Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρές: Γενική συζήτηση/Ποιες βλέπετε

More
06 Jul 2016 14:22 #183712 by Blood Prince
Μιας που πλέον ολοκληρώθηκε η έκτη σεζόν στο Game of Thrones θα ξεκινήσω μετά απο καιρό να βλέπω την σειρά The Walking Dead απο εκεί που την είχα αφήσει.Δηλαδή απο τα μισά τέταρτης σεζόν που έφυγαν απο την φυλακή όπου είχαν κλειστεί για να προστατευτούν απο τα Ζόμπι.Φοβερή σειρά. Εχω ξετρελαθεί.Ξεκίνησα να την βλέπω πριν ξεκινήσω να βλέπω Game of Thrones.Από τις top σειρές που έχω δει.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jul 2016 14:38 #183717 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Prince of Persia 30 wrote: Μιας που πλέον ολοκληρώθηκε η έκτη σεζόν στο Game of Thrones θα ξεκινήσω μετά απο καιρό να βλέπω την σειρά The Walking Dead απο εκεί που την είχα αφήσει.Δηλαδή απο τα μισά τέταρτης σεζόν που έφυγαν απο την φυλακή όπου είχαν κλειστεί για να προστατευτούν απο τα Ζόμπι.Φοβερή σειρά. Εχω ξετρελαθεί.Ξεκίνησα να την βλέπω πριν ξεκινήσω να βλέπω Game of Thrones.Από τις top σειρές που έχω δει.

Είναι πολύ καλή σειρά, πιστεύω τα υπόλοιπα που δεν έχεις δει θα σου αρέσουν ακόμα περισσότερο. Αυτό που μου αρέσει είναι ότι οι ηθοποιοί της σειράς έχουν εξελιχθεί μέσα από αυτήν και έχουν εξαιρετικές ερμηνείες. 1-2 θεματάκια έχω μόνο αλλά θα στα αναφέρω να μου πεις και εσύ τη γνώμη σου όταν τα δεις όλα.

More
06 Jul 2016 16:20 #183732 by 001
Mr Robot πρώτη σαιζόν. Was k (7/10).

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)

More
06 Jul 2016 21:19 #183759 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Ξεκίνησα Boardwalk Empire, και είμαι στο τέλος της 2ης σεζόν.
Πολύ ωραία σκηνοθεσία, ακόμη πιο ωραία μουσική και αξιοσημείωτες ερμηνείες.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
09 Jul 2016 01:32 #183955 by Blood Prince
Θα ξεκινήσω να βλέπω την πέμπτη σεζόν απο την σειρά the walking dead αν και δεν έχω δει 8 επεισόδια απο την τέταρτη.Δεν πιστεύω όμως πως έχει τόση σημασία γιατί κάποια απο τα 8 θα ήταν fillers και δεν θα συνέβησαν σημαντικές εξελίξεις. Οπως και να έχει στα μισά της τέταρτης σεζόν έχασα πλέον το ενδιαφέρον μου. Εχω διαβάσει πάντως πως σκοπεύουν την σειρά να την συνεχίσουν για πολύ καιρό ακόμα,γύρω στις 11 με 12 σεζόν.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
09 Jul 2016 13:59 #183966 by Aνέστης Αδαμίδης
^ Αναρωτιέμαι, θα μείνει κανείς για να σκοτώσουν ή θα βρουν καμιά θεραπεία στο τέλος; Εμένα προσωπικά δε με ενδιέφερε αυτή η σειρά κι όταν με κοροϊδεύουν επειδή δεν τη παρακολουθώ, τους φέρνω ως παράδειγμα τις ταινίες Resident Evil. Κατάντησαν "σειρά"...

Σε άλλα νέα, ο John Barrowman θα είναι βασικός χαρακτήρας σε όλες τις σειρές του CW, σύμφωνα με πηγές. Όχι μόνο στο Arrow, αλλά θα τον δούμε τακτικό στις The Flash και Legends of Tomorrow μετακύ άλλων. Περισσότερα στοιχεία δεν έχουν δοθεί.

More
12 Jul 2016 16:37 #184190 by Georgios Manolis
Wayward Pines Απο τις καλύτερες σειρές που έχω δεί προσωπικά.Φοβερό cast ακόμη και οι πιο άγνωστοι ηθοποιοί.Dark και gloomy ατμόσφαιρα.Σκηνοθεσία που δεν αφήνει τη σειρά να κάνει κοιλιά.Σε βάζει να σκέφτεσαι,να αμφιβάλεις,να αναρωτιέσαι,για τους χαρακτήρες,για το setting,για την ανθρωπότητα και πολλά άλλα.
Επίσης έχει μουσικάρα και τα κομμάτια που φτιάξανε αποκλειστικά για τη σειρά αλλά και τραγούδια άλλων καλλιτεχνών,χρησιμοποιούνται σωστά και στη κατάλληλη στιγμή.
Περιμένω το 8ο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν πως και πως.

