Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

League of Legends: Γράψτε το ID σας

More
24 Feb 2011 21:34 #90322 by Μπάμπης Χαραλάμπους

legend10 wrote: πως το έκαναν έτσι το παιχνίδι έκανα σήμερα πάνω από μισή ώρα για να κάνω login

Πλέον αντι να βγάζει BUSY και να μην παιζει κανεις, σε βάζουν σε σειρα προταιρεοτητας και περιμενεις για να παιξεις σε 10 με 30 λεπτα.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Feb 2011 21:47 #90323 by Γιάννης Ρέμας

BigBoss wrote:

legend10 wrote: πως το έκαναν έτσι το παιχνίδι έκανα σήμερα πάνω από μισή ώρα για να κάνω login

Πλέον αντι να βγάζει BUSY και να μην παιζει κανεις, σε βάζουν σε σειρα προταιρεοτητας και περιμενεις για να παιξεις σε 10 με 30 λεπτα.

αυτό θα γίνετε σε κάθε login?

More
24 Feb 2011 21:55 #90324 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Μόνο οταν εχει κοσμο

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
24 Feb 2011 23:28 #90329 by Aνέστης Αδαμίδης
Ναι, όποτε είναι full ο server. Έτσι είναι, έχασες τα patches που βγήκαν τώρα.

More
26 Feb 2011 23:22 #90369 by Lalo007
Οριστε ενα σχετικα νεο skin του taric.Ο τιτλος του?Τρυφωνας Σαμαρας. :mrgreen:

http://i762.photobucket.com/albums/xx269/Vornesoul/LoL%20Champion%20Skins/GemKnight_Splash_2.jpg?1298753220

More
26 Feb 2011 23:41 #90370 by Ιβάν

Lalo007 wrote: Οριστε ενα σχετικα νεο skin του taric.Ο τιτλος του?Τρυφωνας Σαμαρας. :mrgreen:

Image

](*,) Φαίνεται Λαλο, φαίνεται! :bangh:

More
27 Feb 2011 01:16 #90373 by Aνέστης Αδαμίδης
Εμένα μου αρέσει το skin που θα βγάλουν για τον Blitzcranck. Όποιος το έχει δει, τα σπάει(σχεδόν-υπάρχουν και καλύτερα).

BTW, έπαιξα εχθές το πρώτο μου ranked. Ένα έχω να πω: ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΩ!!!

Αυτού του είδους τα παιχνίδια είναι για τους παθιασμένους, που έχουν σκοπό να γίνουν Νο.1 και αν χάσουν δεν ξέρουν που να ρίξουν το φταίξιμο. Όμως όταν έπαιζα εγώ εχθές ήξεραν, γιατί τους είπα ότι ήταν το πρώτο μου ranked και όταν χάσαμε έφταιγε ο Karthus που τον άφηναν πάντα μόνο του και του έλεγαν να ρίχνει το ulti του όποτε να ναι, γιατί η αντίπαλη ομάδα είχε πάει να ρίξει baron και γιατί πριν ξεκινήσει το ματς δεν απέκλεισα τον Rammus. Ε, ας τον απέκλειε κάποιος άλλος που ήξερε καλύτερα!

Εγώ δεν έχω την ανάγκη να γίνω διάσημος ανεβαίνοντας στις βαθμολογίες. Όσοι είναι να με μάθουν, με μαθαίνουν αλλιώς.

More
27 Feb 2011 15:03 #90381 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Λες και εχει ουσια πλεον το ranked. Αφου τελειωσαν τα τουρνουα :mrgreen:

More
27 Feb 2011 15:22 #90382 by Aνέστης Αδαμίδης
Ναι, αλλά εγώ τζάμπα λέρωσα το ιστορικό μου. Με τον κάθε παπάρα που σου τυχαίνει να πούμε...

More
27 Feb 2011 18:43 #90386 by Γιάννης Ρέμας
πω ρε μπήκα τώρα να παίξω και βλέπω πως είμαι στην 223 θέση και πως πρέπει να περιμένω 19 λεπτά έλεος!!!!!!!!! ](*,)