Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρές: Γενική συζήτηση/Ποιες βλέπετε

More
11 Mar 2016 19:54 - 13 Mar 2016 16:32 #177890 by Blood Prince
Κατεβάζω τώρα επεισόδια από την πέμπτη σεζόν του Game of Thrones..μέχρι και την τέταρτη την νοίκιασα,αλλά αφού δεν υπάρχει διαθέσιμη η πέμπτη,αναγκάζομαι και κατεβάζω και θα την δω και με αγγλικούς υπότιτλους...και μετά λένε γιατί κάνουμε πειρατεία ;;; :P

anyways..πάντως η σειρά μου αρέσει τόσο πολύ που ανυπομονώ για την συνέχεια.

p.s Κατέβασα όλη την πέμπτη σεζόν και έχω δει ήδη τα δύο πρώτα επεισόδια.

Αν και ξέρω πως η Aria τυφλώθηκε από spoilers,ανυπομονώ να δω το πως ;;;

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 13 Mar 2016 16:32 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Mar 2016 18:02 #177939 by Αλέξανδρος Μαυρίδης
Ειδα χθες τα 2 νεα επεισοδια του Gotham και μπορω να πω οτι αυτη τη σειρα τη λατρευω!

More
15 Mar 2016 18:24 - 19 Mar 2016 00:08 #178031 by Blood Prince
Δεν έχω βρει αντίστοιχο topic για το Game of Thrones αποκλειστικά αλλά πιστεύω καλό θα ήταν να υπήρχε,αλλά δεν δημιουργώ εγώ γιατί ίσως συμμετέχουν λίγοι,λέω θα ήθελα να είχε ήδη δημιουργηθεί χρόνια τώρα που ξεκίνησε η σειρά,

Πάντως μιας που δεν υπάρχει,θα αναφέρω εδώ πως η πέμπτη σεζόν παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Εχω δει 7 στα 10 επεισόδια και...

Warning: Spoiler!

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 19 Mar 2016 00:08 by Blood Prince.

More
18 Mar 2016 23:58 - 19 Mar 2016 11:35 #178262 by Blood Prince
Σήμερα είδα και το τελευταίο επεισόδιο της πέμπτης σεζόν από το Game of Thrones..

SPOILER

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 19 Mar 2016 11:35 by Blood Prince.

More
23 Mar 2016 21:53 #178580 by Marios Ntallaris
Εγώ πριν λίγες μέρες κάνοντας ένα μαραθώνιο στο pc μου είδα την season 2 του Daredevil. Εντάξει αυτή η σειρά ήταν ήδη η αγαπημένη μου (από την season 1), αλλά πρέπει να πω πως η season 2 είναι και 2 φορές καλύτερη. Πραγματικά ήταν απίστευτη και την προτείνω σε όλους. Εξαιρετική σειρά, εξαιρετική ιστορία, εξαιρετικό cast και ερμηνείες και τρομερές σκηνές δράσης.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης, Anastasios Vozatzidis

More
24 Mar 2016 13:35 #178624 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Prince of Persia 30 wrote: Σήμερα είδα και το τελευταίο επεισόδιο της πέμπτης σεζόν από το Game of Thrones..

SPOILER

Όσον αφορά τον δεύτερο κατά σειρά που έγραψες στο σποιλερ στη σειρά ξενέρωσα απίστευτα...Στο βιβλίο δεν γίνεται κάτι τέτοιο και σε ένα από τα κεφάλαια που είχε κυκλοφορήσει στο ίντερνετ του 6ου βιβλίου δεν φαίνεται καθόλου πιθανό να έχει τέτοια εξέλιξη...Τώρα αν τους το είπε ο Μάρτιν ότι θα γίνει έτσι(που δεν το βλέπω να γίνεται) είναι άλλο θέμα αλλά πραγματικά ξενέρωσα απίστευτα. Η Μπριεν εντωμεταξύ στο βιβλίο είναι τελείως αλλού και οδεύει στο χαμό της.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
24 Mar 2016 22:53 #178661 by Λευτέρης Νταβερνιάρης

Shikabane_Hime7 wrote:

Prince of Persia 30 wrote: Σήμερα είδα και το τελευταίο επεισόδιο της πέμπτης σεζόν από το Game of Thrones..

SPOILER

Όσον αφορά τον δεύτερο κατά σειρά που έγραψες στο σποιλερ στη σειρά ξενέρωσα απίστευτα...Στο βιβλίο δεν γίνεται κάτι τέτοιο και σε ένα από τα κεφάλαια που είχε κυκλοφορήσει στο ίντερνετ του 6ου βιβλίου δεν φαίνεται καθόλου πιθανό να έχει τέτοια εξέλιξη...Τώρα αν τους το είπε ο Μάρτιν ότι θα γίνει έτσι(που δεν το βλέπω να γίνεται) είναι άλλο θέμα αλλά πραγματικά ξενέρωσα απίστευτα. Η Μπριεν εντωμεταξύ στο βιβλίο είναι τελείως αλλού και οδεύει στο χαμό της.

Τα βιβλία δε βγαίνουν κάθε χρόνου, όμως οι σεζόν βγάινουν, γι'αυτό και αρχίζουν σιγά-σιγά να απομακρύνονται από τα βιβλία.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
24 Mar 2016 23:22 #178662 by Βασίλης
Damien βλεπει καποιος?
εξαιρετικη σειρα παιδια!!!
στα χναρια των ταινιων!

More
05 Apr 2016 18:01 #179444 by Γιάννης Νικολάκης
Μόλις ξεκίνησα την 4η σεζόν του banshee και το προτείνω ανεπιφύλακτα.

More
06 Apr 2016 08:41 #179485 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Απογοήτευση το ανούσιο cliffhanger του φινάλε του Walking Dead το οποίο χάλασε όλο το σασπένς και το build up που γινόταν. Οι ηθοποιοί πάντως ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ. Τρομερές ερμηνείες, εκφράσεις και αντιδράσεις από όλους. Ο Jeffrey Dean Morgan ήταν αυτό που ονειρεύονταν οι fans του κομικ και ας μην χρησιμοποιούσε την F-word λόγο των ανόητων τηλεοπτικών νόμων. Είναι ΟΚ να ξεκοιλιάζονται και να τρώγονται ζωντανοί άνθρωποι αλλά βρισιές;; NOOOOPE παραπάνε οι βρισιές...(γελάει ο κόσμος)