The 100 Απο το λίγο που είδα not my thing απλά!Μπορεί να αρέσει σε πολλούς αλλά είναι πολύ άμεση για μένα,ο σκηνοθέτης τρέχει πολύ αφήνοντας ελάχιστο περιθώριο στον θεατή ωστε να αναρωτιέται και να χρησιμοποιοί το μυαλό του γενικά.Κακή επιλογή cast και μουσικής επίσης και κάποια animations θα μπορούσαν να είναι καλύτερα.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
12 Jul 2016 19:34 #184208 by Blood Prince

TheReaper wrote: ^ Αναρωτιέμαι, θα μείνει κανείς για να σκοτώσουν ή θα βρουν καμιά θεραπεία στο τέλος; Εμένα προσωπικά δε με ενδιέφερε αυτή η σειρά κι όταν με κοροϊδεύουν επειδή δεν τη παρακολουθώ, τους φέρνω ως παράδειγμα τις ταινίες Resident Evil. Κατάντησαν "σειρά"...

Εμένα μου φαίνονται οι 11 με 12 σεζόν που θέλουν να το συνεχίσουν αρκετά πολλές.btw Τελικά δεν έχω ενδιαφέρον να δω ούτε την πέμπτη σεζόν,αφού στην ουσία,μετά απο τόσο καιρό,έχω ξεχάσει και όσα έχω δει.

[IMG

Peter Baylish

More
13 Jul 2016 02:52 #184227 by Aνέστης Αδαμίδης

Prince of Persia 30 wrote:

TheReaper wrote: ^ Αναρωτιέμαι, θα μείνει κανείς για να σκοτώσουν ή θα βρουν καμιά θεραπεία στο τέλος; Εμένα προσωπικά δε με ενδιέφερε αυτή η σειρά κι όταν με κοροϊδεύουν επειδή δεν τη παρακολουθώ, τους φέρνω ως παράδειγμα τις ταινίες Resident Evil. Κατάντησαν "σειρά"...

Εμένα μου φαίνονται οι 11 με 12 σεζόν που θέλουν να το συνεχίσουν αρκετά πολλές.btw Τελικά δεν έχω ενδιαφέρον να δω ούτε την πέμπτη σεζόν,αφού στην ουσία,μετά απο τόσο καιρό,έχω ξεχάσει και όσα έχω δει.

Είναι εντελώς διαφορετικό σε μια σειρά όπως ήταν το Smallvile (που δεν ήταν και καμιά απίστευτη σειρά, αλλά για την εποχή της ήταν συναρπαστική) και διαφορετική η περίπτωση αυτή. Δηλαδήτι θες να μου πεις; Ότι τόσα χρόνια *ένα* λάθος δεν κάνανε; Τι είχανε μαζί τους; Τον Bear Grylls να τους λέει "τα ζόμπι που σκοτώνουμε είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και υδατάνθρακες, οπότε πρέπει να τα φάμε"; Είτε θα είχε τελειώσει το φαγητό τους (και εννοείται θα είχε λήξει αυτό που είχε στα καταστήματα ή άλλα μέρη), για να καλλιεργήσουν από μόνοι τους, κομμάτι δύσκολο και το να ξεκινήσουν από την αρχή δε θα γινόταν για κανέναν λόγο.

Οπότε μην το κουράζουμε, αν δε βρεθεί κάποιος επιστήμονας να πει ότι "μάγκες έκανα ένα αντίδοτο, πάρτε ένα αεροπλάνο και ψεκάστε τους πάντες", δεν έχει κανένα νόημα να βλέπεις συνεχείς διαμάχες και αγώνες για επιβίωση.

More
13 Jul 2016 08:54 #184232 by Γιώργος Δημητρούλης
Τελείωσα πρόσφατα το House of Cards το οποίο είναι εκπληκτικό απο κάθε άποψη και ίσως ο καλύτερος ρόλος για τον τεράστιο Kevin Spacey. Έχω τελειώσει επίσης Walking Dead ,Homeland,Fear the Walking Dead,Game of Thrones,Person of Interest,The Flash,Arrow,Gotham καi ξεκίνησα πρόσφατα το Penny Dreadful,The Priest και Outcast.Περιμένω πως και πως Mr.Robot σεζον 2η και γενικά το λιώνω στις σειρές όποτε μπορώ.