο μαλάκας καθόταν εκεί να πολεμήσει θα τον είχαμε ρίξει τον Teemo. Ενώ αυτός όταν με είδε να φτάνω δίπλα του έγινε καπνός και με άφησε να προσπαθώ να ξεφύγω μέσα από τα μανιτάρια και τα stuns που έκανε η Evelyn. Γι' αυτό σου λέω, μην μιλάς όταν ΕΣΥ δεν έχεις παίξει τα παιχνίδια ΜΟΥ.

More
09 Jan 2011 17:19 #87498 by pReDiCtOR
Με πωρωνετε παιδια, ποτε θα παιξουμε μια ολοι μαζι?

More
09 Jan 2011 17:20 #87499 by Lalo007
Κριμα που σε αυτο το τοπικ μιλαμε μονο με οτι εχει να κανει με λολ.Ο αληθινος κοσμος δεν εχει καμια σχεση με το λολ.Ολα αυτα που πετας εδω περα γραψτα σε αλλο τοπικ.Και ασε να μιλαω οσο θελω.Εδω ειναι φορουμ και ο καθενας λεει την αποψη του.(Μιλαω σαν τον αλκατραζ τωρα αλλα τελος παντων).Και μην ανησυχεις καθολου.Διατηρω την προσωπικη μου ζωη ΠΟΛΥ περισσοτερο απ'οσο φανταζεσαι.Οσο για το score πολυ απλα δεν feedαρες.

More
09 Jan 2011 17:25 #87500 by Aνέστης Αδαμίδης

predictor wrote: Με πωρωνετε παιδια, ποτε θα παιξουμε μια ολοι μαζι?

Όποτε θες. Κάνε μας add και μετά κανονίζουμε να παίξουμε.

Lalo007 wrote: Κριμα που σε αυτο το τοπικ μιλαμε μονο με οτι εχει να κανει με λολ.Ο αληθινος κοσμος δεν εχει καμια σχεση με το λολ.Ολα αυτα που πετας εδω περα γραψτα σε αλλο τοπικ.Και ασε να μιλαω οσο θελω.Εδω ειναι φορουμ και ο καθενας λεει την αποψη του.(Μιλαω σαν τον αλκατραζ τωρα αλλα τελος παντων).Και μην ανησυχεις καθολου.Διατηρω την προσωπικη μου ζωη ΠΟΛΥ περισσοτερο απ'οσο φανταζεσαι.Οσο για το score πολυ απλα δεν feedαρες.

Βέβαια. Την κρατάς σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Εσύ μου το είπες στο skype. Και προς ενημέρωσή σου, έχει άμεση σχέση με το θέμα. Γιατί αν κάθεσαι όλη μέρα και παίζεις, επόμενο είναι να γίνεις καλός παίχτης. Αν κάνεις όμως κι άλλα πράγματα πέραν του να παίζεις δεν θα είσαι τόσο καλός παίκτης. Οπότε μαζέψου. Και για το σκορ μου, βέβαια, τι άλλο θα είχε να πει κάποιος σαν εσένα; Μόνο μη δαγκώσεις τη γλώσσα σου.

More
09 Jan 2011 17:35 - 11 Jan 2011 15:22 #87501 by Lalo007
Αχαχαχαχα!!Ποτε σου ειπα εγω οτι κραταω χαμηλη την προσωπικη μου ζωη?!?!?Αχαχαχα!Ξεμεινες απο ιδεες και πετας οτι ναναι μου φαινεται.Καταρχην δεν μιλαω καν για τετοια θεματα γενικα με κανεναν.

predictor εχει και εσυ λολ account?
Last edit: 11 Jan 2011 15:22 by Lalo007.

More
09 Jan 2011 17:45 #87503 by Aνέστης Αδαμίδης
Έβαλα να παίξω και δείτε τι μου έβγαλε!!

More
09 Jan 2011 17:54 #87507 by Γιάννης Ρέμας
εσένα τουλάχιστον μπήκε εμένα τίποτα λυπάμαι αυτούς που παίζουν γιατί λογικά θα έχουν πολύ lag και ήθελα να παίξω :( :( :(