Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρές: Γενική συζήτηση/Ποιες βλέπετε

More
03 Aug 2016 08:47 #185737 by Βασίλης
Stranger Things αρκετα καλο!
επισης το Slasher τα σπαει!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Aug 2016 21:15 - 10 Aug 2016 21:19 #186158 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Τελευταίο καιρο προτιμω τις σειρές πάρα τις ταινίες. Μέτα από χρόνια είπα να δω όλες τις σεζόν του game of thrones . μετά πήγα στον mr robot ,μέτρια για εμένα σειρά . Αuτή που με έκανε να κάτσω στη TV και να βάζω το ένα επεισόδιο μετά το άλλο είναι το Stranger Things ,μια σειρά που με το μυστήριο της με έκανε να την δω σε 2 μέρες όλη την πρώτη season .
Επόμενη σειρά που εχει μπει στο πρόγραμμα είναι το Homeland το οποίο το ειχα ξεκινήσει πριν από καιρό και το είχα αφησει κάπου στιν 2-3η σεζόν ,καιρός είναι τώρα να συνεχίσω με τις επόμενες .
Last edit: 10 Aug 2016 21:19 by Δημήτρης Βουρβαχάκης.

More
10 Aug 2016 21:56 #186162 by Βασιλης Γαλανος
Εγω ξεκινησα,με επιφυλαξεις,το Black Sails χτες και προκειτε για τρομερη σειρα.Οπως ισως προδιδει και ο τιτλος,εχει να κανει με πειρατες και βαδιζει στα χναρια του GoT στο κομματι της βιας και του σεξ.Αλλα μπορω να πω οτι αξιζει, τουλαχιστον μεχρι οσο εχω δει.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
11 Aug 2016 12:23 #186188 by Δημήτρης Φιλίππου
Βλέπω το The vampire diaries και είμαι στα τέλη της season 6

More
11 Aug 2016 12:56 #186195 by Θανάσης Καρασίμος

sham13rock wrote: τρομερη σειρα ειναι το Sons of Anarchy...τωρα περιμενω μεχρι να βγουν τα νεα επεισοδια του Prison Break και φυσικα του Game of Thrones αλλα αυτα αργουν ακομα περισσοτερο

Όντως πολύ καλή σειρά και ιδιαίτερη. Ακολουθεί κατά γράμμα τους κανόνες ηθικής που είχε εισάγει και στο The Shield ωστόσο εδώ το καστ είναι κατ' εμέ καλύτερο. Είμαι στην τελευταία σεζόν και οι ανατροπές δεν σταματούν.

Επίσης τελειώνω και την τέταρτη σεζόν του Orange is the new black. Συμπαθητική σειρά χωρίς κάτι ιδιαίτερο.

Ξεκίνησα και το Blindspot και με έχει ενθουσιάσει πάρα πολύ!

More
21 Aug 2016 00:25 #186529 by Marios Ntallaris
Ξεκίνησα το The Man in the High Castle.

Έχω δει τα 2 πρώτα επεισόδια και μπορώ να πω πως είναι πολύ ωραία και με κάποιες καλές ανατροπές. Το story είναι αυτό που λέμε εναλλακτική ιστορία, συμβαίνει το 1968 (ή κάπου εκεί κοντά) και η Γερμανία με την Ιαπωνία έχουν κερδίση τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Πολύ ενδιαφέρον concept. Περισσότερα όταν δω την συνέχεια ;) .

More
30 Aug 2016 21:59 #186952 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Βλέπω τη δεύτερη σεζόν του anime D.Gray-man που λέγεται D.Gray-man Hallow. Παρότι πέρασαν πολλά χρόνια για να βγει η 2η σεζόν, θυμόμουν αρκετά από το plot της σειράς αλλά τα πρώτα επεισόδια της σεζόν ήταν κάπως αχταρμάς και μπήκε αρκετά απότομα. Δεν ήμουν ενθουσιασμένος για τη συνέχεια αλλά στα τελευταία 2-3(9 έχουν βγει μέχρι στιγμής) έγιναν κάποιες ανατροπές στο στόρυ και μαζί με τη δράση με ενθουσίασε. Αναμένω ανάλογη συνέχεια.

More
31 Aug 2016 10:52 #186963 by Νικολής Ασημάκης
Βλέπω τις animated σειρές Superman και XMen, του '90. Μπόμπες.

More
31 Aug 2016 11:31 #186966 by Georgios Manolis
Είδα κι εγώ τη πρώτη σεζόν του Stranger things.Πολύ καλή sci fi δεκαετίας 80 και θυμίζει πολλές κλασικές ταινίες της εποχής.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
06 Sep 2016 21:40 #187230 by Δημήτρης Φιλίππου
Βλέπω το The vampire diaries και είναι μια πάρα πολύ καλή σειρά με πολλές ανατροπές και συγκινήσεις.